DRAGA TAMAGOCI;SRETAN RODENDAN TI ZELIM :sing;neka mi te prati sreca i zadovoljstvo na svakom koraku,neka ti je svaka zivotna minuta ispunjena ljubavlju,radoscu i mirom. :love:
Printable View
DRAGA TAMAGOCI;SRETAN RODENDAN TI ZELIM :sing;neka mi te prati sreca i zadovoljstvo na svakom koraku,neka ti je svaka zivotna minuta ispunjena ljubavlju,radoscu i mirom. :love:
I za sve vas posebne,meni tako drage,moj mali doprinos na temu koliko zena je,zna i moze biti posebna,pa da sa ovom svjescu krenemo u danasnji dan.
Kada je Bog stvorio ženu, došao je do šestog dana, radeći prekvremeno.
Jedan Anđeo je došao i upitao ga:
“Zašto trošiš tako puno vremena na nju?”
Bog odgovara:
“A jesi li ti vidio sve spefikacije, koje sam napravio da je formiram?"
Evo, vidi:
“Ona mora znati prati, ali ne smije biti od plastike, imati više od 200 pokretnih zglobova,a svi moraju imati mogućnost za zamjenu, i usput svaka dijeta mora funkcionirati, i još mora imati krilo za najmanje četvero djece… u isto vrijeme treba znati dati poljubac, izliječiti od jednog povrijeđenog koljena do slomjenog srca, i sve to mora raditi samo sa dvije ruke.”
Anđeo se začudio svim tim zahtjevima:
“Sa samo dvije ruke?….Nemoguće!“
I ovo je samo standardni model ?!
Pa će Bogu:
“To je puno posla za jedan dan…pričekaj sutra, pa je dovrši“.
"Ne želim to!", protestirao je Bog. "Tako sam blizu da dovršim ovo biće, meni toliko drago.
Kad se razboli,sama će se izboriti za svoje ozdravljenje, i moći će raditi 18 sati dnevno."
Anđeo se približio i dotaknuo ženu.
“Bože, kako si je napravio taku meku?”
“Je, mekana je”, kaže Bog, "ali napravio sam je da ima i veliku snagu. Nećeš vjerovati što sve može učiniti i izdržati.”
“A može li misliti?" pita Anđeo.
Bog odgovara:
“Ne samo da može misliti, ona može i surađivati i dogovarati se."
Anđeo je ugledao nešto što mu je privuklo pažnju..., pa dotakne ženino lice..
“Bože, izgleda da ovaj model ipak ima jedan propust. Rekao sam ti da previše stvari stavljaš na nju..."
“Nije to nikakav propust…to je jedna suza”, ispravi ga Bog.
“A zašto to, čemu služi?" upita Anđeo.
I Bog kaže:
“Suza je njezin način da se izrazi, njena tuga, njena ljubav, njena samoća, njen bol i njen ponos.”
Ovo je ostavilo jak utisak na Anđela:
“Ti si genijalac, Bože. Na sve si mislio! Žena je sjajno biće!!”
To je istina!
Žena ima snagu, zato joj se čovjek divi. Ona podnosi teškoću, nosi tugu, ali zna za sreću, ljubav i svoje mišljenje.
Ona se smije, kad želi vrisnuti.
Žena pjeva, kada želi plakati. Plače kad je sretna i smješka se kad je nervozna.
Bori se za ono u što vjeruje.
Ona je protiv nepravde.
Ne priznaje “ne” za odgovor, ako ima drugi i bolji način za rješenje. Sve od sebe daje za svoju obitelj. Ona prati prijateljicu liječniku, zato što se ova boji.
I žena voli bez granica...
Ona plače od sreće kad joj djeca nešto novo u životu dožive, raduje se dobroti svojih prijatelja.
Sretna je kad čuje za neko rođenje ili vjenčanje.
Njeno srce se lomi kada čuje za smrt neke drage osobe.
Tuguje za izgubljenim voljenim osobama, ali je jaka i kad nema više ništa za što bi se borila.
Žena zna da jedan poljubac i jedan zagrljaj može izliječiti slomljeno srce.
"ALI....", Bog će zabrinuto:
"IMA JEDNA GREŠKA KOD ŽENE...i ne znam kako da je ispravim...
ONA ZABORAVLJA KOLIKO VRIJEDI.
Tamagoči HAPPY B-DAY! :joggler: I nek sljedeći dočekaš sa mrvicom na prsima :love:
Bzarice "cheers" za tvoj zaljubljeni morski vikend...nadam se da ćete se prekrasno zabaviti i opusiti. Tako sam sretna da si sretna :heart:
Crtice e stvarno si mi podigla moral sa ovim tekstom! Super je! :*
:* svima...
crtice :) :D :)
roza nasa najdraza trudnice, tako mi je drago sta napredujete super!
bazra sretno u novim pobjedama, jedva cekam da nam javis da u tvoju kucu stize jedna bebica :D :) :D :D
a ja sam jos u opustanju i kupanju pa sam malkice stavila postrani, ustvari pokusavam staviti postrani, i ne misliti na borbu koja nas jos ceka i punimo baterije i skupljamo ostatke zivaca koji ce nam trebati dok ne dodemo do svoga bebaca. pa tko nastojim o tome svemu sta manje pricati. je, naravno svaki dan se sjetim sta bi bilo kad bi bilo, koliko bi nam samo opreme tribalo za otici na plazu........... ali eto sve nam stabne u jednu torbu....................... bit ce, znam da hoce i vjerujem da hoće, ali ipak, tako me je strah, i tako nekada vjerujem da mozda nece biti, pa stanem sama sa sobom i sta stvarno ako ne bude???????????????? a ja toliko volim djecu, svako mi je slatko, svako bi pojela i izljubila.......... i sta ako ja ne budem imala svoje?????????????? i sta ako, i sta ako ovo i ako ono pa kako cemo...... pa zasto.....ali..................
Bambus prvo da ti rečem da će biti! I imat češ svoju malu bucmastu bebicu koju češ izdaviti sa silnim poljupcima i štipanjem :mrgreen: Vidjet češ kako če ti se vratiti i hrabrost kad se dovoljno odmoriš od svega...skočit češ u novi postupak ponovo odmorna i puna nade...i stvarno će ovaj put sve biti super.......a kad nam javiš ljepe novosti moramo organizirati neki tulum proslave :)
A taj strah...eh, ja baš samo o tome razmišljam zadnja 2 dana...skroz sam isfrikirana...čas me boli stidna kost, pa mi se pojača iscjedak, pa mi dođe nekakav pritisak na mjehur, pa mi "curi plodna voda" :roll: sve moguče simptome izmjenim u dva dana...jučer sam čak umislila da me beba lupka nogicama u rodnici i sledila se jer je porod več krenuo!!! Užas! Svaki dan molim Boga da mi da hrabrost i snagu, jer ovako isprepadana ne znam koliko mogu izdržat...i onda počmem misliti što ako je opet ponovi, što ako ne budem mama, što ako mm i ja nikad ne budemo roditelji :( Grozno...tako da točno znam o ćemu govoriš...strašno je živjeti sa takvim mislima.
Drži se draga...moramo preživjeti i ne posustati :love:
joj draga roza, tako mi je ovo lipo citati i daje mi snagu da vjerujem da ce tako na samom kraju kako meni tako i svima drugim curkama ipak ispunit nase najvece zelje. :)
tko zna mozda u mom slucaju napokon bude trece sreca! :) :D
Nadam se da nije protiv pravila ovog podforuma ali podjelila bih s vama dvije pjesme u kojima sam se taaaako našla, nažalost...Prevela bih ih, no bojim se da bi onda izgubile svu čar...
I ja sam sa vama, svakodnevno, nakon što su nas napustile naše dvije duuugo čekane bebice u 6 mj trudnoće!
In a baby castle just beyond my eye
my baby plays with angel toys that money cannot buy.
Who am I to wish him back into this world of strife?
No - play on my baby, you have eternal life.
At night when all is silent and sleep forsakes my eyes
I'll hear his tiny footsteps come running to my side.
His little hands caress me so tenderly and sweet,
I'll breath a prayer and close my eyes and embrace him in my sleep.
Now I have known a treasure that I rate above all other,
I have known true glory, I am still his mother.
I još jedna, nadam se da ne zamjerate!
Za sve nas koje zaista i jesmo majke, a svi oko nas to taaaako brzo zaboravljaju, ili žele zaboraviti...ne može razumjeti, nitko tko nije prošao....
I am a Mother - Author unknown
I’ve loved my child right from the start
A feeling thats filled my entire heart
I went through the labour and suffered the pain
For many long hours with nothing to gain
I’ve spent sleepless nights being awake
Though its been a while my arms they still ache
I’ve sat and I’ve wondered of how he would grow
The love of my family that he'd come to know
The sound of his voice as he learns to talk
Watching his steps as he tries to walk
I have a child that I really love so
I am his mother yet nobody knows
I spent all those months feeling him grow
I’ve lived through it all and have nothing to show
I don’t get invited to chat with young mothers
Because I don’t have a baby like all of the others
I’ve got some stretch marks that Id like to hide
But I don’t have a pram with a baby inside
I don’t know how long I'll be feeling like this
But one thing I know my baby I miss
When Mothers Day comes it will be very hard
I wont have any flowers not even a card
And just because he’s not here with me
I still have a son I wish I could see
But one thing I know and this is for sure
I'll be his mother for evermore
Za moja dva anđela... :heart: :heart:
LindaL ove pjesme su prekrasne, plačem ko kiša :cry:
Užasno mi je kad nam se pridruži mama koja prolazi što i sve mi, nema smisla zaželjeti ti dobrodošlicu ali se iskreno nadam da če ti ovaj PDF pomoći. Ove drage cure su mi život spasile i največa su mi potpora i utjeha u svim trenutcima.
Tako mi je žao tvoje dvije ljubavice, i žao mi je da moraš kroz ovo prolaziti :cry: :heart:
stvarno pogadjaju u sridu :cry:
LindaL :love:
evo drage moje jedne pjesme cije rijeci su me uvijek tjerale naprijed :heart:
http://www.youtube.com/watch?v=CxIN79n4jVo
When You Believe
Many nights we've prayed
With no proof anyone could hear
In our hearts a hopefull song
We barely understood
Now we are not afraid
Although we know there's much to fear
We were moving mountains long
Before we knew we could
There can be miracles, when you believe
Though hope is frail, it's hard to kill
Who knows what miracles you can achieve
When you believe, somehow you will
You will when you believe
In this time of fear
When prayers so often prove(s) in vain
Hope seems like the summer birds
Too swiftly flown away
Yet now I'm standing here
My heart's so full I can't explain
Seeking faith and speaking words
I never thought I'd say
There can be miracles, when you believe
Though hope is frail, it's hard to kill
Who knows what miracles you can achieve
When you believe, somehow you will
They don't (always happen) when you ask
(Oh)
And it's easy to give in to your fears
(Oh...Ohhhh)
But when you're blinded by your pain
Can't see your way straight throught the rain
(A small but )still resilient voice
Says (hope is very near)
(Ohhh)
There can be miracles
(Miracles)
When you believe
(Lord, when you believe)
Though hope is frail
(Though hope is frail)
It's hard to kill
(Hard to kill, Ohhh)
Who knows what miracles,you can achieve
When you believe, somehow you will(somehow,somehow, somehow)
somehow you will
You will when you
Just believe...in your heart
Just believe
You will when you believe~
Linda i Marsupilami :love:
pjesmo su prekrasne, i pravo ste mi suze natjerale na oči! :cry:
Linda, jako mi je žao što imaš razloga biti među nama! za tvoje male anđele šaljem jedno veliko :heart:
bambus, naravno da će tako biti, ja uopće ne sumnjam u takav ishod, jer gore ipak netko postoji tko mora poslušati tvoje želje! :love:
Rozica,hrabro i hrabro dalje! tu smo sve iz tebe, a uskoro će te ti i TM biti u svojoj prekrasnoj oazi, i iščekivati rođenje jednog princa ili princeze! :heart:
Crtice , taj tekst me uvijek iznova ispuni i da mi snage!odlično! :*
samo kratko da vam još napišem, naš vikend je bio divan! :zaljubljen:
baš smo se predivno proveli! neću ići u detalje 8) ali jako mi je drago da smo išli!
šaljem vam svima veeeeelike puse! :*
Najdraže moje! Uspjela sam malo preletiti kroz gro stranica koje sam propustila boraveći u bolnici 7 tjedana.
Mi smo super, svakim danom sve bolje, polako se ufuravamo u sve i pokušavamo uživati u svakom trenutku...
Gdje da počnem... Porod je bio super, dogovoreni carski sa spinalnom, bila sam budna i prisustvovala trenutku rođenja moje male zvjezdice što je jednostavno neopisivo :heart: :zaljubljen, predivno i nezaboravno!
Malena je rođena sa 3040g i 47 cm, živa i zdrava :D !
Iako smo obje bile odlično i sve je bilo u redu, naš se boravak u bolnici produljio na 15 dana :(, jer je prvo nažalost ona pokupila neku bakteriju pa je bila na antibioticima :(, a onda kad je mala Nola taman bila spremna za doma, ja sam zakurila također radi neke upale i morala na antibiotike 7 dana.
Neću pisati bajke, ono što čitamo u novinama i slušamo od novopečenih supermama, jer meni nije bilo tako...
Kad smo napokon izašli sve mi se skupilo i, iako mi nije bilo nimalo lako u bolnici, plakala svaki dan da hoćemo doma dok smo još relativno zdrave (harale su grozne bolesti, virusni meningitisi, stafilokoki...), uhvatio me pravi baby blues začinjen kroničnim nespavanjem. Bila sam svakako: presretna, premorena, u strahu i grču, blagoslovljena, zbunjena, zaljubljena i još tisuću i jedan osjećaj koji su se mjenjali iz minute u minutu.
SREĆOM moj je voljeni M bio na godišnjem i bio doma s nama! Imala sam ogromnu pomoć i potporu od njega i svoje mame, i bilo mi je neopisivo lakše. Ubrzo smo se priviknuti na prekide sna, malo spavanja, cijelodnevnog angažmana oko malenog anđelića i nekako smo dan po dan naučili naš novi životni ritam i smisao.
Sad smo preko dana same, dobro nam je, mama mi pomaže koja srećom živi kat iznad nas, uživamo u trenucima... Nekada je super, nekad manje super, ali tako je to kad postaneš mama. Na koncu konca to je ono što smo željeli :heart:! Nolica je u biti jako mila beba (namjerno neću napisati "dobra beba" jer nema zločeste bebe), voli papati, jako dobro cica od prvog dana (samo što mene boli, ali to je druga priča), spava, jako se voli nositi u marami, ležati i spavati na prsima :heart:, biti pažena i mažena...
