Ma daj Anemonice, nije meni ni na kraj pameti da tebe preskačem ;)
Evo ovdje sam lijepo napisala da moje govance nije neki promišljeni Cold Shower:
Nemojte sad ovo okrenuti protiv mene pa reč da radi toga što ja ne želim idolizirati svoje dijete njemu tepam Govance malo. Ne, to mu tepam jer mi je to slatko i jer kad vidim pelenu cijelu pokakanu, i njega cijelog umeljanog u govno, jer moj ima stolicu ko da je veliki dečko, onda puknem od smijeha i da to mi je idealan momenat da tepam: mamino govance...
A meni je samo objašnjivo to kad rečem da ga ne želim idolizirati, al kako da to objasnim da te zadovoljim, ček malo moram promislit, ipak je več kasno :mrgreen:
Ja u životu polazim od uvjerenja da nitko nije savršen, i da je svatko na ovaj ili onaj način ipak samo čovjek sa milijon mana. Prema tome, ako imam 6 baba koje trće oko Špirića i pušu mu u dupence, vjerujem da taj mali jedino što iz toga može izvuč jest to da je on ideal i da je normalno da se ljudi tako odnose prema njemu. A to nije tako, i čisto sumnjam da če ikad biti tako zar ne? Daleko od toga da ču ja namjerno djelovat destruktivno napsram njegovog samopouzdanja, dapače, poticat ču ga da gradi sigurnost u sebe, ali želim to nekako držat u granicama realnog, a vjeruj mi, nema ničeg realnog u njihovim vizijama njegovog života. I da možda je sad on premali da bi me to brinulo, al ja več frikiram jer vidim da je to patern koji če se zadržati.
E jes ga sad zafilozofirah :oops: