Molit ću se za sve vas i ja sad sam u iščekivanju svoje bete još 7 dana...
Ovo je bio moj prvi ICSI i imam dvije bebice koje nadam se duboko rastu u meni i neće me nepustiti nego će me razveseliti velikom betom... :heart: :heart: :love:
Printable View
Molit ću se za sve vas i ja sad sam u iščekivanju svoje bete još 7 dana...
Ovo je bio moj prvi ICSI i imam dvije bebice koje nadam se duboko rastu u meni i neće me nepustiti nego će me razveseliti velikom betom... :heart: :heart: :love:
Hvala cure na lijepim željama. I vama želim sretnu i zdravu trudnoću. s vama sam i dalje u 22! :dancingfever: :D
darcy :D :D :D čestitam od srca
darcy :D :D :D iskrene čestitke od srca!!! :*
Ja sam ponovno započela sa 30dnevnom obraćanju sv. Josipu (trebala sam prije 19-og, ali mi je život bio u laganom košmaru).
navodi se da u rukopisima sv. Terezije piše: Svaka milost koja se moli od sv. Josipa bit će sigurno dobivena.
tako i treba :* :saint:Citiraj:
ana39 prvotno napisa
kiara :*
darcy čestitam sve ovdje združene u molitvi
osjećamo se zaslužne...predivno... :lol:
oprosti na krivom skočku :D
darcy čestitam od srca :D
modesty s nestrpljenjem očekujem tvoj post. Jako me to interesira jer mi se sve to zadnje vrijeme dosta mota po glavi, puna sam dvojbi i pitanja a nisam sigurna da li mogu s kim o tome razgovarati.
Darcy-baš sam sretna zbog tebe.Pogotovo što si ti sve ovo započela i sjetila se kako biti bliže Bogu.Eto-ovo ti je nagrada.Ja sam ispunila svoje obećanje da ću se pomoliti specijalno za tebe.I sretna sam :D
Darcy,bravo. :D :D :D Neka je bude takvih vijesti sto vise.
darcy :love: :love: :love: :saint: čestitam
Cestitam, darcy :D :D :D
:saint:
ja sam isto dosta gruntala o
tome zašto se crkva toliko protivi potpomognutoj oplodnji...
onda sam skužila da ima žena koje na ETu neće reći "dajte ih ostavite ili dajte im šansu do 5 dana pa zamrznite" kad ih pitaju u slučaju da ih ostane još nakon ETa (to sam susrela)...isto tako mislim da ima i onih nesavjesnih koji nikad ne dođu po svoje smrzliće...mislim da crkva prostestira iz tog razloga i još nekih u koje sad ne ulazim ...
ja nisam dovoljno pametna ni mudra da znam maltretiram li neku svijest (koju ima stanica) time što je svojim pristankom držim u frižideru...isto
tako ne znam na kojoj je taj život razini ukoliko on može preživjeti odmrzavanje...zapravo vadim se na svoje neznanje....
...netko je rekao Bog će oprostiti ali Priroda ne, mada nisam sigurno na što se to odnosi, možda na agresivu kojoj je naše zdravlje izloženo...
sigurno sam si umislila ali kad su mi vratili smrzliće imala sam osjećaj da su mi noge hladne ko nikad, onako kao da su premazane mentolom...
ja to sve proživljavam više kao prirodnjak manje kao vjernik jer "je meni
sve za ljude" i jer je Bog stvorio sve iz nekog razloga (pa i frižider)......
darcy bravo. čestitam ti od :heart:
darcy & darci prekrasne vijesti :D :D :D primite moje iskrene čestitke od :heart:
darcy :D čestitam od srca
naša molitva je sve jača čini mi se :love:
potpisujemCitiraj:
sretna35 prvotno napisa
molite li još uvijek?
