idem se odmah onesvijestiti.Citiraj:
ivancica prvotno napisa
za svaki slučaj!
:lol:
Printable View
idem se odmah onesvijestiti.Citiraj:
ivancica prvotno napisa
za svaki slučaj!
:lol:
Par tih stanova je bilo u časopisima Moj stan ili Brava casa, a ovaj bijeli prvi je od arhitektice (ako ne muljaju).
Meni je to lijepo za vidjeti ali totalni SF.
Ma meni to sve izgleda kao momački stanovi. :/ Ono tipa da ti eventualno dođe neka cura u goste ili 2-3 prijatelja da pogledate utakmicu, a ti radiš i nisi nikad u tom stanu osim navečer kad ti jedino postane bitno da imaš krevet i eventualno tv. I da, naravno, ti si situiran dečko pa imaš i tetu čistačicu :mrgreen:
Moj brat i žena mu su isto išli uređivati stan tako da im je baš sve po ps-u...ne daj Bože da nešta slučajno odudara pa i pod cijenu nepraktičnosti. I sad imaju bebu i već je i njih pomalo frka što će kad beba počne puzati pa hodati...izgleda će morati sve nanovo preuređivati jer to nikako nije stan za dijete.
mi bili danas u rimexu i striček je bio super ljubazan (za razliku od večine prodavača sa kojim smo se u zadnje vrijeme sretali) !
odlučili se za bijela vrata sa oblim štokovima i zainteresirali se jako za njihove ormare, kuhinju i kupaonske elemente!!
evo mene padobranca s jednim brzopoteznim pitanjem, kupili smo dječji krevet za N, ali nismo kupili madrac jer se prvo moram informirati na forumu, daklem, kakav imaju vaši klinci, koji preporučujete?
ja već lagano šizim!
pokušavam dobiti drugu ponudu za alu-drvo prozore (5 komada), zovem firme, šaljem im mailove u kojima ih tažim ponudu i 0 bodova!! :x
svi kukaju kako nema posla, a ja od jedno 6 firmi što sam kontaktirala, nisam uspjela dobiti ponudu!!
prozori su dosta veliki (peterokrlni, četverokrilni itd.) i nisu mali novci u pitanju pa mi je još više sve skupa čudnije!! :?
kupila sam pipe, nis posebno http://www.hansgrohe.de/de_de/112785...3635393134.htm posla sam s namjerom da kupim onu skupu ali s popustom, no kad sam pitala tipa ima li ponadala sam se da ce me sprijeciti visa sila da ih npr. trenutacno nema. i tak je i bilo. :mrgreen:
i naravno nisam kupila pipe za sudjericu i perilicu pa moram opet.
ne cudim se, uopce. imam slicna iskustvaCitiraj:
bucka prvotno napisa
vidim da je villeroy boch dućan otvoren u city centru!!
:x :evil: :cry: :/Citiraj:
ivana7997 prvotno napisa
postavili mi staklo u kuhinji i sad me svrbe noge da odem pogledati 8) dok dođem s posla već će biti mrak
larmama, tko, koliko i koliko kosta?
Staklointerijer, uzeli smo varijantu s lacobel staklom, odgovarala nam je boja pa sam na kraju odustala od traženja boje po ton karti.
Moram vidjeti na ponudi koliko je koštalo. S time da je nama dosta stakla trebalo, nekih 6m po dužini.
ajde pogledaj, pliz. i daj neke kontakte.
I mi smo nešto "zidali" - polica za knjige:
http://picasaweb.google.com/angelek5...17910031197746
Sandra, baš se dobro uklopila!
Koliko su trajali radovi?
2 dana zidanja i 1 dan čišćenja :mrgreen:
kaj baš nitko nema ništa za preporučiti? vidim da ima svega pa ne znam za kaj da se odlučim :/Citiraj:
anima prvotno napisa
anima, moji su decki veliki, imaju odavno velike madrace. meblo, model hospital. ali zasto bas taj i koliko je dobar u usporedbi s drugima, pojma nemam
mi imamo perfecta dreams. Neki ne preskupi. Jer nam je rečeno da djeca lakša od 50kg ne opterećuju madrac toliko da baš trebaju neki skupi.Citiraj:
anima prvotno napisa
sandraL super je polica
sandraL, sviđa mi se vaša polica.
