hvala
Printable View
hvala
Dvoumim se izmedu 2 vrste Candy:
GOW 485 8+6
GOW 465 6+5.
Vecu bih jedino iz razloga sto umanjujem mogucnost guzvanja. S druge strane volim prati cesce a kolicinski manje, mislim da tu od 8 ne bih danima uspjela napunit...
ja sam na kraju kupila malu Candy 264. mislila sam da 465 ima veći bubanj pa da će manje gužvati, ali kad sam premjerila bubanj je isti pa sam se odlučila za jeftiniju.
Zasad sam jako zadovoljna. Dobro pere. Sušila sam par puta. Kad sam sušila malu količinu robe na nježnijem programu za u ormar mi je bilo vlažno, pa je trebalo dosušiti (mašina skužila da ima malo robe pa kraće sušila, oko 1 sat), kad sam sušila više na isti prgram sušila je 2 sata i ispalo je predobro. fino mekano, ne moram peglati (odmah sam izvadila čim je bilo gtovo), suho za u ormar.
Jučer sam sušila ručnike na jačem programu do kraja. Super.
Nadajmo se da će idila potrajati.
A kakav ti bude tamni veš kojeg pereš nakon recimo sušenja ručnika?
Jel bude pun pahuljica'
ne. evo sinoć sam prala/sušila ručnike (uglavnom svijetlo plavi, pokoji plavo-bijeli) i jutros prala crno. Sve izgleda dobro. Dio koji sam stavila na sušenje vani nema nikavih tragova. Ono u sušilici se još suši, ali na mokrom nisam ništa primjetila.
ali kako je gore napisala moia, poslije svakog sušenja sam dosad prebrisala truleksicom bubanj i gumu i ostalo bi nešto mucica na krpi. valjda pomaže.
zaboravih napisati, ne znam j li to važno, ali moji ručnici su stari par godina. Možda su im sve potencijalne mucice odavno isprane
pa evo ja ti mogu reći moje iskustvo, isto imam i stare ručnike i ostane nešto na gumi ali ne tako puno, već su valjda sve mucice otišle.
ali prošle godine sam kupila one velike frotiraste ručnike za plažu, jako crvene i bogami nakon sušenja to je bio kaos, gumu sam čistila jedno dobrih 15 minuta, sva je bila puna crvenog taloga, ali ručnici su bili mrak, pufasti i mekani više nego ko tek kupljeni. da budem sigurna nakon što sam očistila gumu sam još jednom pustila mašinu na prazno na skroz kratkom programu 30 minuta da se ispre s vodom i jos jednom samo prebrisala gumu za svaki slučaj. nakon toga sve ok. to sam jos jednom napravila nakon drugog sušenja tih ručnika i nakon toga više nisma ispirala na prazno samo čistila gumu i sve ok.