tiki_a, sretan rođendan i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješan stimulirani postupak :saint:
Printable View
tiki_a, sretan rođendan i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješan stimulirani postupak :saint:
tiki_a SRETAN ROĐENDAN!!!!! :*
Hvala Jill :heart: ;zapravo ovdje ima dosta cura koje kao mlađe nisu imale sreće i kad se nakupilo godinica došao je :saint:
Ta tebe Jill i tikicu dodatne ~~~~~~~~~++
ivica_k :heart:
tiki_a SRETAN ROĐENDAN i ~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeći dočekaš sa :saint: u rukama
tika_a sretan rođendan :heart:
Sretan ti rođendan, draga tiki, i da ovaj novi plus uz tvoje godine dovede do + na tvom testiću :heart:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Usput, i meni bi trebalo dodati jedan plus uz godine (kasnim dva mjeseca s ovim ažuriranjem :mrgreen: )
Sretan rođendan, tiki_a!
Cure :love:
Smisao ove liste je ohrabriti sve članice u 39+ godinama da je moguće postati mama. Zato u listu mama stavljam one koje su zatrudnile u toj dobi, za ohrabrenje i primjer ostalima.Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Dodat ću plusiće na godine svima koji se jave (i sebi) u novoj listi, makar bi mi bilo draže dodati i koji trudnički plus. Onako, za sreću svima.
:*
Ja bi trudnicki + u srijedu ako mogu nekako naruciti :lol:
draga tik_a sretan rođendan i da + dobije očekivano značenje!!!!!!
ps. neki dan sam potpisujući listu podrške studentima za besplatno studiranje ispalila nešto kao "nemojte svoj biološki sat jeftino prodati", "sad ste najplodniji" a studiranje je odricanje i žrtva od koje društvo dobiva svoj dio pa neka onda i plati vaše najbolje godine...
...ako vidite na tv-u nekog da hoda s takvim transparentom znat ćete tko ga nosi... :lol:
tika_a sretan rođendan draga da sljedeći dočekaš sa svojim malim :saint: .
:* :* :* :* :* :* :love:
tiki_a sretan ti rodjendan :heart:
Svima vam saljem i kolektivno SRETNO za sve sto vam treba!
:love:
Tiki_a, sretan rođendan :)!
Svima za trudničke pluseve uz plus plus plus na godine što nam dolaze :)!
Tiki-a sretan rođendan,
pippi meni isto možeš dodat još jedan + (39++) a za pravi sam još na čekanju jer moja cista nikako da se otkvači sa jajnika
Tikica69, Jill ~~~~~~~~~~ za vaše trudničke +
tiki_a sretan ti rođendan draga i želim ti da sljedeći dočekaš kao mama :love: :love: :*
drage moje evo i od mene malo podrške, nade , ustrajnosti i pozitivnih misli i ne odustajte glavu gore !!!
tiki sretan rođendan :heart: i preporučam crno vino na proslavi a i poslije (opuštanje i psihička komponenta je jako važna!)
Pusa pusa svima, uz vas sam i kad me nema. :*
nia :*
kata1 :evil: cisti, nek' ode sa prvom M pa da navijamo za tebe~~~~~
ana39 lijepo ti sa studentima :) , nek' bude plodno i njima i nama.
Jill i tikica, dakle kad se ja na vas sjetih, jedem salatu i mislim uh kako bi dobro bilo da moje cure koje se toliko trude uspiju sada.
Ja sam pomalo rastrojena, dan nakon neuspjeha na poslu sam totalno bljak, a planove oko IVF-a mijenjam svake sekunde. Naravno da sam se preračunala za stimulirane IVF-ove i da bi me prijelaz na taj teren dvostruko financijski opteretio, i sad više nisam za veće pauze, ja bi odmah u akciju. Iz dana u dan u glavi su mi samo IVF i financije. Ne, nisam sposobna za stimulirani...
Malo sam se izjadala, a gdje ću ako ne ovdje.
:*
Tiki_a sretan rođendan i nek ti se ispune sve želje :love:
Cure ja bih imala jedno pitanje...
Dr mi je napisao 2-4dc 4 gonala, 5-6dc 3gonala i 7dc UZV. Što mislite hoće li biti još kakve terapije iza toga? I što bi to moglo biti?
Možda glupa pitanja, znam da se ništa neće znati do UZV ali ...znatiželja je ipak jača :oops:
Prošli put sam imala protokol klomifen+gonal (5kom) i imala sam samo 1 folikul koji je na kraju bio atretičan (ako se dobro sjećam) pa me nekako strah da neće i sad biti biti neka reakcija :/
tiki_a koka moja sa zakašnjenjem sretan ti rođendan :*
višnja, tek nakon uzv-a će doktor određivati daljnju terapiju e sad ako su ti kratki ciklusi moguće je da je to to ali ako su normalni i duži onda sumnjam da će nakon 6 dana stati sa inekcijama.