Ja još uvijek ne znam što ću sa svim svojim knjigama. (više od 600 naslova) MM bi ih najradije ostavio u podrumu.
Mi jučer išli naručiti kaljeno staklo za kuhinju, šokirala me cijena. Očekivala sam jeftinije, s obzirom da je kuhinja malena, ali ide u kut i treba dosta rezuckati to staklo. Cijena je 3.600 kn. Mislila sam da me žena zeza kad je rekla cifru.
I to još nema boje koju sam ja zamislila, pa sam odabrala neku sličnu, al ipak, nije mi to to....
No dobro, nadam se da će dobro ispasti kad se ugradi.
a ja fulala s bojom stakla, ispala mi je prejaka zelena, trebala sam uzeti svijetliju. mislim da neću zid bojati u ljubičasto, bojim se da će mi djelovati previše zatvoreno i hladno.
larmama, daj sliku, možda mogu pomoći oko odabira boje zida
e evo i slike http://img692.imageshack.us/img692/1539/kuhinja.jpg
kad sam gledala uzorak činila mi se puno sličnija pločicama na podu, definitivno nemam oko za unaprijed izabrati boje :roll:
i koju bi vi sad boju stavili iznad na zid (strop je na oko 5m visine), protegla bi ju i u produžetak na blagovaonu.
prva varijanta je bila ljubičasta (ali s više plave u sebi), no kao što sam napisala čini mi se da bi djelovalo prehladna i prezatvorena, možda onda bolje sa više roze ili crvene u sebi. sad sam na sto muka.
larmama, a moje će staklo biti baš nekako slično tvojim pločicama, ako je vjerovati onom što sam vidjela na papiru.... A ja sam htjela kivi zelenu.
A zašto ne ostaviš bijeli zid?
I kako to da ti staklo nije u jednom komadu?
sad sam vidjela da si se ponudila baš ti hvala, ako možeš ovo nekako izvući iz mog kaosa
a ovo je sa strane
http://img268.imageshack.us/img268/5683/kuhinja2.jpg
daddycool editirao sliku u link
ajme, slučajno sam stisnula u brzini Img umjesto URL :oops: . molim moderatora da ovo ispravi.
Vi ste išli u staklo interijer, ako se ne varam. Mi smo kupili staklo u Piletiću. Koliko vas je došlo, ako nije tajna?
uh
prilično su se potukle ove dvije boje: jedno maslina, drugo trava
treba ih pomiriti
pokušat ću nešto, ali ne ovaj tren, odoh na gradilište
Mi smo počeli :D (to za sad još skačem od veselja)
Danas postavljaju novi dimnjak i premještaju bojler iz kupaone u sadašnji wc koji će postati spremište.
Kupaonu počinjemo raditi slijedeći tjedan.
a zašto su šarafi tako razbacani? ili to nisu šarafi?Citiraj:
larmama prvotno napisa
lijepa mi je kuhinja ali mi je ovo staklo k'o šaka u oko.
ne nisu šerafi, to ćemo maknuti, a ima i onoga što moramo staviti, lajsne, ploča u boji kuhinje sa strane na ove bijele dijelove ....
I nama je kuhinja pri kraju i uskoro planiramo ići po to staklo. Majstor koji je žbukao je taj dio ostavio kao za pločice, onako skroz neravan, pa me zanima da li će to biti problem, budući da ne idu pločice nego to staklo?
mislim da hoce, nama su pogletali kad smo rekli da cemo staviti staklo.
i sto jos? ostajete u stanu ili se selite? koliko ce trajati?Citiraj:
Poslid prvotno napisa
a sto se tice skakanja od veselja, mi evo ulazimo u cevtrti mjesec radova i ja jos uvijek uglavnom skacem od veselja... samo tu i tamo, kad se netko ne drzi dogovora ili kad me stoput salje u ducan jer mi daje pogresne upute, onda se malo prizemljim
danas sam samo povirila u stan i spazila prvu montiranu skoljku :heart:
stigao nam je paravan za kadu
s kuhinjom jos nista novo, nemam kad smisljati
ajoj topika
kako ga nevidjeh prije
anima, za staklo ti mora bi ravno