malo da popravim statistiku na VV: valentinovska beta 719 (15dnt, vraćene 2 trodnevne mrve)....držim fige svim čekalicama, samo budite strpljive....
Printable View
malo da popravim statistiku na VV: valentinovska beta 719 (15dnt, vraćene 2 trodnevne mrve)....držim fige svim čekalicama, samo budite strpljive....
zipica čestitam ! prekrasno nam je počela godina.. sad kad naše čekalice bete počnu objavljivati .. jedva čekam!
Zipica čestitam i ~~~~~~~~~~~~~ za školsko duplanje!
Konačno je krenulo!
~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama bete i onima koje će to postati!
Cestitam,Zipica! Hvala curke na vibricama,danas me ne boli i odmah sam :(, zar opet 0? :(
Ne znam geceta zašto bol povezuješ s trudnoćom :roll:. Ima cura koje su zatrudnile bez ikakvih simptoma. Zato - ostavi se priča o bolovima i šaljem ti puno~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu
zipica, čestitam!
zipica,čestitam !!
zipica čestitam, lijepa beta! Dosta cura još nije javilo svoje (nadam se veeelike) bete! Svaka pozitivna mi diže pouzdanje sad pred postupak :-) Ja sam danas dobila m i sutra krećem sa po 3 gonala.
Hvala,anddu i miga:* mah! Hormoni me danas ocito peru na depru;( ne znam zast sam si to tak danas povezala u glavi,nema drugog objasnjenja do hormona. Ionako sam u stimuliranom imala sve "simptome"i betu 0 pa znam da to nista ne znaci. previse osluskujem tijelo a sama sebi sam obecala da necu. Hvala vam sto me vracate na pravi put!i na vibricama posebno:)
geteceta ja znam jako puno cura koje nisu imale nikakve simptome i ogromnu betu. a ja sam imala svakakve bolove i betu nula..ništa to ne mora značiti.
Može jedino značiti da si trudna i imaš zdravu trudnoću bez tegoba.. smatraj se sretnicom..
strategija sretno draga moja i sve javljaj!
punktirano 15 folikula, 1 prazan, 1 morfološki loša, 3 manje zrele ali ostavljene na kultivaciji i 10 super js
a onda iznenađenje mm normospermia, kažu da neće na PICSI jer da nema potrebe, a i oni se čude nalazu u usporedbi sa onima prije
sutra nas zovu da vidimo kak su se oplodile
Zipica čestitam :-D:-D
linalena,super vijesti.. bravo!
0,104...roda nije sletjela.....:-(
Draga Magnolija,zao mi je :(
Linalena, super rezultat! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najžešće hopsanje ikad!:-D
Geceta, ne brini previše!:zaljubljen:
Zipica, čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje!:-D
Magnolija, žao mi je! Sad glavu gore, raspisti um i kreni u novu pobjedu!:love2:
Prijavljujem se na listu čekalica transfera 18.2.! Valjda bude nešto i za nas...8-)
Linalena odlično!
U snekica,pa to je sad vec!!:) ~~~~~~~~~ za ET!!
Magnolija žao mi je.. ništa to ti samo znači borba se nastavlja..
Linalena, šokirana sam nalazom tvog muža! jer i moj ima varikokelu i isto kao i tvoj ..otkud normo??
jer mi idemo na ivf jer on ima takav nalaz samnom je sve ok.. Bože vidiš kako je to čudno..
jedva čekam da javiš koliko se oplodilo i kad je transfer!
@magnolija: :love2: drži se draga, glavu gore, i skupi hrabrosti za dalje
@lina: prekrasne vijesti, ovi su se pojavili i naučili plivati baš kad je trebalo. ako to nije prst sudbine, ne znam što je
sretno i puno ~~~~~~~~~~ za dalje
i na kraju @zipica :-D:-D:-D :klap: čestitkeeeee
linalena, bravo za nalaz TM , i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nezaboravni tulum u labu!!!
I puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dragoj snekici da ovaj postupak urodi toliko željenom bebicom!!!
Mury :zaljubljen:
Na samodavanju mi se nitko ne javlja pa ću pokušati ovdje jer mi je hitno - razmišljam da sebi prvi put večeras dam brevactide, no ne znam s kojom iglom se pika - jeli to s onom velikom kojom izvlačimo menopure i gonale?! Imam neku veličine 0,70 puta 38, jeli ta prevelika?
Brevactide sama?! Svaka ti čast! Ja ipak nisam bila toliko hrabra!:naklon:
anddu, ne zaboravi opustiti mišić prije pikanja ( a stisnemo ga automatski), jer će bolit danima
Tnx cure, ali sve mi se čini da ću ipak na hitnu, pogled na ovu iglu me smrzne.
SIJEČANJ 2012.
Alcantra, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF), sve na VV
VELJAČA 2012.
Legal alien, sek.ICSI, nakon 3×ICSI
veki85, VV
danidani, VV
zipica, VV
Čekalice bete~~~~~~~~~~
13.2 Anakob
13.2 Orhideja
17.2 Kiarad
18.2 jelena1m
20.2 geceta
22.2 crna ovca
22.2 tlukaci5
24.2 Elena85
27.2 meki
27.2 marincezg
27.2 RuMo
1.3 trantincica
5.3 njoka
5.3 dola
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
16.2 vulkan, 18.2Snekica,18.2linalena,
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
anddu,
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Chiara, barkica, nina32, kleopatra, strategija, bubili, ivka, lberc , Medicandy
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI, FET ~~~~~~~~~~
maca papucarica, rimela, venddy, nati, Vedre,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
1.mjesec: ivica_k, butterfly101,
2.mjesec: Dea84, olivera, Lejla37, Maybe baby, Lutkica, malenaab, luna1, BigBlue, Vita22, luna1, lucija83, ruža82, plavuša 007, M@tt, Melem33, piki, applepie, peugeot206, kiki30, Cana73,
3.mjesec: Argente, bili, kitty , boss, mimi81, Bluebella, Bubimitka81, Rominka, Strašna, Melem33
4.mjesec: tatjana76, BlaBla123, ivka13, tikki, b.a.b.y.,
5.mjesec: Tikica78,
Vidim da me nema na popisu pa samo da se prijavim da sam i ja klomifenka, koja ide na IUI ;)
najljepse cestitke novim trudnicama i da vam se betice fino duplaju
I mene mozete staviti u cekalice za Fet u aprilu mjesecu
imamo 5 oplođenih jajnih stanica podijeljenih kako treba za prvih 24 sata, dakle 2 stanice
malo me frka, valjda se neće sada dalje tako prepolavljati broj
ma biti će to super, sada će tek krenuti, znam ja svoje gene 8-)
sutra će me nazvati ponovo, o tome će ovisiti dal će transfer biti u subotu ili nedelju
linalena~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se fino razvijaju
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno puno za najljepše stanice!
cure ja prijavljujem transfer jednog ali vrijednog bebača,dva se nisu dalje djelila,imamo 6 js zamrznutih,betu vadim 5.3.
Svim curama sretno za što god trebalo!!!:klap::klap:
Curke,sretno i puno ~~~~~~ za uspjesne et i bete!!
Mi smo morali odustati od 4. Aiha jer nema folikula. Slijedi lpsc i drilling...
Puno dobrih vibri svima! ~~~~~~~~~~~~~~
Pozz cure,javljam vam se u ime legal alien, u Zg-u je u bolnici pa nema pristup netu...
Prestala je krvarit,beta raste ali i dalje nepravilno...mislim da mi je rekla da je u pon bilo oko 900 a jucer 1000 i nesto....
I dr i ja smo joj rekli:ajde,to su ipak dalmosi i to jos eskimi...pa treba njima malo da se pokrenu!!!!:) Po UZV se cini sve OK...
Sutra opet vadi betu i do daljnjeg je gore...javim vam novosti...