Ne nadajte se DD-u sutra jer za DD uvijek ide najava minimalno jedan dan unaprijed na njihovim stranicama a za sada obavijesti nema :/
Printable View
Ne nadajte se DD-u sutra jer za DD uvijek ide najava minimalno jedan dan unaprijed na njihovim stranicama a za sada obavijesti nema :/
dd u petak!
zvala sam Žajinu.
Vidim na njihovim stranicama da je isplata DD sutra!
:D :D :D :D :D :D :DCitiraj:
MBee prvotno napisa
JA GLEDALA OKO 8 NIJE JOŠ BILO!!!
a naknada??
ona u principu sjeda kada i DD ;)
eto, to nisam znala jer mi ne sjeda na isti racun. hvala :)Citiraj:
Marsupilami prvotno napisa
nadam se onda da ce sutra :D
cure, to znači da nam sve sjeda danas!!!
Još ništa :/
naknada je sjela!! :D :D :D
i meni.Citiraj:
malena beba prvotno napisa
ali dd ne :x
Cure koje primate DD a išle ste na vještačenje CZSS-a, kad vam je sjeo prvi doplatak (zaostaci) u odnosu na datum predaje Zahtjeva?
Zaostaci sjedaju sa prvom isplatom ;)
zna li ko kad ce naknada? vjerojatno u ponediljak, zar ne?
Trebala sam u 12. mjesecu dobiti prvu naknadu za SRV. 23.12. mi je sjelo samo pola proračunske osnovice (831,50 kn). U firmi kažu da su još 15.12. poslali papire o isplaćenoj polovici plaće. Nije mi jasno zašto mi druga polovica od HZZO-a još nije uplaćena. A još manje mi je jasno zašto su uplatili tih 831,50 kn :?
Ima li netko neko slično iskustvo ili barem neko logično objašnjenje?
I kada je vama koji ste na SRV-u sjela naknada za 11. mjesec?
Hvala.
Brunda, ovih 831,50 ti je vjerovatno bio djecji doplatak.Citiraj:
Brunda prvotno napisa
Naime djecji za dijete s posebnim potrebama je tocno toliko, 831,50.
Daj ti njih nazovi pa pitaj gdje je zapelo :*
Znam da je dječji toliko, ali to nije DD jer je i DD sjeo. A i DD je od Mirovinskog.
I zovem ih već dva dana, i u Margaretsku, i u Klovićevu i u Jukićevu. Nitko se ne javlja :evil:
jel kome sjela naknada, meni se čini da je manja, da su sjele 2400, a ne 2500 i ono sitno
Meni ovaj mjesec nije sjeo DD :?
meni je sjelo kao i obicno 2500kn a nisam dobila dd
Meni danas sjelo i jedno i drugo :/
DD je krenuo danas pa će valjda biti vidljiv sutra na tekućim.
Je li sjela naknada za SRV?
Nije!
jel dobio tko naknadu ovaj mjesec?
Meni naknada sjeda krajem mjeseca a i DD je tek sutra.
Evo meni je ipak sjelo jucer popodne :*
Curičke vi koje ste na SRV, ajde pogledajte koliko ste novaca dobili od Hzzo za 6. mjesec. Muž mi je dobio prvi put lovu,( prebacila prava na njega od 6 mjeseca) i svota je skroz nekaj jako čudna. Hajde molim vas provjerite svoje uplate od poslodavca i Hzzo, tak da eventualno mogu reagirati.
Hvala!
Inače se meni desilo da su mi u 2. mjesecu ispatili išto nekaj manje love, pa su mi to vratili u 3. mjesecu.
Evo zovem ja tetu Hzzo i kaže mi da nije stigla njegova isplatna lista U Hzzo i da su mu isplatili minimalac ( jer neke novce moraju dat), a kad dođe lista ( valjda je i došla ) s idućim mjesecom će isplatit raqzliku i novu plaču ( naravno ak nova stigne na vrijeme). Inače bi isplatili istu plaču ko i prošli mjesec , ali on prošli mjesec nije bio na plači Hzzo.