Gonal 12/12
Menopur i decacpe. 08/13
Printable View
Gonal 12/12
Menopur i decacpe. 08/13
Super. Hvala sany7 :love2:
Curke, idem u pon po lijekove. Jel mogu doći oko 11 h? Moram nešto još ujutro obavit hitno.
Frida 13 sretno! Na koje hormone misliš? Ako je test pozitivan, mislim da je to to :klap:
Mislim da možeš, vjerojatno je gužva gore
:roll: vidiš, ja uopće ne mislim na to, samo me brine, jer nije normalno, znači danas bi trebala doći, ali cicke mi niš ne govore, jučer sam mm rekla kaj se dešava, a on, bedaček, odma kaže- možda si t., a ja njemu, ma nije to, nego da nije kaj s maternicom, ili kaj, bađ mi to čudno, ali on se i dalje veseli, i veli, joooj, da ti je bar zlo, a ja sam mu samo rekla- baš ti hvala... :mrgreen: ... neznam, u pon. je uzv, pa bu mi valjda dr. znao pojasniti...ona dva dana nemrem računat ko m, kad iz nosa kad krvari ide više krvi, i bude crvena, a ne ovak...
Daj pitajte do kada su na godišnjima, ako će koja ići gore
NI JA NISAM MISLILA,ALI IPAK JE...SUTRA IDEM PONOVO VADITI BETU NADAM SE DA ĆE BITI DUPLA,SAD JE BILA 226,67 NEKAK MI SE TO MALO ČINILO...ČITALA SAM TU POSTOVE I TAK MI SE UČINILO....DA DR.NEMA I JA SAM GA TRAŽILA NARUČILI ME SLJEDEČI TJ.KAD MI MOGU NA UZV POGLEDATI...I DALJE UZIMAM ESTROFEME(HORMONI ZA NADOPUNU ENDOMETRIJA)...TOPLO PREPORUČAM KO IMA PROBLEMA S ENDOMETIRIJEM SOK OD CIKLE(meni ga je jedna curka gore preporučila jer je čula s čime imam problema i stvarno mi je pomoglo bar malo jer 3 mjeseca se nije mico s 7mm),probat ču vidit sutra do kad su na godišnjem pa javim sutra
Misliš na pravi godišnji, kolovoški?
Kako sam shvatila, u srpnju još rade, ali ne znam točne datume.
drage moje suborke!
nakon punih 6 godina borbe sa neplodnošću i 5 negativnih beta, napokon sam dočekala svoju prvu pozitivnu betu koja iznosi 12dnt 265.94:-D
puno sreće u postupcima i pozitivnih beta Vam želim od :heart:!!!!!!!
Maya3 jeeeeeeeeeeeeeeeeeee :klap::-D:klap::-D
čestitam :zaljubljen:
dugo gore nitko nije prijavio pozitivnu betu a ova tvoje je lijepaaaaaaaaaaa
Meni drB rekao da dođem samim krajem 7og na UZV, ono što bliže 8om, a da početkom 9og očekujem punkciju
Maya 3 čestitam!!!!!!!!
maya bravo..prekrasna ti je beta!!:klap:
čestitam!!!!:-D
hvala svima na čestitkama, iako ni sama nisam svjesna da sam trudna:-o
iskreno se nadam da ćete svi iskusiti ovu sreću kad-tad:love2:
Frida 13, također čestitke :klap:! Nije loša beta, vidjet ćeš kako će se duplat
Nije baš se duplicirala,u porastu je ali neznam tražim tu već sat vremena ....al ništa 13.dan je bila 226.....a sad 15.dan 285...neznam nekak mi to nezvuči baš najbolje...do utorka cu izludit ak netko nešto zna nek napiše plizzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maya 3 i frida 13 čestitke
Čestitam maja3 i frida 13!
Frida, ovo nazalost ne sluti na dobro... ovakav porast bete obicno znaci da se radi o biokemijskoj trudnoci... zao mi je...
Potpisujem frku, beta je 15. dan trebala biti veća od 400.
Frida, jesi je vadila u istom labosu?
