Pak uzela si mi pitanje iz ustiju :) ajmo se skupit, par cura iz Istre i doći....ja bih jako voljela upoznati sve vas.....Javim ti svoj mail i mob na PP
Printable View
Pak uzela si mi pitanje iz ustiju :) ajmo se skupit, par cura iz Istre i doći....ja bih jako voljela upoznati sve vas.....Javim ti svoj mail i mob na PP
Istrijanke vidite i na drugim podforumima (Slo i sl.) pa pozovite cure da napunite auto, mi vas čekamo.
Tigrical je predložila kafić "Sv Vid" ali nismo znale kako radi nedjeljom. Taj je preko puta onog našeg starog kafića, preko puta katedrale. Ima dobru terasu i popodne nema gužve. Provjerila sam i radi do 15h nedjeljom. Da li je problem da dođemo oko 12 ili 01h /imamo dobrih 2-3h za čakulu/?
Meni paše :)
a šta kažete u 11h - nek nam muževi kuhaju ručak i kad bude gotov evo nas doma....?
Vojvođanka, lako nama koji smo tu, ali šta nije malo rano u 11h za cure iz Istre, ipak one moraju ranije krenuti, a nedjelja - dan za duže spavanje?
... nešto sam propustila.... zašto nedjelja i zašto drugi kafić??
Dani ovaj vikend Tigrica ima transfer, sljedeća subota je 01. svibanj i ništa ne radi, sljedeći dan 02.05. paše curama ali naš kafić uopće ne radi nedjeljom, tako da smo se prebacile u onaj preko.
meni je 02/05 OK datum, 12 ili 13 sati je po meni idealno.
Sv Vid znam gdje je...ako se ipak odlučimo za neki drugi, Riječanke budite spremne navigati Istrijanke :)
Idem se javit Loks....
i meni pase 02.05 Sumskovoce i ja se dogovaramo pa se nadamo i da cemo stici.
meni paše sve osim vremena ja do 15 h radim .............
Imamo još vremena za dogovor. Ne mora bit "Sv. Vid" jer kratko rade. Glavno da je velika terasa...npr. šta kažete na "Karolinu" na obali. Istrijanke, ne brinite, mi ćemo vas navigat i doć pred vas gdje treba. Karolina radi cijeli dan, pa će vita22 i dr. koji rade ili imaju obveze stić. Možemo vrijeme prebacit malo kasnije npr 14 sati?
Meni isto paše kasniji termin tipa 16 sati... a da razmislite o petku 30.04. ?? :)
Ja bi radije terasu Karoline. Vec smo se mi "stare" rijecke rodice tamo nalazile i nismo primijetile da netko priskluskuje ili da pada u afan od nasih spermica i slicinih prica :) Meni odgovara manje vise koji god datum odaberete ali 8.5.najvjerojatnije sam u Dezeli pa ja ne budem kafenisala.
02.05. - Karolina - 15,00 vidim da je najviše cura za vikend i za ovaj termin, da li vam je to o.k.?
Ja možda neću moći taj vikend, sinoć sam saznala da neću biti taj vikend u RI. Da li ste za to da poslušamo Cranky 08.05. na starom mjestu? Karolina je nedjeljom popodne krcata, ne može se naći mjesto za dvoje a kamoli za 15-ak nas?
slažem se s sarom38, 08.05. puno bolje zvuči - premier je puno intimniji od karoline u kojoj teško da će nas dočekati koja slobodna stolica nedjeljom
Znači prebacujeo na 08.05. u 16 sati Premier.
Ok, sad se još moramo pobrojat:
1. Cranky
Cranky šta ćemo?
Sorry, sad sam vidila da Kikica ne može 08.05.?
A kvragu, to mi je promaklo :-(
Oćemo 15. onda?
Kako smo krenule s dogovorima naći ćemo se taman kad diabolica rodi :lol:
Ja ću probat doći kada se dogovorite ...kako i ja ubrzo ulazim u postuak mislim da će mi transfer biti taman tamo između 13 -15.05 tako da tada ja neću moći, ali vidim da će ovoga puta biti teže dogovoriti oko termina pa ću se ja probati prilagoditi većini ako uspijem, ako ne drugi put.
Ima jedan rodjo okrugli rodjendan a ne zivi ovdje. E sad, nismo rekli da li cemo doci. Ako idemo onda nas nema 8.5. a ako ne idemo, mogu doci. 15.mi stima. Znam da bi onda vrlo vjerojatno dosle i dvije cure koje imaju blizance i u biti im je svejedno gdje smo, samo da smo vani. Znaci moze i Premier, samo da mozda van sjednemo ako ne vec Karolina.
Meni isto vise/manje pase svaki termin, pa prepustam odluku nekoj drugoj, a ja cu se prilagodit.
Dogovorile smo se da bi htjele popit kavu...i to je sve...:lol:
Hormoni me pucaju8-)!
meni paše sve samo da je popodne do 15 radim do 16 h sam u ri.............kissssss 8.05. nije loše bar je staro i mjesto i vrjeme.....
Gospođe moje drage, bitno da bude prije mog termina!:lol::lol:
Cure, jel može doći ko god želi? Ja sam nova skroz, a rado bi u živo podjelila brige, strahove i radosti...
I iskustva naravno :-)
Zapelo nam oko termina, pa predlažem, ne moramo svaki put biti sve prisutne, kako tko može, pa možemo imati više kavica, možemo i 02. i 08. i 15.05. ne moramo biti prisutne na svima, nego kad nam paše. Šta mislite?
02. je nedelja i Premier ne radi popodne, a za Karolinu smo već skužili da neće baš bit mjesta. Možda da 02. odbacimo pa se fiksno dogovorimo 08. i 15. 05. 16 sati Premier, pa ko voli nek izvoli.
Ja ću vjerojatno na obe :oops: Šta ću kad volim kafenisanje :-D
Super ideja cure.... vi Fjumanke ste itako u većini i možete vjerojatno doći na obe kavice, a mi ostale kako možemo.
Mare naravno da su sve cure dobrodošle :)
probati ću se i ja naći s Vama... za sad mi odgovara subota koji god datum da bude i vrijeme...nedjelje mi nikako ne pašu
Pozdrav svim curama pa se vidimo
Ja se onda biljezim sa stovanjem za 15. ako odlucite odrzati dva kafenisanja!
Malo dižem temu...