Nemoj zenu zbunjivat burzom jos ju ni vidjela nije! Tako je meni nedavno odjednom se ukazala nekakva burza, gledam sta je sad ovo sve neki PPP pa onda KK...
Printable View
Nemoj zenu zbunjivat burzom jos ju ni vidjela nije! Tako je meni nedavno odjednom se ukazala nekakva burza, gledam sta je sad ovo sve neki PPP pa onda KK...
Ima netko iskustava s Beco nosiljkom?
Palcice pojma ti ja nemam o burzi! Tj mislila sam da je to tu negdje na forumu! Ali mi nikako nije bilo jasno kak to nisam vidjela! Isla sam sad zguglat nakon Tizianinog komentara kad stvarno! Treba imati puno postova da bi se moglo na tu burzu! Valjda cu znat kad to jednom dostignem! A do drugog djeteta cu valjda biti dovoljno aktivna! S obzirom na ovu moju malu neman ovdje sam svaki dan i trazim neke savjete, citam, nadam se da ce mi forum pomoci da se naspavam, da on krene jest kak spada, da se vratim u formu itd. itd.
:-D
Palcice stvarno ne znam koliko smije stati u tom polozaju, tj nikad citajuci o tom polozaju nisam naisla na informaciju da postoji vremensko ogranicenje. Kao i svako nosanje- ne treba s nicim pretjerivati, trba se diejte rastegnuti, promjeniti polozaj i sl...
Koliko dugo ti sada uopce stoji u tom polozaju?
Pa, u svakom slučaju, za dijete je najbolje da je na tvrdoj, ravnoj podlozi, samo što naše bebe ne misle tako, jel :mrgreen: Pokušaj mu malo promijeniti položaje, naći neke cake. Npr., ja sam sasvim slučajno otkrila da našem jako paše s vremena na vrijeme biti u sobi sam, u svom krevetiću. Valjda se umori od svih tih podražaja, ja ga samo spustim u krevetić i ima običaj tu mirovati nekih 15 - 20 min... Vidi što bi mu moglo odgovarati, ne mislim da je dobro da je baš čitav dan kičma na udaru.
Ne, recimo da je u šetnji po sat vremena tako. Onda ga malo tata nosi na rukama. Recimo dva sata dnevno, ako i toliko. On obožava taj položaj. Jako je interaktivan, sve promatra, od sata, do slika na zidu, auta vani i nema šanse da bude okrenut prema meni (to bih ja najviše i voljela). Ovako smo ljudima vani na izvolte i da priđu i komentiraju.
Ergo mi djeluje odlično, malo mi je skup, ali možda bih ga i kupila kad bih znala da bi se tako nosio (a ne bi). Mislim da je sve dobro najprije posuditi i probati, a i klinci se mijenjaju, nije im uvijek isti položaj zanimljiv. Ja npr. nikako da skužim samostalno sa slingom kako da ga okrenem prema sebi i podvučem pod guzu sling - imam osjećaj da će mi ispasti mališa. I žao mi je što mi je već velik za kolijevka položaj, a tako je uživao pospan u njemu.
Proguglajte o pouchu minimonkey (sling bez ringa i repa), jako je zgodan za bebe koje vole biti prema vani, imaju ga slovenski beba centri - mi ćemo ovih dana po njega, najvjerojatnije jer me žulja ring po ključnoj kosti. Raste skupa s djetetom, mada nema prostora za toliko položaja kao marama ili ring sling.
[QUOTE=palčica;2362139]Ja npr. nikako da skužim samostalno sa slingom kako da ga okrenem prema sebi i podvučem pod guzu sling - imam osjećaj da će mi ispasti mališa. I žao mi je što mi je već velik za kolijevka položaj, a tako je uživao pospan u njemu.
ne znam jesi gledala filmic od pixiekid (ne znam raditi link :zbunj:), ali upisi u youtube pixiekid sling i onda klikni na malu školu nošenja. tamo je dobro objašnjeno kako ga staviti na bok. naravno ako već nisi gledala taj filmić. nisam sigurna jel tamo pokazano, ali bitno je tkaninu koja ide ispud guze potegnut od leđa, onako zategnut od leđa i podvuć pod guzu.
baš ću pogledat taj pouch minimonkey:) hvala!
Jesam, no nije ni on za suradnju..moram vježbati na plišanom medi...:lol: