Nitko novi sa iskustvima iz Vukovarskog rodilišta? Termin mi je početkom siječnja i još se dvoumim između Os i Vu. Želejla bih što prirodniji porod ali ne znam koliko je to uopće realno kod nas u Hrvatskoj. :(
Printable View
Nitko novi sa iskustvima iz Vukovarskog rodilišta? Termin mi je početkom siječnja i još se dvoumim između Os i Vu. Želejla bih što prirodniji porod ali ne znam koliko je to uopće realno kod nas u Hrvatskoj. :(
Hellouu, javljam se iz rodilišta..
Moje iskustvo katastrofa, u bolovima od 12.03.2022. dolazim u bolnicu i lazni trudovi ostave me na promatranju i ja odlucim 14.03. izaci iz bolnice jer nema pomaka..vracam se iduci dan na ctg i ostajem u najstrasnijim bolovima..doslovno su cupali iz mene sluzni čep, doktori ne pomisljaju na carski, a sva prava imam jer mi je prvi bio carski prije 2 godine.. u 3 popodne otvorena 5 prstiju i dvije doktorice me salju u radaonu, ali u dogovoru da idem na carski jer vidile zene da se patim vec 5 dana.. lezala sam u radaoni mozda 30-40 min.. na kraju izgovor nisam se otvarala i stavile me na carski, zahvalna im do neba.. sestre su super, babice katastrofa, a sestre sa bebama okej.. u cudu su ako ne znas kako se doji pa uci sam..jos malo pa izlazim..jos uz to što je sumski procjenio bebu na 3250, a beba rodena 4150g i 55cm..rodila 15.03.2022.