laky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
laky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Čitam ovu temu i sjećam se mog mirovanja pred kraj trudnoće, i u bolnici i doma, brojanja dana... Laky drži se, bit će sve u redu :*
cure,
kao i na drugim temama, postavljamo molbu i upozorenje da ne vibrate i ne čestitate ovdje već da se držite naslova teme (sva vibranja brišemo).
sretno i dalje!!!
marči
Pa kome vibranja smetaju? :?
Pravilima ovog PDF-a!
Za vibranje imate ODBROJAVANJE!
Sad mi se zaista više ne da ponavljati!
MOLIM ČITAJTE I POŠTUJTE PRAVILA PRI UČLANJENJU NA FORUM!!!
Mislim da nema teme na kojoj nisam morala objašnjavati zašto i kako po n-ti puta, a pravila stoje i složile ste se s njima kad smo ih postavljali.
Novim članovima Foruma preostaje samo poštovati ista.
Zakaj nema smajlija kojem ide para iz ušiju?
Ja nisam novi član foruma i htjela sam od srca zavibrati za Laky, ikskjuz mi, ako zbog toga ide para na uši onda stvarno... ovaj smajlić je prikladan :(
Candy, u obzirom da si stari član u zadnjoj velikoj raspravi, prije no što smo otvorile nove teme pod VAŽNO i prije no što je ODBROJAVANJE ostavljeno baš zbog vibranja (i ostalog tamo pripadajućeg) kao tema ISKLJUČIVO ZA TO kako ostale teme ne bi imale nekoliko stranica vibranja.
U pravilima piše: ODBROJAVANJE ostavljamo kao topic na kojem se isključivo odbrojavaju forumaši u postupcima i na kojima se istima daje podrška za vrijeme postupka.
Odbrojavanje nije mjesto na kojem pitate za savjet oko nekog problema. Savjet tražite ili na već postojećem topicu koji se bavi vašim problemom, ili otvarate novi topic na kojem će već iz naslova biti jasno što vas muči.
Ta tema je onda proširena i na sve ostale forumašice ...one koje nisu u postupcima, koje su trudne, koje čekaju ostupak....na sve.
Ukoliko si sva naša upozorenja u posljednjih par dana shvatila kao zabranu da nekome ne možeš zaželjeti sreću, žao mi je.
S obzirom da sam do tvog vibranja, postavila MOLBU kao zasebnu temu a i gotovo na svakoj otvorenoj temi zamolila isto, krenula mi para na uši.
marči
Ma apsolutno nisam htjela nikakve rasprave :roll: . Moja dobra želja je u neskladu s vašim pravilima, za vibrice postoji drugo mjesto, nisam znala, ispričavam se, i, da, shvatila sam tvoju reakciju kao pretjeranu, ali opraštam, jer nije ništa strašno, mislim. :) Šta sad, vibrala ja i hrpa nas na krivom mjestu, pitala, dobila pomalo živčani odgovor, i sve ok, bar što se mene tiče. Nema potrebe za dizanjem tenzija, pogotovo ne od strane moderatora.
Svima lijepi pozdrav!