eto mene sa svježim informacijama :))
danas bila gore na punkciji....i nismo uspjeli ništa....opet :((
a što se tiče liste, ja sam danas bila malo i dosadna i dok mi je rekao da im se lista nevjerojatno mijenja u zadnjih par dana
nešto je spominjao da ima mnogo žena koje odustaju, pa nekima ne paše ljeto, pa prema tome oni daju lijekove prvoj slijedećoj
kaže da su prestigli 100 u 2 tjedna.....pa ako ste oko stotke zovite gore svakako
onda.....8 mjesec nema postupaka.....na godišnjem su...sve prebacuje na 9.-ti mjesec
i po novom (meni rekao prošli tjedan) prirodni IVF se naručuje za idući mjesec, nema više da se dogovori za isti mjesec, jer im je kvota smanjena na 20 mjesečno :((
eto drage moje nadam se da sam pomogla
i da ne zaboravim....čestitke maja3....nadam se da ćemo i mi ostale uskoro pisat pozitivne bete :))))
divota, umjesto da povečavaju, oni samo smanjuju
cure, današnja beta je 614.81:-D
i još jednom veliko hvala na čestitkama :-* svima
Drage moje prvi put pišem na ovom forumu iako vas već duže vrijeme pratim. Prije svega velika pohvala doktoru Baumanu i sestrama na Sv. Duhu oduševili su me na sve moguće načine. Njihov entuzijazam i želja da mi pomognu bila je stvarno nešto što nisam očekivala u tolikoj količini od njih. Nedavno sam nakon svoje prve stimulacije gonalima i cetrotidima imala svoji prvu punkciju. Što reću bilo je bolno to da ali doktor i sestre toliko su bili pažljivi da sam to punkciju lakše preživjela. Rezultat te punkcije bilo je 25 oocita od čega su 12 zamrznuli, a 3 (cc,morula,cc) mi vratili na transferu 07.06. dakle 5 dana od punkcije. Sada"strpljivo" čekam 20.06. da beta kaže jesmo li uspjeli ili ne.
S obzirom da mi je prvi put zanima me kako se vama, koje ste već možda stekle nekakva iskustva, čini ova moja situacija. Puna sam nade, a opet bojim se i nerealno mi je očekivati uspjeh prvi put. Kakva u vaša iskustva sa transferom 3 zametka? Što bi značilo cc a što morula, tj. šta je bolje? Bojim se jer me nakon transfera malo bolilo i imala sam kao nekakve grčeve. Sada osječam napetost u trbuhu i nadam se da ću uskoro osjetiti bol implantacije. Puno vam hvala unaprijed na savjetima i mišljenjima :-)
maya čestitam!!!!!!! :klap:
Neki dan sam bila gore i podigla lijekove. Dogovorili smo se za rujan (sad u srpnju više nema mjesta, kolovoz je godišnji). Dr je rekla da se vraća 20.8. s godišnjeg pa se onda vidimo 21.dc da se dogovorimo za protokol. Sad je i meni frižider zauzet, ne znam kak ćemo hladit pive sad po ljeti :lol:
ja sam jučer zvala ljekove ču dobiti 10.7 a u postupak idem u devetom mjesecu,i ljuta sam jer sam trebala po dogovoru iči u postupak u sedmom mjesecu ali zbog sad novog sustava koji kreće od 1.7 ambulanta neče raditi,ludilo ova birokracija otjerat če me na psihijatriju a ja baksuz do bola gdje god krenem neke piz....,ništa neide kako treba ili mi zeznu uputnice i šifre a sad još i novi sustav živjela hr. i naš vrli ministar....
curke molim jedan veeeeeeeliki :klap: za ekipu SD kao što vidite moj potpis :-D
Maya, Iva Mia cestitam od srca:-D:-D:-D
Iva Mia čestitam od :heart:
Iva Mia čestitam!!!!!!!!!!
Kod mene loša vijest, beta jučer 0,00 :cry:
pozdrav svima, tek sam se danas registrirala ali vas čitam duže vrijeme. Imam 30 g a mm 31, pokušavamo zanijeti već 2g ali ništa, ja sam ok ali mm ima oligoasthenoz. Jučer smo bili na prvom aih-u i ne znam što da očekujem. Znam da je vjerojatnost da zatrudnim od prve mala ali ipak bih htjela čuti neko pozitivno iskustvo. Hvala unaprijed!
Ja sam 87 na listi, jučer bila na prvom aih-u, malo sam skeptična ali pokušavam misliti pozitivno. Možda mi ivf neće ni trebati... Nadam se... Vidjet ćemo za jedno 2tj. Kad trebam vaditi betu? Ili
prvo čekam mengu? Odgovorite mi žene:) Pozdrav!
sutra ću zvati gore, naime, trebala sam doći na uzv 13., to bi bio kao 8. dan ali mm nije došla do danas... i tako moj savršeni ciklus od 28 dana, ovoga puta je trajao 40 dana, dugih i predugih... e sada me zanima, jel oni rade 7. mjesec ili ne... ma najbolje bum znala sutra ujutro kad pitam, ali po svojoj prilici, ja jesam naručena, samo kaj mi se ciklus malo odužio, ne?
ajde neka mi netko odgovori ,kad se ide raditi spermiogram na sv.duhu dali se treba prije narućiti i šta treba piati na uputnicu mislim na koji odjel se to radi,jer nama n auputnicu je napisano patohistološka dijagnostika hvala