tuzna (sretna:)) mozes odluciti - ili ces se zivcirati sto nema lazarovske ili ces biti sretna sto postupak napreduje ok i prepustiti se u ruke mardesicu. mislim da ti je ova druga varijanta puno bolja. ;)
Printable View
tuzna (sretna:)) mozes odluciti - ili ces se zivcirati sto nema lazarovske ili ces biti sretna sto postupak napreduje ok i prepustiti se u ruke mardesicu. mislim da ti je ova druga varijanta puno bolja. ;)
da,slazem se da se ja ne bih trebala zamarati time.
nisam sigurna da li nas mardesicu prebacuju ili nekom drugom ljekaru.
strah me rezultata njegove operacije,strah me kako cu ja reagovati na sve
ima li smisla da radim jos jedan uzv,recimo 5 dans timulacije, oni su rekli 8 dan,dakle u ponedjeljak,a krecemo u utorak,bez obzira sta bude receno u tom nalazu od ponedjeljka?
kontam,bih li sta mogla promijeniti ako odem i 5 dan na uzv?
i da,zvala me danica i rekla da je dr urolog pretrpan u cetvrtak,da ce samo radi mm doci u srijedu u 7 30 h i njemu odraditi tu operaciju,bez obzira na moje stanje i punkciju.ako jos ne budem ja spremna za punkciju,tamo ce me nadzirati i odluciti o stop injekciji,radi njega moramo u utorak krenuti da bi tamo bili u srijedu u 7 30 ujutro.
Nemoj se ništa nervirat,vjeruj mi ne kažem samo to da te smirim,znam da je to lakše reći nego prolaziti kroz to,ali nakon svega vidiš da su sve to samo rutinski zahvati.
Ne sekiraj se dali će ti biti Mardešić ili neki drugi doktor,sve je to top tem ekipa.
Pozdrav i sretno :D :D :D
I još nešto,samo nastoj biti opuštena,u pravim si rukama !!
XCitiraj:
LEGO prvotno napisa
upravo tako!
:/ rado bih bila smiren akad bi kako mogla! ajde,sad i nekako,ali kad se vratimo..........ko ce onda da me smiruje? ;)
Tuzna, onda neka te smiri cinjenjica da ces biti mama i da si trudna dok se ne dokaze suprotno...
sanja, :*
ja danas u 10 15h imam UZV, i ako sve bude ok, danas zadnja injekcija.ako ne,onda produzavaju stimulaciju...a , ujutro ako bog da na put,u srijedu u 7 30 mm je operacija.
:love:
Sretna,javi kako je bilo na pregledu i dali idete gore,pozdrav :heart:
Tužna,
nadam se da je sve bilo OK i da u srijedu idete put.
SRETNO :heart:
evo mene!
nemam bas neke lijepe vijesti. naime,jako lose sam reagirala na puregon,folikuli od 7 do 9mm, sto je za 7 dan stimulacije vrlo,vrlo lose. zbog mm i njegove mesa tese, moramoici sutra,ali nije izvjesno kako i kad ce biti moja punkcija. nekako sam se zabrinula da li cu dogurati uopce do toga. rekla mi danica da je dr rekao da je to moguce kod dugih protokola,ali da naredna tri dana primam po 4 menopura dnevno,pa u cetvrtak na uzv,pa da vidimo da li su se sta popravili moji jajnici.
eto,.... :/
tuzna/sretna :) bit ce to sve ok.
dodatna doza ce uciniti svoje i folikul ce narasti.
ma kazem ti ja, moras promijeniti nick pa ce sve biti lakse
hvala,mia
bas su me iznenadili ovi moji jajnici....koferi stoje u hodniku,dobro sam se isplakala ,pozdravila a dragim ljudima i...bas sam tuzna,mislila sam da cu sretna ici u prvi postupak,idem razocarana i tuzna....valjda to mora tako :*
tuzna, navijam da se vratiš sretna, ma stignu folikuli narasti sa menopurima, vidjet ćeš, sretan vam put :heart:
tuzna je danas otputovala po svog bebaća. Draga naša, ~~~~~~~~~ za tebe, puno sreće :*
xCitiraj:
fatamorgana prvotno napisa
tuzna, puno srece za tebe i tm :*
:* :* :* :* svima.
evo mene konacno. juce radena operacija,mm je super i zamislite> nasli koji spermic ,dovoljno dobar da probamo ICSI! :D :D
drzite nam fige,danas idemo na uyv,da vidimo kako su moji jajnici reagirali na menopur. mozda me konacno nesto iynenadi! :* :love:
tuzna ~~~za lijepe folikuliće, super za nalaz tm
tužna držim vam fige!!!
tuzna, moram obavezno :D :D :D za TM i rezultate TESE
~~~~~ za tebe i tvoje folikule, vjerujem da će biti baš kakvi trebaju :love:
tuzna :D :D :D :D za spermice
drzim fige do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Tuzna, supeeeeer!!! :D :D :D . Sad ~~~~~~~ za folikule i uspješnu oplodnju.
Pozdrav Sretnoj(ubrzo) !!!
Drago mi je da je za sada sve ok.Kakvo vam je vrijeme kako je u Michele hotel.?
veliki :* i držte se !
XCitiraj:
fatamorgana prvotno napisa
tužna, moje misli su s vama! sretno :D
Tužna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješni postupak! :love:
tuzna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Tuzna, jeeeeee! Mijenjaj nick!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikule i tulum u labu! :D :D :D
tuzna puno sreće vam želim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
Tužna,koja je situacija tamo,kako su Danica i Mardešić,puno pozdrava!
Tužna,
puno, puno :D :D :D i :heart: :heart: :heart: ...do samog kraja
PS Tko je vaš doktor, Mardešić ili ....?
Tuzna, drzim ti fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Javi se... :love:
Citiraj:
Sanja79 prvotno napisa
x
evo mene. imamo interenet u sobi,ali ja ne znam sta da radim kad ubacim kabl u uticnicu na kojoj pise PC :oops: :oops:
znam da je nami koristila net u sobi i nije spominjala da je pitala ista na recepciji,poslala sam joj pp.ali mi jos nije odgovorila.
izgleda da su nas proslijedili kod nekog ceha dr. Roberta Stedl ili tako nesto,dr, je divan,mlad, njezan,prica engleski...on mi je radio uzv u cetvrtak,rekao da imamo nekoliko folikula koji su tad bili dogurali do 16mm i vise,primila po njegovoj uputi jos dva dana po 4 ampule menopura i sinoc u 21h stop injekciju,a sutra abd punkcija. uopce ne znam kako to funkcionise/kad cemo znati koliko js imamo, kad je et,kolikko dana cekaju od punkcije do et,ne znam ni kad da planiramo doma....mogla bi mi lego ponuditi koji odgovor tako potreban u ovom trenutku....
vrijeme je sasvim solidno,cak i sunce sija i jedva cekam kuci. nadam se da ce sutra sve proteci kako treba. :*
hej,cure,jos da pomenem da mi je dr rekao da imam izvrstan endometrij, sluzi imam na izvoz,a sve pripisujem vrkuti.
nisam jos samo sigurna da li ju smijem piti nakon et?
ako neko zna.... :*
Tuzna, nista nakon ET osim ako ti dr kaze... Nema seksa, nema nosenja nicega teskog, itd. Ti folikuli izgledaju dooobro... Vibram za zurku u labu i da se cvrsto prihvate za mamicu... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :D
Tuzna, supeeeeer draga supeeer!!!! ~~~~~ da sve bude za 10 i da se vratiš trudna ako Bog da. :heart: :heart: :heart:
tužna, ništa ne brini,~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju pukciju i dobre vijesti iz laba! :D