mare, ispale mi oči tražeći, a još sam uz sve na nogama od 5 jutros!!!!!
stavi ovdje link
Printable View
mare, ispale mi oči tražeći, a još sam uz sve na nogama od 5 jutros!!!!!
stavi ovdje link
da, baš bi blo lijepo da se i ove godine dogodi šetnja zajedno za plodnost, na koju OBAVEZNO moram doći jer na prošloj nisam bila zbog posla!!!
ima li još ljudi zainteresiranih da se skupimo i prošetamo po gradu?:klap:
i kome da se javimo za tako nešto?
i ja bih prošetala ove godine! :)
Mi se nadamo da cemo uspjeti doci, ako se organizira, osim ako nas ne sprijeci zdravlje
Rado bih se podruzila i prosetala sa tako divnim i hrabrim zenama :-)
I muskim polovicama, naravno :-)
Nadam se da ce se ponoviti ove godine, prosle sam tamo upoznala mnogo divnih zena koje su mi od tad svakodnevna potpora!
Ja lani prošetala sa mamom - tko je još ono bio sa mamom??
s jednom frendicom a po putu srela i kolegicu s posla
i baš je bilo super
i također ne mogu naći temu
Ja sam isto za šetnju. Lani sam se šetala s vama ali jako kratko. Sjećam se da je bilo lijepo vrijeme, ali morala sam natrag na posao(bila je subota ako se ne varam). Sad sam hvala bogu, što se radnih vikenda tiče, slooobooodna ko ptičica!
da, niti ja ne mogu naći temu za ovu god... no danas sam sva zbunjena, možda je u tome stvar :mrgreen:
Mislim da je mare htjela reći da za novu šetnju TREBAMO a ne imamo novu temu.
A dok je ne otvorimo možemo možemo nastaviti tu. :)
Veseli me da nisam jedina koja želi opet u šetnju!
Nema nove teme, babe nestrpljive! :)
Mare se samo izlanula jer je tajnim kanalima čula da će akcije i ove godine biti!
A sad, poslušno pričekajmo prave organizatorice da nas pozovu, jave točan datum, rutu i ostale specifičnosti ovogodišnje akcije...
preselili smo se...tema za ovu godinu je
http://forum.roda.hr/threads/79293-Z...ost-27-04-2013
Možda uspijem pobjeć sa posla na pol vure barem da povečam brojnost,ako ne, moje srce je uz sve Vas bez obzira kaj su me ipak odbili za daljnje postupke, a kaj ćeš takav je život . :(