Osjećaji su neopisivi i predivni, ali sad tek shvaćam rečenicu da je majčinstvo/roditeljstvo nešto najteže ali i NAJLJEPŠE što u životu postoji :zaljubljen:!
Pratiti ću vas drage moje koliko mogu, i tako bi vas rado sve upoznala! Od srca vam želim da osjetite ovo što prije jer znam da su za nas predodređena posebna bića i anđelići :love:
ajme, draga moja Isabel, ovo je divno!
još sam pod dojmom svega što si napisala, pa ću samo reći, da šaljem ogroman zagrljaj tebi i malenoj princezici predivnog imena! :zaljubljen:
javi nam se koliko stigneš, svaku riječ je lijepo pročitati! veliku pusu ti šaljem, i jedva čekam dan kada ću upoznati tebe, i tvoju malenu zvjezdicu! :heart:
:love: :*
Draga moja, tako mi je drago zbog vas :love:
Nola je preprepredivna, prava mala princeza :heart:
Ljubite se, mazite i pazite :*
Isabel JOJ suze mi liju niz lice...ovo je prekrasno...presretna sam radi tebe, i makar mi je žao da je početak bio malo "teži" sad je sve super i vidim iz tvog post-a da je zaista prekrasno, i...ma nemam što napisat, ko Bzara sam još bez teksta i samo sam jako jako sretna zbog tebe, zaslužila si draga :love:
Bzarice, tebe neću ni pitat da ideš u detalje :mrgreen: sve nam je jasno...čekamo ;) Sad sam sva raspekmežena od Isabelinog posta, pa ču zvučat prehormonično ali obožavam da si napokon tako vesela, stvarno osječam veselost sve više i više u tvojim post-ovim. Volim da i naš pdf pored sve tuge i nesreče doživi ovako neke procvjete sreče poput tvog, Isabelinog, pa i mog (iako sam ja još preplašena i paranoična)..skoro če nam i Mandy i Tamagoči nadam se prijaviti novosti ;)
Marsupilami i Linda več sam napisala, prekrasne su pjesme...Linda još jednom, žao mi je da moraš uopče znati da ovaj pdf postoji a kamoli biti dio nas...ne znam kako ide tvoja priča, možda češ nam jednom kad budeš imala snage ispričati :love2:
Svim curama veliki poljubac :*
Ja malo štekam. Hvala vam svima za naj naj želje. Rođendan je prošo super ispunjen poljupcima, zagrljajima, lijepim riječima i željama.
Linda žao mi je ča si nam se morala i ti pridružiti, ali znaj da si tu doma i uvjek možeš računat na riječi potpore i podrške. Žao mi je
Rozica moja ma sve je super. Ja imam umišljene trudničke simptome, a ti trudove. A smo super. To ti samo mrva daje do znanja da je tu i da joj je lijepo.
Isabel, mrva ti je preslatka. Čestitam... dobila si najljepši dar koji svaka žena može poželjeti..
bambus, mora biti i bit će treća sreća. Tebi i meni
Ja sam na čekanju. U četvrtak trebam dobit stvari i nadam se da će me preskočit.
Ostale cure VELIKA PUSICA
draga linda strasno mi je žao šta si nam se i ti pridružila. želim ti samo reći da smo ovdje jedna za drugu u svako doba dana i noći, i imaš naše potpuno razumjevanje. :cry:
isabela nemam riječi na tvoj post, drago mi je sta si nam se javila, i želim ti puno maznih trenutaka sa svojom princezom. :) :D :) :D :heart: :heart:
a sto se tiče ovih stihova sta se pisale, rasplakali su me. a ja sam se u potpunosti našla u stihu koji piše ispod svakoga mog posta :cry: ali bit će, znam da hoće.....................
