ja si nekak uzimam za pravo postavljat ovakve linkove, jer su moje kosti sigurno gušće, šire, kompaktnije, no dobro - teže. :aparatic:Citiraj:
thalia prvotno napisa
Printable View
ja si nekak uzimam za pravo postavljat ovakve linkove, jer su moje kosti sigurno gušće, šire, kompaktnije, no dobro - teže. :aparatic:Citiraj:
thalia prvotno napisa
Thalia je Zagrepčanka :)Citiraj:
mujica prvotno napisa
Ups...
a piše Rijeka :?
Evo onda novogodišnja čestitka za Thaliju.
(ide joj dobro uz potpis)
http://www.youtube.com/watch?v=qH1FbD1jBI8
A šta ćeš ti na ovom podforumu?Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Emsi mršava, emsi mlada, emsi lipa, emsi hemer, emsi emsa. :love:
ahhh
posto je maja povukla nogu
pa je onda i andrea delila komplimente
evo i ja cu
meni je marta sa ovog foruma najnaj, u svakom smislu.
mislim da su takodje lepe
(dakako, nikog od njih nikad nisam videla)
zorana i litala sa ovog topica
od onih sto se manje javljaju
dijanam i trimama
dakako, sve zene sa troje i vise dece.
to su meni zene sa velikim Z
i ja spadam u one sa 80 i nesto preko kg
visi mi stomak, guzica mi je ogromna
jedino su cice jos ok.
ali, promene sam vec unela pre par meseci,
i to je bas ono sto je marta napisala
potrebno je vremena
ja vezbam jako redovno vec duze vreme
promenila komplet kozetiku za lice, i ten mi je bolji
pustila kosu da naraste,
i sad je dovoljno samostalno feniranje da se osecam zadovoljnije.
proci ce jos dosta meseci da budem sama sebi ok izgleda
ali se makar krecem u tom smeru.
za sve nas
http://www.youtube.com/watch?v=KNthqC2fsVw
http://www.youtube.com/watch?v=3NmmLvfzMuE
mene iznenadilo koliko jabučara ovdje ima... 8)
a da organiziramo neko druženje u jabuci. našlo bi se starih frendova.
može nam tomi puštati muziku.
tomi fantazmagorija? zakoon :lol:Citiraj:
zhang prvotno napisa
je, mujice, ja sam iz zga, al me odnijelo na kvarner. a da sam desetljeće dva mlađa, sumnjam :oops:
vidiš iz naslova da smo tu barem stari ako ništa drugo 8)
sad ću se opet izbedirat jer je sto godina prošlo otkad smo bili mladi u mraku jabuke :/
Sto godina?
Ja bio ove godine (doduše, na proljeće)
.... i vidio neke legende...
(npr. Packe-a)
nevjerojatno je to što ima toliko jabučara i to na topicu stari debeli i ružni :lol: :lol:
a stvarno kad bi ovako jedan prosječan čovjek zavirio u mrak jabuke upravo bi takve i vidio...naime tamo je još uvijek ona generacija od prije sto godina..samo ne znam tko djecu čuva :lol:
ne vjerujem, upravo sam ga spomenula negdje drugdje :lol:Citiraj:
mujica prvotno napisa
djeca rastu ionako sam od sebe.... (smije li se to na rodinom forumu napisati?)Citiraj:
ivy prvotno napisa
ja svima nama starima, debelima i ružnima želim da u sljedećoj godini budemo zdravi i da nam djeca budu zdrava i da nam obitelj bude zdrava, a kad se to složi, onda nam želim da budemo zadovoljni, mršavi i veseli te lijepi pa da za točno 358 dana recimo otvorimo topic kojim se hvalimo kak smo super zadovoljni, mršavi, veseli i lijepi :mrgreen:
svima sve najbolje! odoh se srušit u krevet da barem 23 h budna dočekam :ups:
zaboravila sam ovo prokomentirat:Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
http://www.vodoinstalateri.net/forum..._sama_sam_doma :mrgreen:
Evo kaže prof.Gruden(psih.KBC Zagreb) da smo autodestruktivne, kad si nemožemo stavit flaster na usta.
uh evo i mene u klub. pRočitala sam vas sve u dahu, litalu bih ispotpisivala uzduž i poprijeko.
Ja se tješim samo Lukasom, brijem kako sam mu super truper mama jer sam svo svoje vrijeme podarila njemu :P
i idem od sutra na dijetu, evo čvrsto sam odlučila!
bilo bi super kad bih mogla i na vježbanje, ali to mi je stvarno teško iskombinirati, iako znam da bi se isplatilo višestruko na raznim razinama..
Al ja na neku glupu foru imam grižnju savjesti kad si nešto tako priuštim, počinjem misliti kako previše vremena posvećujem sebi, a premalo djetetu, jer uz posal tako malo vremena ostaje za druženje.. ahah.
Želim vam svima da u novoj godini dođe the KLIK!! (i to početkom godine)
:heart: :heart: :heart:
Citiraj:
rinama prvotno napisa
:roll:
kad je on u pitanju, flasteri su potrebni na ušima...
:lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
X
jel moguće s 33 bit u krizi srednjih godina???
ne samo da sam stara, ružna i debela, nego cijeli dan danas davim muža kako hoću ići na sate tenisa, kako želim učit skijati, hoću upisat faks, hoću dat otkaz, hoću, hoću, hoću....pukla sam!!!!
