M. obozava crocs balerinke (keeley flower flat model). Cijelo proslo ljeto ih je nosila, pa smo bas nekidan kupili nove. Jedino ih ne bih preporucila ako dijete ima malo sire stopalo, jer mi se cini model malo uzi.
Printable View
M. obozava crocs balerinke (keeley flower flat model). Cijelo proslo ljeto ih je nosila, pa smo bas nekidan kupili nove. Jedino ih ne bih preporucila ako dijete ima malo sire stopalo, jer mi se cini model malo uzi.
palcice, moja M. se proslog ljeta nije skidala iz takvih, i za plazu i za finjaka. Dosta cvrsto drze nogicu, pa otvoreni prsti nisu problem ( M. cesto zapinje i na ravnom). Uzela bi ih i za ovu godinu, ali ne mogu naci broj. Mislim da je to proslogodisnji model, pa prodaju samo ono sto je ostalo.
Eh,mi kupili nikeice. Al dobro zadovoljni smo mada su mi ove ipanemice ljepše,bude stare uspomene!
Nama su croksice do plaže samo. Manji se još nije riješio pelene, pa je zgodno, kad mu pobjegne, samo izliti iz croksice van :)
U moru su u onim ronilačkim koje se navuku. Uđu im kamenčići, ali ih bar čuvaju od ježeva.