Beba zao mi je :-(
Printable View
Beba zao mi je :-(
beba.2 suosjećam s tobom, i meni je beta jučer negativna .........:cry:
cure sa negativnim betama:love2:
hvala cure, cannisa, znam kako se osjećaš. drži se i u nove pobjede.
ja zvala sd radi bete, da li moram zvati dr T, da ju obavijestim ili ne moram. sestra rekla da je praksa da se jedan mjesec pauzira pa onda opet. i da li dr. T mogu zvati na onaj broj di se naručuje ili ima koji svoj poseban broj?
idemo dalje, bez borbe nema ništa
Cannisa i beba 2 žao mi je.
Beba, NIJE praksa pauzirati mjesec dana...nikako. Samo ti odi ovaj ciklus 8 dan ujutro na folikulometriju s uputnicom. Nemoj pauzirati, molim te. Doći će ti ljeto, onda ćeš pauzirati...
Zašto bi zvala dr T???
Jesi bila sad na klomifenima?
cure koje ovaj put nisu uspjele ..zao mi je....beba i cannisa :love2:
ja sam danas bila na razgovoru za ivf....na listi sam za lijekove...e sad cekam poziv...uglavnom ce biti , kao sto sam skuzila, jaca stimulacija iako imam fsh 10 :roll: a valjda dr. zna sta radi...to mi je prvi ivf....idem pitat cure sa potpom. split kako i gdje vaditi one potvrde pozzzzzz
jesam pila sam klomifene, ali mi s njima kao i bez njih, samo jedan folikul. pa mislila sam zvati dr T da ju pitam da li mogu opet ovaj mjesec, jer mi ona sestra ne znam kako se zove rekla da je praksa da se jedan mjesec pauzira. znači, ne trebam ništa javljati za negativnu betu samo se tamo pojaviti 8 dc? znači ima nade , ne trebam čekati.
Nemoraš zvati i pitati, da te opet ne otkantakju, a i dr T slabo komunicira i razgovara preko tel s pacijentima. Samo ti odi gore. Pa javila si sestri, ona je to zapisala i prenijela doktorici...
Velim ti, 8 dan ciklusa s uputnicom za folik. gore u pola 8. I to je to. Još bolje ako neideš s klomifenima, ja ima baš nisam veliki pobornik...nekak su mi čudni...bolje prirodno ili full stimulacija.
napravit ću tako, nije mi baš da jedan mjesec odgađam i igram se sa aktivnostima doma. hvala vinalina. ma što je najbolje, dr T me primila i vodila, i stvarno mi je ok, na dr B mi bio na inseminaciji. koga zvati? a nisam pitala, iskreno, mislila sam da će se otprve uhvatiti
Nemaš koga zvati, dosta je da kažeš sestri, ona to prenese dalje i zapiše u bilježnicu. Tako je bilo i kada sam ja javila poz betu. Sestra se javila, zapisala, kada sam došla na prvi uzv, svi su znali...
Odradi do ljeta te AIHe, pa onda odmor. Ali iskreno se nadam da nećeš dočekati ljeto misleći kako dalje, nadam se da će upaliti do ljeta...
Sretno!!!
i ja se nadam, ali kako je krenulo, ljetoo će mene isto dočekati. ma think pink i sve će biti dobro. ništa sad čekam m, pa ću onda 8 dc opet oblijetati oko SD-a.
Ja sam ti po dr. već skoro 2 godine, što privatno što po VV, pa smo tako prikupili već hrpetinu nalaza. Ok mi je to što će
mi većinu toga priznat. Samo smo naapravili spermiogram (tj. muž je napravia :-) )na Sv. D. i to će mi biti gotovo u
petak,baš kad idem na folikulometriju. Testirali smo se ponovo na hepatitis jer je prošlo 6 mjeseci od zadnjeg nalaza i to
ču dobit u petak..
A odgvor na tvoje pitanje neznam... meni je super ispalo...pitao me za zadnju M i kad sam mu rekla da je bili 03.04.
kaže on meni da nemamo šta čekat više... i meni super. U biti u petak ću znat točno dali krećemo ili ne.
Inače i ja sam iz Dalmacije, ali tu sam se udala i eto me sad tu... ;-)))
dali imate broj od dr. Baumana gdje on radi privatno , da ga nazovem sutra...meni nikako nije jasno ovo sta mi je napisao sta trebam za ivf......
crvenkapica77 - imaš pp
Curke može pomoć....kada ste dobivale mengu nakon biokemijske trudnoće.....jer kod mene još nema menge??? Kasni mi ohoho...test negativan (ja nebih bila ja da ga nisam napravila).
Zadnja normalana menga prije postupka je bila 7.2; a biokemijsku vode od 15.3...odnosno taj dan je beta bila koma....zatim sam imala ono nekakvo krvarenje, ako se to može nazvati krvarenjem; svega nekoliko dana!
Jel možda netko imao slično iskustvo?
drage cure sada sam došla sa SD i iako nije bilo uspjeha moram reći da su to najbolji lječnici u ZG!!!!