hi, curke
najprije da zahvalim Isabel što me je podsjetila na predivne i preteške trenutke nakon poroda; u pravu si, draga, teško je ali i nezamjenjivo sa bilo kojim drugim osjećajima, nadam se da ste ti i Nola već dobro uhodan par, opusti se i uživaj koliko možeš sa svojom bebom, sve ostalo je manje bitno :zaljubljen:
Linda žao mi je što si izgubila svoje bebice i što si ovdje s nama :love:
tamagoči nadam se tvom plusiću već za 2-3 dana :*
ja idem naručiti lh trakice za ovulaciju, ovu zadnju trudnoću smo hopsali 3 mj. neumorno dok sam ostala trudna, a s obzirom da vrijeme i (moje) godine lete, ne želim više puno čekati, dok trakice dođu, obavit ću sistematski i nadam se u 10.-om mj. krenuti u ponovne pokušaje, pa što Bog da; danas sam opet završila u suzama : kad sam se vraćala s posla srela sam jednu poznanicu i ona me upitala šta sam rodila :cry: , uf, prvih 100 metara sam proplakala, a nakon toga se mislim, pa daj ženo ako me nisi vidila par mjeseci, znaš da sam bila trudna, a sad se vraćam s posla u uniformi, pa nisam valjda u par mjeseci uspila privesti trudnoću kraju,i roditi i vratiti se na posao :shock: ; uza sve, to me je pitala ispred polupunog kafića, tako da je makar 30 ljudi vidilo kako sam proplakala; u p.m. ! ljudi ponekad stvarno ne misle glavom; no dobro, kući sam se isplakala, izljubila i izgrlila svoje curke i sad sam dobro, do nekog slijedećeg puta; taman kad pomislim da mogu mirno odgovoriti na slična pitanja, desi mi se nešto što mi pokaže da sam iznutra kao od stakla :(
bambusić naravno da će biti, mora, nemoj uopće sumnjati u to, samo treba strpljenja, hrabrosti i vjere :*
bzara, crtice, marsupilami :*
Rozić drž`se
ajme mandy u potpunosti te razumim kako ti je. imas osjecaj da te to nece svaki put slomiti, kad ono svaki put kada ljudi pitaju to zaboli još jače. :cry: dobro sta mi tako reagiramo ali mi stvarno nisu jasni ti ljudi koji to pitaju i jos se cude kada kažes da nisi rodila, pa oni onda u svom cudku pa kako nisi, šta je bilo, kao da se nama objašnjava svaki put kad koga vidimo sta je bilo, pa zašto. joj, sta si ti neki ljudi dopuštaju........
Uh, mandy,vjerojatno sa vremenom postane bolje...
Ja radim u velikom kolektivu,kad sam izgubila drugu bebicu i vratila se na posao nakon par dana trebala sam vježbati odgovore na pitanje kako teće trudnoća.Svaki put sam duboko udahnula i kao naučenu pjesmicu ponavljala"Beba je umrla,srce je prestalo kucati..."Nakon što sam ponovila to deset puta bilo je lakše.
Kad sam rodila E. većini dragih poznanika koji su me pitali o bebi odmah sam u drugoj rečenici rekla da je bolesna i ukratko o čemu je rijeć.Ostalima sam samo rekla da sam rodila bez nekakvih detalja.
Jedan od trenutaka koji me pogodio bio je kad sam vodila starijeg sina na pregled za prvi razred.Rutinska pitanja ...Pitanje br.1"Imate još djece?"
"Imamo" Pitanje br.2 "Koliko je staro?",4 mj ,Konstatacija"Zdravo,jel tako."
Uh...Mislim,sestra je radila samo svoj posao.Većina djece srećom je zdrava.Nije ona kriva što je mene pogodila činjenica da za nekoliko tjedana putujem sa djetetom na već drugu tešku operaciju. I što ona bez obzira na to nikada neće biti zdrava...
Jesu vama grozna ona službena ginekološka pitanja(vrlo često ne kod ginekologa)?Koliko trudnoća?Koliko poroda ?Koliko djece?Mislim da smo već pričali o tome...
Uf Mandy :love2: mislim da ipak samo rijetke mame razmišljaju o tome da trudnoča možda nije završila sretno pa ispaljuju ko iz topa uopče ne misleći i ne gledajući očito, kako si rekla, ti se vračaš s posla u uniformi i jasno je da nešto nije prošlo kako je trebalo :(
Od kad se evo sve ovo počelo i nama događati, ja sam veoma svjesnija problema koje ljudi možda imaju, i nikad ne ispitujem niti se upuštam u razgovore vezane za djecu, trudnoču itd. Nikad ne znaš što se krije iza nasmješenog lica ili kakve probleme ima sretan par bez djece...
Sirius :love: moja mama se svakodnevno samnom susrečala sa takvim pitanjima tipa: jel dijete zdravo itd. i svaki put je knedlu gutala jer sam ja rođena sa teškom srčanom manom i jedva preživila porod, do 20 godine nisu uspjeli dijagnosticirati da je problem zapravo rješiv sa malo kompliciranijom operacijom van Hrvatske...bile smo u bolnicama svaki mjesec, ja sam doživljavala teške napadaje, padala u kome, a zadnji napad svega par dana nakon 20 rođendana me doslovce umalo ubio, čak su mi i popa doveli na posljednju pomast :( i znam da je meni bilo jako teško, ali mojoj mami je to sve skupa bilo prestrašno, i nikad joj neču prestati biti zahvalna što se tako dobro nosila...drži se draga, ti si snažna žena, i svom si dijetetu najvažnija...meni je moja mama bila...
A i ja se iskreno grozim svog prvog posjeta novoj gin u Zagrebu, jer ipak ne zna pa skoro ništa o meni osim onog što je s medicinske strane njoj važno. Strah me tih pitanja i hladnokrvnosti na koju možda naletim. Moja gin u Du je nevjerovatno obazriva prema meni i baš pazi na osječaje, nikad mi još nije rekla nešto zbog čega bi se osječala neugodno ili posramljeno...UH nadam se da če i ova nova bit obazriva :/
Držite se moje drage mamice, nema nam druge moramo biti jake radi naših anđela, i radi svih veselja koje če nam život nadam se priuštiti...ne može uvijek biti kiša! :*
Ps: Bambus, biti će :love:
evo šaljem vam jednu malo kasniju kavicu :coffee: i(ja se tek probudila :lol: ) i nekako sam se sva dobre volje probudila. ( a bilo je i kranje vrime :lol: ).
drage mama, želim vam svima sretan i miran dan! ja idem na plažu da se bučnem koji put, štete kad već mogu da propustim ovako lip dan. pusa svima
mene sad u 9. mj. čeka sistematski sa firmom i već me hvata muka od ginekoloških pitanja :(Citiraj:
sirius prvotno napisa
moj gin. je inače divan i prvo pitanje kad me vidi je "kako si ? " i ruka preko ramena, a tek onda "tehnička pitanja" i pregled , dok mi je šef odjela rekao da gdje bi oni došli kad bi suosjećali sa svakom od nas :shock: i da je moj slučaj dobar primjer za njih, oni to rijetko viđaju pa se mogu sad usavršiti :shock: (mislim se ako već ne suosjećaju, što je u neku ruku donekle i normalno, jer moraju i sebe emocionalno zaštititi da bi mogli tolike godine raditi, neka to onda ni ne pokazuju ! neka smisle par fraza kojima će dočarati empatiju i gotovo;
no dobro, bit će bolje;
babmus more je ledeno ka led, ja ću popodne samo na sunčanje jajnika i inih organa
pusić curke :* i tko može nek iskoristi ove divne sunčane dane
Nek se usavrše u empatiji.Citiraj:
mandy prvotno napisa
Ostale stvari u našoj medici i ovako su(skoro) na razini ostalih naprednih zemalja.
Ali ,empatija...To nam opako šteka.Dobra vijest je ta da se može naučiti.
mislim da se sve grozimo onih pitanja gina kod nove trudnoće. Ja sam se već polako i spremila da ću odmah reć sestri neka upiše sve te podatke i zamolit je da me ne pita svaki pregled isto jer ću inače puknut od tuge.
A danas mi nije neki dan. Dobila sam mengu, a nadala sam se da možda ipak neću s obzirom da smo mm i ja bili jako vrijedni i to svaki dan. Ali neću si razbijat glavu jer smo i prvi puta "radili" 3 mjeseca. samo kad bi ja to htjela odmah.
Može pitanje za one koje koriste one trakice za ovulaciju. Kako djeluju? kako se primjenjuju? I ako mislite da trebam još nešto znati samo pitajte i usput, di se ih može kupiti? Hvala
tamagoči baš mi je žao što :( , ja sam baš sinoć naručila te trakice, na e-bay-u 30 O i 10 T za 48 kn, ako imaš neku karticu (master/visa/amex) možeš bez problema uzeti, ako nemaš pošalji mi pp, pa ću ti ja uzeti,imaš detaljnu temu na PZ
Jutro mamice :heart:
Tamagoči :love2: a sad imate razlog biti extra vrijedni i sljedeći mjesec ;) Ja ti savjetujem odmah od 6-7 DC krenite, ja sam sve pute ostala trudna na 8 DC! Joj kako meni fali keks! A mm mi sve zgodniji i zgodniji :oops:
Danas evo neki umoran dan u mene, baš nemam puno energije pa čak nisam ni sa Rozom u šetnju išla. A valjda i takvih mora bit...Jučer sam pričala sa mm kako nam užasno fale naši dečki...a Arkana10 ima kao avatar sliku svog sinčića, tako puno sliči na našeg Ivana, svaki put se rastopim kad ga vidim :heart: ja moram vjerovat u Raj, moram vjerovat u Boga...moram ih opet vidjeti! Sigurna sam da ću ih kad tad opet vidjeti...
A pričali smo kako ćemo nazvat našu mrvicu ako sve prođe dobro, ili još bolje KAD sve prođe dobro...pa ako je dečko zvat če se Špiro :mrgreen: a ako je cura če se zvati Nada, jer nam je vratila nadu u život...
Ljubim vas sve od reda :*
Isabela prBila sam svakako: presretna, premorena, u strahu i grču, blagoslovljena, zbunjena, zaljubljena i još tisuću i jedan osjećaj koji su se mjenjali iz minute u minutuesretna sam zbog vas što si osjetila onu istinsku sreću ,a sama si ju dobro opisalaSirisus ...ginekološka pitanja.U početku mi bilo muka od toga,a ljutilo me kada sam prije 3. trudnoće odgovarala na pregledu o br.poroda i rekla 2 poroda oni bi porod mog sina svrstali pod pobačaj,a rađala sam 12 sati vaginalno i moj mali miš je imao i kilažu i dužinu :evil:Citiraj:
Bila sam svakako: presretna, premorena, u strahu i grču, blagoslovljena, zbunjena, zaljubljena i još tisuću i jedan osjećaj koji su se mjenjali iz minute u minutu
još mjesec dva probatćemo prirodnom sex metodom svaki dan od predzadnjeg dana MC i ako to ne upali kupujem trakice i sve živo. Malo sam nestrpljiva, nebi se reklo, ali imam osjećaj kao da mi vrijeme bježi.
Roza mada sam trenutno s Bogom na Vi, vjerujem da tamo gore postoji lijepo mjesto di su naši anđelići. Po cjele dane samo se igraju i spavaju na mekim bjelim oblacima. veselim se danu kada ću je ponovno vidjet i zagrlit i sve, ali ne još. Kad dođe moje vrijeme. Sada me moj zemaljski anđelić i m trebaju. Još imam puno posla ovdje na Zemlji. Svi ćemo se sresti jednog dana..
Hvala vam na podršci i utjesi. Žao mi je ča nije + već ovaj mjesec, vidim da je i m žao, ali ne želi pokazat kao i ja jer neki mora bit jak od nas dva. A ja baš moram pokazat osjećaje i krenut dalje. lakše mi je.
ola drage moje!
tamagoči, žao mi je što nije uspjelo od prve, ali zato čim prođe menga odmah u akciju! ma mjesec kratko traje, nećemo se ni okrenuti a već ćeš biti u novom iščekivanju! :love:
mandy, uvijek se iznova iznenadim kako ljudi uopće nekada ne razmišljaju o svojim rječima! :x jaka si ti draga, ali koji puta kao da netko pogodi ahilovu petu, i suze same krenu! grli svoje curke, one su ti sigurno divan izvor snage i ljubavi! i ja ti od srca ~~~~~~~~~ za jedno maleno :heart:
a za šefa nemam komentara, mislim ljudi su nevjerojatni, uf! :x
sirius , ja isto mrzim ta pitanja! i tako mi nekada bude grozno pročitati tu riječ 2 poroda, djece nema! :cry:
i draga jedno maleno :heart: za tvoje maleno djetešce! :love:
bambus, bućni se malo i za mene! joj ja bi mogla živjeti na moru, obožavam se kupati i plivati!
Rozica , šaljem veeeeliku :* tebi i maloj mrvici! vikend je bio divan, da mi je svaki mjesec jedan takav vikend daleko od svih!
dugo već nam se nije javila vitica, draga nadam se da ste ti i mala bebuška dobro! :love:
andjelak :love:
drage moje, jučer sam bila kod mog novog doktora, naša osoba od povjerenja kako ga MM od milje zove! imala sam najnježniji pregled ikada, oduševljena sam! njegova skica moje buduće trudnoće je toliko jednostavna! i nakon toliko vremena sve što sam ja trebala čuti je da nam netko kaže bit će sve u redu, jer to je sve što nama trenutno treba!
sve vas puno volim, i šaljem vam jednu veeeeeliku :*
ola drage moje!
tamagoči, žao mi je što nije uspjelo od prve, ali zato čim prođe menga odmah u akciju! ma mjesec kratko traje, nećemo se ni okrenuti a već ćeš biti u novom iščekivanju! :love:
mandy, uvijek se iznova iznenadim kako ljudi uopće nekada ne razmišljaju o svojim rječima! :x jaka si ti draga, ali koji puta kao da netko pogodi ahilovu petu, i suze same krenu! grli svoje curke, one su ti sigurno divan izvor snage i ljubavi! i ja ti od srca ~~~~~~~~~ za jedno maleno :heart:
a za šefa nemam komentara, mislim ljudi su nevjerojatni, uf! :x
sirius , ja isto mrzim ta pitanja! i tako mi nekada bude grozno pročitati tu riječ 2 poroda, djece nema! :cry:
i draga jedno maleno :heart: za tvoje maleno djetešce! :love:
bambus, bućni se malo i za mene! joj ja bi mogla živjeti na moru, obožavam se kupati i plivati!
Rozica , šaljem veeeeliku :* tebi i maloj mrvici! vikend je bio divan, da mi je svaki mjesec jedan takav vikend daleko od svih!
dugo već nam se nije javila vitica, draga nadam se da ste ti i mala bebuška dobro! :love:
andjelak :love:
drage moje, jučer sam bila kod mog novog doktora, naša osoba od povjerenja kako ga MM od milje zove! imala sam najnježniji pregled ikada, oduševljena sam! njegova skica moje buduće trudnoće je toliko jednostavna! i nakon toliko vremena sve što sam ja trebala čuti je da nam netko kaže bit će sve u redu, jer to je sve što nama trenutno treba!
sve vas puno volim, i šaljem vam jednu veeeeeliku :*
ispričavam se na duplom postu!
