joj curke, a ja sam dobila 21 kg (prešla termin)!
u prvoj t 11... :roll:
Printable View
joj curke, a ja sam dobila 21 kg (prešla termin)!
u prvoj t 11... :roll:
31.+1=+17kg :lol: i baš nam je super,i meni i misku
Kakvi kalkulatori i bakrači,uopće se tim ne zamaram!Prošli mjesec dobila 3 kg doslovno u 3 dana,a nisam ništa više ni drugačije jela ni pila.Svaka trudnoća je različita pa prema tome i dobitak na težini.Najvažnije da su i beba i mama super,a sve će se to kasnije vratiti na svoje mjesto
Sve ti to ovisi kolko si kila imala prije trudnoće. Baš sam išla provjeriti i s toliko tjedana ja sam isto imala +5kg i taj kalkulator mi je pokazivao da sam točno u normali.Citiraj:
Maya prvotno napisa
Ma ne brini, sve je to super! :)
Identično.Citiraj:
moia prvotno napisa
Sad sam 28 tt +8kg, al u zadnja tri tjedna nisam dobila ni deke, a kamoli kile. Nekako sam malo zabrinuta. Jel to hoće tako biti, jel normalno?! :?
TINAKAbitno je da ti bebica raste.... :)
U uto na pregledu 31+1 tj ......+7 kg
Hvala, Kate. :*
Čovjek nikad zadovoljan, nije dobro kad se debljam,nije dobro kad se ne debljam. A jesam neka :mrgreen:
Prije dva tjedna prešišala muža u kilaži, ostao čovjek šokiran. Sad sam 37+2 i dobila veselih 22 kg...
40 + 1, 7 Kg.
:shock: kako to??Citiraj:
mihim prvotno napisa
Covjece ovo je cudo :shock:Citiraj:
mihim prvotno napisa
Ja bila na pregledu prosli tj....31+1 imam +7 kg
iskreno, nemam apetita od pocetka, sve kaj jedem - jedem na silu zbog bebe, i nadam se da je sve ok, jer meni bi bilo draze da sam dobila 17 ko u prvoj trudnoci. al u prvoj sam bila dosta i natecena pred kraj, ni prsten vjencani nisam mogla nosit, nove tenke morala kupit, a sad nis.
Bitno je da je beba narasla.......sto manje celulita to bolje :D :lol:
da istina, samo ja nemam celulitic :lol: , al je od mog prvog misica prugica na prugici od strija - od - do s koje god strane hoces. :lol:
ako nije jedno...onda je nesto drugo :mrgreen:
svaka ima nesto....ja od prve trudnoce celulitic :( a niti jednu prugicu :D
Ostala sam trudna sa 51 kg.
14 tjedan +1
16 tjedan +3
20 tjedan +7 :oops:
e žene svaka čast, kako vam to uspjeva. meni se samo penje i penje. zadnji pregled 16+3 i +8,5 kg užas. ovo mi je 3 trudnoća, prve 2 po +30.
od ni jednu sličnu nisam našla.
Ostala trudna sa 65kg (177cm)
Sad 21+4 +3,5kg
To mi se čini ok po svemu što sam tu pročitala. :)
Ali me zanima vaš apetit, ja uopće nisam gladnija (jedem 3 put na dan), niti imam neke posebne želje za nekom hranom.
Kak je to kod vas? :?
Apetit mi se manijankalno povečao od negdje 27 tjedna. To nije normalno, jedem 5 obroka na dan, srečom dobila sam u 4 tjedna samo 2 kila, pa kontam ajde OK je...al svejedno. Svako malo ja gladna!
Mi smo uskoro 22tjedna, i ovaj zadnji tjedan ne da jedem nego ždrem. Imam apetit da je to strašno, ne biram slatko, slano samo trpam i trpam u sebe i konstantno sam gladna. Za 2 tjedna idem na kontrolu doktoru i nadam se da neću dobiti puno kg jer će me dobro izribati :oops:
Sve ovisi s koliko si počela... ja sam u 29om tjednu, a +16 kg, pa me nitko nije 'izribao'... čak i kad sam sama pitala kako to da mi nitko ništa govori, nasmijali su se i rekli-kad si startala s premalo...
joj ovo mi poznato. i mene je držalo pojačani unos hrane od normale do 25 tjedna i kontrole kod ginice kad mi je onako kao usput nabacila, nekako ste mi malo previše dobili za ove tjedne. tu sam već bila +8.Citiraj:
Žabica prvotno napisa
i bogami došla doma i od tog trenutka reducirala unos i masnoga i slatkoga i evo 31 tjedan i još uvijek stojim +9. dakle u 6 tjedana sam dobila 1 kg gore. beba se normalno razvija.
inače sam prije trudnoće imala normlanu težinu. onak, šlankica sa jakim nogama :mrgreen:
jednostavno treba jesti normlano kao i prije i onda će se dobijati normlano na težini, nekih 11-12 kg do kraja trudnoće max. sve ovo ostalo ako dobijemo bumo morale i skidati nakon ;)
be happy stara !Citiraj:
TicTac prvotno napisa
od 38 tjedna trudnoće svaki tjedan dobivam po jedno 1/2 kg pa to je strašno do sada sam ih samo gubila, ne znam kaj se događa :/ ?
34+3 teška 15,5 kg :D jer da sam nastavila nakon 25 tj.onim ritmom (4 kg po mj)sad bi imala 20 kg ako ne i više.
to ti je normalno u zadnja dva tjedna prije poroda. to su nam rekle i babice na tečaju ovdje u njemčiji i moja ginica. dapače, baš me je upozorila na to da se ne zabrinem ako se to dogodi i kod mene. nije kod svakoga, ali kod većine. povećava se volumen svega i vode i krvne plazme, organizam generalno uspori..te kile zadnjih 2 -3 tjedna najprije odu nakon poroda.Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
problem su one koje nakupimo viška tokom prvih 8 mjeseci ;)
33,5tj. i 13,5kg.
Prošlu trudnoću sam toliko imala u totalu. :cry: Valjda ne bum ovaj put jako prekardašila. 8)
27+6 : +5 kg :)Citiraj:
rikikiki prvotno napisa
16 tj +2,5kg. :)
obzirom da sam 40+6 danas mislim da je +2 kg konačna cifra
sretna baš te škicam cijelo vrijeme,čekam da vidim jel krenulo...
29 tjedan +15 :mrgreen:
35 t + 11 kg
ja u prvoj trudnoći + 21 kg - i to stvaarno jer sam jela iz dosade i udebljala se. u roku 6mj nakon poroda skinula 25kg - i bila na idealnoj težini :D
sada, do prije tri tjedna, dakle, u 27tj, bila sam na +13kg i onda horor - hormoni mi podivljali, ja koja imam ten ko bebina guza - prištić do prištića i sad sam na + 20kg :shock: , pitam ginekologicu (privatno se znamo) a ona veli niš se ne uzrujavaj, znam da jedeš zdravo i da se krećeš (kako i ne bih uz 2,5 godišnjaka) ali cure moje, koliko se meni vode nakupilo posvuda... ne bih nikad pomislila da je to uopće moguće fizički. a još 8tj do kraja!!!
38+3 14 kg
Citiraj:
silverinne prvotno napisa
aj da i mene netko šiša!!!! :lol:
Evo vidiš tek sad kad gledam vidim da ima jos takvih koji u zadnjim tjednima dobiju puno... meni je sve islo polako, do 36 tjedana sam bila u plusu 10 kg i onda u zadnja 4 dobila 4 kile :/Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
A u ta 4 tjedna sam jela manje nego ikad samo sta mi se trbuh doslovno poduplao! Valjda je malena naglo rasla.
1712maja - :x zlo jedno...
:lol: :lol: :lol:
kako ti stojiš da sad ne prelistavam cijelu temu...?
Citiraj:
silverinne prvotno napisa
29 tjedan danas po novom +16,ali je problem što sam u prvoj trudnoći 10 kg nabila zadnja 2 mjeseca... tako da me sve strah kolika ću na kraju biti... :lol: :lol: :lol:
silverinne i ja u prvoj trudnoći +21... i sada imam dvo i pol godišnjaka kod kuće...a kile sjedaju kao lude!!!