Koke moje mi vjerujemo u vas samo je bitno da ne odustajete. :love:
Višnja ovdje nema glupih pitanja, samo razmjenjujemo iskustva da bi sebi olakšale razno-razne nedoumice, u mom jedinom stimuliranom sa menopurima dr. je prekinio sa 24 menop. sa planiranih 30 jer su folikuli na dan UZV-a bili već dovoljno veliki, zato draga lipo se opusti i UZV će sve pokazati od :heart: sretno ~~~~~~~
Pozdrav svima
definitivno najbolji podforum foruma je potpomognuta :D :D
najbolje cure u državi !!!
ja vam svima šaljem puno lijepih želja...da vam se ostvari ono za čim žudite :*
višnja, moj dr. ovako radi - krećemo sa 4 menopura (kod tebe gonala) prva tri dana, nakon toga tri dana po dva (kod tebe tri) i ako se na uzv-u vidi da još nije vrijeme za štopericu, slijede po dva dnevno do štoperice. Kod mene to bude još jedan do tri dana. Znači nastavljate s gonalom u manjoj količini ako nije vrijeme za štopericu. Sretno!
Hvala cure na odgovorima :*
To sam si i ja mislila, prošli put baš i nije bila neka reakcija, ciklusi su mi 27-28dana a kako mi je O obično 13-14dc pretpostavljam da će biti i dalje neke terapije i da nećemo stati na 6dc.
Svima puno ~~~~~~~ da nam se klub obogati sa još malih :saint:
Sad sam zapazila ovu zgodnu rečenicu :)Citiraj:
ina33 prvotno napisa
višnja, sigurno nećete stati na 6-tom danu ako će sve biti kao treba.
tiki_a sretan rođendan i neka novi plusić u godinama donese fini pravi plusić na testu! :heart:
Ne testu -, beta 0....gremo dalje na smrkanje cim procurim......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
:heart:
xCitiraj:
vikki prvotno napisa
tikica :(
Kolektivne klubske ~~~~~~ :saint: da se konačno dogodi neki +.
Tikice..., sam da znaš da sam ja nakon neuspjelog prirodnjaka odmah u sljedećem ciklusu išla na stimulaciju i.......uspjelo je. Vjerujem da će ti se dogoditi identičan scenarij. Puse najveće i bit će sve ok... :love: :* :heart:Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
tikice :love:
Jill još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
tiki sa zakašnjenjem ti želim sve najbolje za rođendan i da sljedeći dočekaš sa mrvicom na rukama
meni je razumljiv tvoj optimizam, em krećeš odmah u akciju, em ti u potpisu stoji da te sledeće godine čeka MB, koji ti naravno neće ni trebati jer će uspeh doći mnogo ranije :heart:
Tikica-69 :love: bravo za nove planove,
stellita :heart:
nia baš mi je drago da si se javila, pa sam opet išla pročitat tvoju predivnu priču :*
Jill ~~~~~~~~~~~~~ +
Sretno cure!
:heart:
tikice :D :D super stav samo tako nastavi.
Idemo cure, dajte malo iznenađenja :love:
Tikice_69 :love:
Tiki_a, sretan ti rođendan draga (za dobre želje nikad nije kasno :mrgreen: )
Pipi, možeš i meni uvaljati još jedan plusić na godine (iako, kad bolje razmislim, ja uopće ne starim! 8) pogotovo ne uz moje dijete).....
Stellita :* ekipa na potpomognutoj je fakat najbolja - kad otvorim forum, najprije virnem na odbrojavanje i u klupske prostorije! :heart: a potom se, u potrezi za kakvim odgovorom zaputim na druge pdf-ove.... pa se opet vratim da "prebrojim" folikuliće.... :lol:
Potpisujem te u svemu draga!Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
I ne da ne staris nego si se definitivno i ocigledno znacajno pomladila :* skidam kapu!
Pipi, kad vec strihas - eto mene pliz ubaci u klub sa 39+++++ i molim te i medju mame jer moj Tin je kompletno odradjen u ovoj hvalevrijednoj kategoriji :mrgreen:
I narafski, saljem vibre svima!
Tiki_a sretan rodjendan sa zakasnjenjem! :heart: :love:
Tikice69 :love: gremo dalje, mora upaliti i prije Maribora. :*
Ana39 bas si se dobro sjetila te cinjenice o bioloskom satu. :* :love:
Ina33 ja bih te da mogu stavila na listu kao iznimku jer vidim da bas volis ovaj klub. :* :love: :heart: Cure svima puno ~~~~~~~~~~~ za sve sto nas ceka. :heart:
Lidali hvala :oops: što mi uvaljuješ kompliment, evo sam se odmah išla izvagat: rezultat je još jedno kilo dolje jer moje dijete i ja šetamo barem dva sata dnevno..... kadgod nam se zaleti i više ....
A ni ti ne zaostaješ; zapravo, baš sam razmišljala kako ti T dobro stoji!
Koke moje :*