Mravak , Tia, Diabolica hvala na informacijama i pusa od mene :-)
Maza975 drago mi je da je ipak sve dobro završilo, znači najviše boli nakon punkcije, kada imaš transfer? Držim figice da uspije!! I tebi i svim ostalim curama :-)
Jedan moj prijedlog, ako može? Da li bismo smjeli otvoriti jednu temu koja bi se zvala naprimjer "gradska kavana" ili "dnevna soba" u kojoj bismo tako razgovarali o svemu , znaci koda malo chatamo..onda se nebi temeljne teme začinjavale raznoraznim pozdravima, zahvalama itd..nego bismo imali baš za takve neobavezne stvari tu temu. Mislim ako može, ja samo pitam, molim Vas nemojte se naljutiti. Ne želim ja tu ništa mjenjati ili tako nešto , nego možda bi nam bilo življe da se tako možemo u živo malo ispričati ;-)
Evo moj izvještaj od jučer: Bila sam na prvoj folikulometriji. Doktorica Smiljan je stvarno strpljiva, nije joj ni najmanje smetalo što meni još nije do kraja stala mjesečnica. Lijepo me je pregledala i rekla mi je ono što me najviše razveselilo a to je da imamo folikule da lijepo napreduju i dala mi je još do nedjelje gonalF(2 ampule) i decapeptyl, u ponedjeljak opet imam ultrazvuk . Sretna sam i čekam daljnje upute. Pusa svima od mene.