Moja iskrena sućut:saint: :love2:!
Printable View
Moja iskrena sućut:saint: :love2:!
*mamica*:love2:
Najiskrenija sućut! :(
*mamice* :heart:.
Neka tvoja Malena počiva u miru!
draga draga *mamica* :love2: :love2: :love2: :heart:
Najiskrenija sucut i najdublje divljenje
:(
Jao, mamice, ove riječi...kao da sam ja pisala. Tanki živci, pucam pod stresom, ptsp, ne čitam novine jer me užasno pogađaju nepravda, zlo, tragedije...
iskrena sućut cijeloj obitelji
*mamice*, čitam i prisećam se kada sam ja priželjkivala trenutak da moja mama ode, ne mogavši je više gledati kako se muči, bez nade. razumem te, i divim se tvojoj snazi i veri. biti spokojan sa svojim bolom veliko je umeće.
Moja naiskrenija sućut.
ne odlaze oni koji umiru, oni ostaju uvijek u našim srcima! iskrena sućut!
Iskrena sucut!
mamice, bol i tuga koje osjećaš su put tvog "ozdravljenja"
sasvim je normalno i plakati i tugovati i biti loše
naravno, ne bi se tome trebalo potpuno prepustiti, ali kad dođe do toga...
za Božić sam se ispovjedila i u tom razgovoru, svećenik me pitao za roditelje, pomalo hladno sam rekla da su umrli, a on je rekao da nije osjetio bol kada sam to izgovorila i pitao jesam li se isplakala, jesam li tugovala
kada sam mu krenula pričati, shvatio je o čemu se radi i rekao da je bolje da stanem jer ću inače izaći plačući, a da on želi da radosno dočekam Božić (bio je Badnjak), no sjajno mi je bilo to kako je kroz one rešetkice i u tami po izrazu mog lica, po tome kako držim bradu shvatio što i dalje osjećam prema mami (zbog koje se, btw još uvijek svađam u sebi i s njom i s Bogom i sa sobom)
ti se i dalje možeš svađati s Bogom, on će razumjeti
:heart:
Iskrena sućut cijeloj obitelji
:-(:-(
iskrena sućut :-(
Iskrena sucut :(
Moje iskreno saučešće mamice
iskrena sucut *mamice* :cry:
*mamice* :love2:
Svi možemo puno toga naučiti od tebe, tvoja djevojčica je zaista izabrala najbolju mamu. Biti toliko nesebičan i pustiti malo biće da mu bude bolje, tamo gore, uz Boga, to ne mogu niti zamisliti da radim.
mamice, a da li bi htjela napisati nam kako je tekla njezina bolest? Nisam ulovila tvoje postove na tu temu, a ne mogu si pomoći pa pitam. Zanemari ako o tome ne želiš pisati.:love2:
:cry:
:heart:
iskreno suosjećam :cry:
Oh, naravno, oprosti!
divim se tvojoj vjeri, ljubavi i nesebičnosti da dijete pustiš da ode, da ne pati...:love2:
još jednom, žao mi je zbog cijele situacije, moja iskrena sućut!
Draga mala curica :heart:
*mamice*, drago mi je da ste našli mir, i ona i vi.
iskrena sućut
Draga mamice iskrena sucut.. :(
Pretužno, ne mogu vjerovati. Draga Mamice moja iskrena sućut.
:cry:
iskrena sucut
Draga *mamice*, neka te krijepi snaga vjere.:heart:
Iskrena sućut tebi i najbližima.
:-(iskrena sućut draga "mamica"...:-(
:cry::cry::cry:
žao mi je!
Iskrena sućut... :(