opet me zeza internet :evil:
draga roza super ste imena izabrali, i vjerujem da ce jedno od ta dva imene dogodine u ovo vrime odzvanjati tvojim kućom. :D
a ja i danas skoro cili dan provela na plaži. svi mi se već čude kako mi nije dosadilo, ali imam osjećaj da tamo punim baterije za ovu zimu koja me čeka. i još mi je njdraže kada smo sami mm i ja, vez prijetelja, svak se udubi u svoje misli, a opet smo zajedno :) ... i more je odlično toplo, idem ja i ujutro, joj tipčna sam dalmatnika, daj mi mora, sunca i mozak na pašu................ :D ( nastojim ga ovih dana malko pustit, bez velikih opterećenja i nerviranja, dosta je toga bilo :lol: )
pusa svima iz sunćane i tople dalmacije
joj bambus, što ti zavidim! i potpuno te kužim u tom osjećaju, i MM i ja tako najviše volimo biti sami, mmm, nema mi ljepšeg!
draga samo se ti dobro odmori i napuni baterije, da možeš u nove pobjede! uopće ne sumnjam u ishode, ja ZNAM da će tebe gore netko nagraditi sa jednim malim mirišljavim smotuljkom! :love:
Rozice, negdje sam preskočila post sa imenima! predivna su imena! i baš pristaju!
MM i ja neki dan za ručkom sjedimo i počeli temu baby imena! bez veze ničim izazvani! i tako usred razgovora kažem ja njemu zašto je načeo tu temu, pa ja uopće nisam trudna, mi ni ne radimo još na tome! kaže on meni da mu je taj naš doc toliko podigao vjeru u to da ćemo mi jedan dan imati svoju bebicu da je odmah sretan i dobije volju da se odmah bacimo na posao! baš sam bila sretna kad sam to čula od MM! :)
pusa svima!
Bzara YUPIYEAY za doktora :D i nemojte sad čekat sto godina, odmah na posao da nam ne bude prevelika razlika između mrvičaka :mrgreen: A ja sam isto ko tm uvjerena da će sve biti super i da ćete uskoro imati svoj smotuljak! :love:
Bambus UH stvarno mi sline idu na ove tvoje opise, ja nisam učinila ni jednu banju več 2 ljeta...a prije me nisi mogo odvojit od stjena i mora...stvarno mi fali.......samo se ti ljepo odmaraj o uživaj, napuni baterije, i da se skoro i tvojoj bublici radujemo, i odbrojavamo s tobom! :*
Tamagoči ~~~~~~~~~~~~ za novi mjesec pun :preskaceuze: :mrgreen:
Svima veliki zagrljaj :love:
Ja sam danas OK...sparina me ubila, u Zagrebu je 5 put gore nego u Dubrovniku!!! Plus svekrva mi kuha a ja nikako nisam navikla na kontinentalnu klopu, zaštopana sam :oops: i sve mi jako teško pada na želudac...dovoljno je reći da ne koristim biljno ulje doma več godinama, a ovdje jedva da namirišem maslinovo. Do sad sam se suzdržavala iz pristojnosti ali je mm jučer rekao da neželi da se mučim i da nemam zašto bit pristojna, i ljepo joj objasnio da ja ipak moram malo drugačije jesti, puno laganije i zdravije, pa ču ja sama sebi svaki dan radit neku klopicu...UH! Jedva čekam :mrgreen: Nadam se da nije to prebezobrazno od mene, ali ja stvarno nemam želudac da jedem ko njena 4 frajera u kući, koliko god bucmasta bila...baš ga žena zamasti i začini!
Al ajde i ja ga zapilala o klopi...samo o klopi i mislim :oops:
drage moje, mene u mome današnjem naum u sprijecila temperatura. hara neka viroza po gradu pa ja i ja zasigurno skupila. malo sam koma, al bit ce to sve ok. čim prođe odo ja na plažu. :) :D :) :D
Khm Khm :svinjskagripasmiley: :lol:
Šalim se naravno, ajd rješi se toga i odi uživaj za sve nas koji ne možemo :love:
ola moje najdraže!
Rozi, potpuno te kužim! MM i ja imamo totalno drugačiju prehranu nego naše obitelji, i meni nekada tako teško sjedne ručak od sveki! makar ne mogu reći da ona loše kuha, ali navikli smo jesti drugačije! evo primjera samo jednog banalnog: MM i ja za doručak jedemo zobenu kašu sa voćem i sjemenkama, ili palentu sa javorovim sirupom, a u kući MM se jede pohano meso ujutro, ili pizza :shock: mislim da bi moj trbuščić dobio lagani šok da mu tako nešto priredim! :/
tako da draga ništa se ne sekiraj, pogotovo ti si trudnica i moraš sebi ugađati da papaš ono što ti paše! :love:
bambus, draga što prije ozdravi i put ka moru! joj uživaj u kupanju, i kad se budeš bućnula i plivala sjeti se mene! nema mi boljeg osjećaja nego zaplivati u moru, kao da odnese sve brige! i sve se onda čini bolje u životu!
šaljem vam svima veliku :*
hej roza, kažeš svinjska, pa hm, ko zna! :) neznam koja je al je strasno naporna i jedva je se čekam rješit