Citiraj:
babyboys prvotno napisa
svi koje ja znam da su odustali, odustali su zbog novca jer iz nekog raztloga više nisu mogli plaćati školarine
Kako to misliš, koja si ti generacija?
Što se tiče nas prije, da, i ja bih odustala da sam morala plaćati školarinu, ali nisam je plaćala jer sam -učila i zarađivala i stependiju.
I moram ovo reći-skoro svi koje ja znam (u čije sam slučajeve dobro upućena) da su odustali, odustali su zbog neučenja jer iz nekoga razloga nisu više mogli-htjeli učiti,
ali su svi rekli da su odustali zbog novca! :mrgreen:
A nisu, poznajem samo dvije cure, sestre koje jesu stvarno odustale zbog love, tužna priča.
U cijelom školovanju upoznala sam puno ljudi koji su odustali, nas više od 50 posto na filozofiji je odustalo, mijenjalo ili jednostavno nije uspjelo položiti neke teže ispite i malo pomalo odustali, izgubili volju....a što se novca tiče, ima i obih koji nisu htjeli živjeti na menzi i sići i loše plaćenim poslićima ljeti....njih uopće ne mogu računati niti želim.
Uglavnom, poanta jest da su u starom sustavu plaćali školarine lošiji studenti, dakle, opet je neučenje dovelo do toga... (osim fansy fakseva koji su posebna priča)