U centru za obiteljsko savjetovanje mogu se dobiti i pravni i psihiĆki papir besplatno
cure jeli jos koja zadnjih dana dobivala anesteziju na punkciji......jel daju uopce?
ja sam ti crvenkapice dobila opću anesteziju....ma to ti je odličnoooo...daju ti ako imaš veeeeeeliki broj folikula. ja sam bila u 2.mj na punkciji
znam da si ti draga dobila i ines....ali ostale cure nista ne spominju...mozda i ne traze...zato sto ne podnose ili ne zele se kasnije mucit sa mucninama.....
Ne, draga, nego nekome žele dati, a nekome ne, takva je nažalost politika i moli dragoga Boga da ti budeš među onima kojima daju anesteziju...
Ček to nema veze niti s brojem folikula, neke cure imaju puno, a 11 se ne računa kao puuuno, pa ne dobiju NIKAKVU anesteziju.
Imala sam ja 11 i tražila, rekli su mi da ne davaju uopće anesteziju, ali ja se nisam htjela maknuti, pa smo došli do polovice - dali su mi lokalnu, tj. coctail u venu. Samo te ošamuti, ali si budna.
I baš me zanima koja to žena ne bi htjela na 15 ak folikula dobiti anesteziju radi post mučnina...to se nemože usporediti s boli na punkciji...
ja nisam ni tražila opću....nego su mi na zadnjoj folikometriji rekli...ideš na opću....ne znam iz kojih razloga....meni npr. upoće poslije anestezije nije bilo mučnina....mislim da je problem u tome što moraju organizirati anesteziologa itd....a njima je očito to tlaka....
ja sam bila spremna na sve jer mi je bio prvi postupak i nisam znala što me čeka....
mislim da se isplati "napadati" ili barem znatiželjno pitati...nemaš što izgubiti
Znam i svaka čast kaj si ti imala opću, to ti je sreća da i sama valjda neznaš kakva, jer nisi osjetila boli punkcije. JA sam na prošlom stimuliranom, prije 4 godine imala 9 folikula i punkciju na živo.
Sada sam jedva namolila, ti si išla par dana poslije mene i dali su ti opću bez bez pitanja. Moja prijateljica je išla par dana poslije tebe bez ičega i umrla od bolova, imala 9 folikula. Samo velim da kak se potrefiš, dobiješ ili ne...nažalost tu nema pravila, pa da se pripremiš.
Crvenkapice, kada ideš na punkciju. Ti se već pikaš? Kakva ti je terapija?
Svima želim puuuuno uspjeha...
cure ja sam na prvoj i zadnjoj stimulaciji imala 26 folikula, tj. toliko sam nabrojala uboda, i nisam imala nikakvu anesteziju!:-(
samo da vidite da 9 folikula i nije nešto puno!:mrgreen:
Pa rekla sam ja da nije niti 11 folikula puuuuno, ali bol je bol. Samo sam htjela reći da ne dobivaju sve cure s puno folikula opću i drago mi je da si se javila i to potvrdila iz prve ruke
Što se tiče opće anestezije, dr. B mi je rekao da je jedino ne daju vikendom jer tad nema anesteziologa, ja sam imala 7 js i dobila sam je iskreno tražila sam i bez problema sam ju dobila! Slobodno pitajte ako želite opću, ne možete ništa izgubiti!
Pozdrav svima
Cure, jel itko zna zamrzavaju li na SD jajne stanice?
vinalina ja sad cekam prvo lijekove ;)
pa cemo vidjeti sta i kad dalje.....ali ja kad budem isla po lijekove (za tj . ili dva ili tri) ja cu odmah reci ja zelim opcu anesteziju....moguce da vikendom nemaju anesteziologa......
Evo napokon da se i ja pridružim forumu, jer duže vrijeme samo špijuniram. Meni je dijagnosticiran PAO (jajnici nalik na policistične) a MM oligoastenhozoosprmia. Imala sam dva stimulirana postupka (gonal, menopur) i slabo reagiram na stimulaciju, oba puta dobila samo jedan folikul i jednu jajnu stanicu, sva sreća došlo do ET , ali ß0. I 2 priroda , ali nisam dočekala punkciju, jer folikul pukne, sve to na SD. Ovaj tjedan krećem u modificirani prirodni postupak, pa me zanima da li je netko od vas bio u takvom postupku??
Nadam se ugodnom druženju s vama, čestitam svima curama na pozitivnoj beti, a čekalicama želim puno sreće !!!
samo da vas poz, jer vidim da sve nešto čekate, ja krenula sa klomifenom i u pet opet gore na folikulo.
cure drage ja krećem 7.5 u prirodnjak....nadam se da je dobitni :-)
je zamrzavaju ja bila danas na folikumetriji i dr. B reko "oo imamo mi ovdije i za zamrznuti nešto" kaj god to značilo
diki dobro nam dosla......:love:
beba sretno sa klomifenom :klap:
iva-mia sretno u 5mj. :klap:
curke u četvrtak imam punkciju,malo me prpa.
bozz, sretno na punkciji! nadam se da će izvući dobre js
crvenkapica, u kojem si ti dijelu sada?
Samo da Vam javim da je beta 12 dnt 276
KIsssssss
korny tooooooooooooooooooooooo!!!!!!! jeeeeeeee
bozz jesi trazila anesteziju? sretno
beba ..cekam lijekove za ivf .....