Ma dajte ljudi moji o čemu vi pričate?
Tko je tu od vas star???
Kada vidim žene od 50 (neke naravno) kak se furaju i kak zigledaju, ma koja starost!?
Ja se osjećam kao da mi je 20!
ja cu u martu imati 34 :shock: :mrgreen:
i vec me odavno oslovljavaju sa "gospodjo" (jao kako mi je to na pocetku tesko padalo), a sad se tjesim da je dobro dok mi ne podju u tramvaju ustajat :lol:
nego, ne mislim da sam sad nesto stara, ali me je strah kad vídim kako vrijeme brzo prolazi. :/ evo, pichim prema 40 i dok okom trepnem bit ce tu :/
Moja prijateljica voli reci da bi je fatala panika da nema nista iza sebe, a da je vec zasla u 30-e. I mene to "tjesi" :mrgreen: Kontam imam djecu, muza, skolu, veliko preseljenje itd... i samo 34 godine i nekih 6-7 kg viska :mrgreen:
zaboravih napisat da ne bih voljela imati 19, ali bih voljela imati 28,29 :D
kad bi kako zauvijek mogla imati 28 :mrgreen:
ajme, jabuka, packe? pa onda se i mi morti znamo!
:D
Ja imam 30 i uredno mi govore gospodična i TI!
Čak nekada i kada sam s djecom.
ja bi ove bezobraznike koji tu po topicu skrecu s teme i umanjuju nam bol i tugu po kratkom postupku obrisala :P:P:P
pogotovo jer ne pruzaju nikakvu podrsku nit konkretne savjete :x
inace, svima sretna nova. i u njoj zdravlja i zadovoljstva :love:
litala, ma mi ti samo glumimo da smo lijepi, mršavi i vraćamo se u mladost..nemoj zamjerit :love:
i tebi sve najbolje u početku novoga dijela života koji ti nosi samo promjene na bolje! :D
jupiii
(nisam pila, al me dijete diglo u 7 :/ )
I ja svima ružnima, debelima, tužnima, trulima, depresivnim, jadnim, istrošenim, ljutim, živčanim i isfrustriranim majkama i očevima želim što manje ovih simptoma i puuuuno veselja, sreće i zdravlja u 2009. godini!!!!!!!!!!!! :joggler: :gumi: :preskaceuze: :sing: :dancingfever:
gledam sinoc u okviru novogodisnjeg programa Lisu Steansfiled
Majke mi bolje sad izgleda (zena je 1966 godiste, provjerila sam :mrgreen: ), nego sa 25
http://www.youtube.com/watch?v=UsyoC...eature=related
dobro, nemojte sad reci slavna licnost, jer Lisa nikad nije bila neka ekstra zemska. sad jest. Bas dobro izgleda :mrgreen:
btw, pjesme je odlicna. pjevusim je od sinoc :D
snorki, fala ti što si me sjetila lise. upravo mi je palo na pamet da sam voljela njenu stvar "change" prije ravno 18 godina.
znači, sad sam 18 godina starija, buaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
X od još jedne -na ovom forumu- deklarirane jabučarke :* :love: :heart: :saint:Citiraj:
Trina prvotno napisa
Jooooooj, Jabuka.
:nostalgicnismajlic:
možda je uzrok svega kaj je tamo samo pivo bilo na meniju :lol:
ja se ne sjećam jabuke... al mi smo prije nekih 35 godina išli u lapidarij...
a ja sam još prije toga išla u cvjetno, tamo su svirali crveni koralji :mrgreen:
eh da vas sve utješim - ja sam danas plesala balet na novogodišnji koncert iz Beča i slomila koljeno. Eto što se desi kad debela zaboravi da je debela. Isplakala sam dušu i sad čekam hitnu da dođe po nagluplju ozljedu na 1.1. Slonica nelica oponašala baletane na Tv. Ajd recite ima li što jadnije.... :cry: Mislim ja sam nekad davno plesala i na muziku zaboravim da sam to što jesam :cry:
:* moglo je bit i gore... zamisli da si pala s prozora kad si meni mahala ;) ...
a ak hitna nije došla - onda nemreš znati da li je koljeno slomljeno, ili si nekaj drugo zeznula...
aj javi, i drži se... :love:
Pikula, skoropaimenjakinjo :love: drži se!
pikulo :love:
sad će ona, samo što nije.... :mrgreen:
eto me, cure -hvala na podršci :love: Dobro sam, uslikala koljeno i nema slomljenih kostiju. Dobila sam bandažu, tbl. protiv bolova i uputu da se naručim kod ortopeda redovno jer je vjerojatno unutarnja ozljeda koja se ne vidi na rtg, ali nije tako hitno. elem evo imam štake i čekam da bude bolje. na nogu ne mogu stat ni u ludilu. Za nagradu sam dobila ludu vožnju u hitnoj. Eto, mislim da je ovo poniženje zbog kojeg ću smršaviti. Zapravo mislim da me više boli ponos... DObro ne više, ali me u svakom slučaju užasno sram. Eto ja ne mislim da sam ružna, ali imam dokaz da sam glupa i debela.