Ja se ne sjetim svaki put u 22h, al izmolim čim se sjetim nakon toga
moramo moliti dalje
pogotovo sad kad je lista trudnica za ožujak rekordna
i kad je naša začetnica i osnivačica ostala trudna
i to prirodno...
da ste me vidjele sinoć nakon punkcije u polusvijesti i
užasnim bolovima trznem se oko 22 uzmem molitvenik i
jednim okom čitam jer se drugo oko neda otvoriti....
za sve nas :heart:
drage moje, pridružujem vam se! :heart:
naravno da nastavljamo ima još žena koje bi htjele biti trudnice & mamice
E pa drage moje evo me napokon!!
Darcy i darci :heart: :D :heart: urednu i veselu trudnoću objema želim i puuuno Božjeg blagoslova!!!
Ja vam velim da je On s nama i da nas čuje, samo ipak On odredi kada je vrijeme za koga.
Neke od vas možda zanima moj razgovor sa mojim fratrom ( usput ispričavam se za krivu informaciju on je "učenik" fra Zvjezdana Linića :oops: ).
Na moje pitanje o MPO utješno mi se nasmijao i rekao da se stav crkve nije ublažio, odnosno da ista ne podržava umjetnu oplodnju zbog silnih manipulacija koje se mogu dogoditi. Tada pod pitanje, a što ako stanice nisu donorske, nego moja jajna stanica i stanica moga muža, opet mi je dao negativan odgovor i razgovor usmjerio na posvojenje. Otvoreno sam mu rekla da o tome još nismo niti pomišljali i da ćemo sve učiniti da dobijemo dijete, naravno pokušati prirodnim putem, ali ako ne ide dala sam mu do znanja da ću sigurno koristiti MPO. Rekao je da me razumije, kao i želju svake majke da osjeti dijete kako raste u njoj i to vam je za sada bilo to. Bit ste shvatile, Crkva je definitivno protiv svake kombinacije što se tiče MPO-a.
Crkva je uvijek imala svoje stavove ali mislim da su i ovo Božji putevi i ja svaki neuspjeh doživim kao jednu postaju na svom križnom putu.Svi mi nosimo u životu neki križ a naš je ovaj(mpo)."Čudni su putevi Božji". :saint:
s vama se molim stalno :love: i Bog će uslišiti naše molitve
Evo me opet, drage moje.
Nažalost ništa neće biti ni od ove moje trudnoće, morat ću i ovog 2. anđela pustiti natrag Bogu. Ali ne tugujte zbog mene. Prvi mi je put bilo jako teško, ali sada nosim u srcu jednu divnu rečenicu koja me nosi i izdiže iznad svega, a koju je rekao jedan svećenik iz franjevačke crkve: "Bog nam nikada neće uskratiti niti jednu radost, osim ako nam ne priprema još veću radost." Ja sam molila Boga da ako mi kani uzeti ovo dijete, neka ga bolje uzme sad nego u visokoj trudnoći. Osim toga, presretna sam da nije vanmaternična, jer bi tada moje začeće (obzirom na dg MM) bilo ravno čudu Gospinog začeća. I drugo, obzirom da sam defektolog, a više od pola spontanih dogodi se zbog kromosomopatija, ona je bolje dočekati živo i zdravo dijete.
Još se uvijek čudim sama sebi kako ovo mirno podnosim (za razliku od 1. put, kad sam mislila da ću planuti na svakog tko mi se obrati), ali vjerojatno je to zato jer sam Mu rekla da neka bude onako kako On misli da je najbolje.
Jedino vas molim da molite i dalje za sve nas i drago mi je da nas moli sve više. Čestitam svim novim trudnicama (nije me bilo ovaj tjedan baš na netu), a sve vi koje čekate, želim vam zdravu trudnoću. :love:
darcy :love: , za stav :heart:
...nebo strpljive voli...
darcy :heart:
darcy :love:
kako je već rečeno
nebo strpljive voli... :love2:
darcy moja večerašnja molitva je posebno za tebe! :heart:
darcy :love2:
Darcy :heart:
darcy :heart: :heart: :* :love:
darcy :love2:
Hvala vam cure. Idem pokušati promijeniti avatar, jer vidim da imam blizanku. Valjda ću uspijeti. Ne kužim se baš dobro u to niti kako napišete ono ispod crte (dg). :mrgreen: