68000 pregleda!
Za guranje cesnjaka u vaginu!! Strasno! Zasto bi to itko sebi radio?:-o
Printable View
Zato sto djeluje
Ma, neka djeluje, ali djeluje i ono što se može rastopiti, ono što ne moraš vaditi ( valjda provučete nekakav špažić kroz to, ali ako se češanj slomi pri vađenju, što tada?) . Brr, ne mogu to ni zamisliti. Osim toga mene peku prsti dok sjeckam češnjak, dovoljno da je kakva mala zanoktica, kako li mora biti peckavo na osjetljivoj sluznici! Neću više ni misliti na to, nije mi trebalo pročitati, ali vidjevši 68.000 (šezdesetosamtisuća) pregleda, krenula sam pogledati.
a, samo se malo cudis
Dokazani!
Pa eto vidimo da kikiriki nije pomogao. Al neka je on dokazani.
Edit: korisnici foruma "kikiriki" (da ne bi netko pomislio da treba stavljati kikiriki u rodnicu).
Da, i?
I mnogima npr. canesten nije pomogao
Mnogima jest
I sto sad?
Dokazi u medicini su jedno, a anegdote drugo.
Mudra si ko i obicno
Oprosti zbog toga što imam svoje mišljenje koje se ne poklapa s tvojim.
Nemam ti ja sto oprastati
Nebitno mi je kakvo misljenje imas
Zajedljiva si tek tako. Kužim.
Ne peče niti malo ni uopće.
Meni pomoglo kod iscjetka u više navrata.
Oprosti što ti se usudim kontrirati.
Evo, ispravit ću se. Češnjak je mrak! Češnjak liječi sve. Sve!
Dokazano! A sada idem sastaviti jedan dijagram.
Oguliš li ga sa strane da sokovi procure? Jer ono, češnjak kada je cijel, bude onako kao zapakiran. Možeš ga cijelog staviti u usta i nećeš osjetiti pečenje zbog ovojnice.
eto Beti meni to što se može rastopiti nije djelovalo
nije
a češnjak jest, nakon prve upotrebe
nemam namjeru nikoga preobraćivati i zaklinjati se u čuda
samo dijelim svoje iskustvo
nema peckanja, nema puknutih končića, sve jednostavno i "prosto ko pasulj" :lool:
Pozdrav, trudna sam 33tj i od pocetak se borim sa candidom. Stalno koristim vaginalete ali bez koristi... Citam tu da je dobar češnjak... Dali je neka od vas to stavljala u trudnoći?
Mora i tvoj partner koristiti paralelno.
Ja sam stavljala...i pomoglo mi je..nisam motala u gazu, nego bi samo kroz cesanj provela par puta konac i onda stavila kao tampon