Ima ih sad skoro u svakom trg.centru, evo sad se otvara uskoro u CC East.
Printable View
Ima ih sad skoro u svakom trg.centru, evo sad se otvara uskoro u CC East.
Mislila sam da sam tamo vidjela, al na njihovoj stranici nema te lokacije. Znači, ipak sam dobro vidjela - uskoro nam i tamo stiže. Super. Izgleda da ću često ići tamo. Zapravo, MM će vjerojatno paziti da uvijek imam doma zalihu. :mrgreen:
Stigla mi je ashwagandha..ja sad ne znam jel od jedne žličice, jel od umišljanja, jel od plodnih dana ali večeras sam skočila na muža što dugo nisam. Au.
ma e,nakon samo jednog uzimanja? a što će joj sad skočit prodaja....:mrgreen:
Ma ni ja ne vjerujem, mislim da mi je sredina ciklusa, ali za tjedan dana ako budem ovako zainteresirana, počet ću vjerovat.
Cure, znate jelda da se ashwagandha ne smije uzimati s nekim lijekovima?
http://www.livestrong.com/article/50...ion-medicines/
Nanimira, ne znam jel jos dojis, al ne ide uz dojenje. Za drugo ne znam.
Lavko, :mrgreen:
Aha sad vidim da to nisi pitala nego upozorila.
Caj od gospine trave, ashwawa, valerijana, gotu kola i 100 drugih divnih biljaka djeluje na zivce, tj umiruje ih, opusta i mice depresiju i anksioznost. A to isto rade i lijekovi, pa se tu ne slazu valjda jer djeluju na iste receptore. No, kom je ilad smetalo dodatno umirenje :D
Prijatelj godinama kombinira oboje, s vremenom lijekove sve manje, i nista mu nije..
Ja se nekako uvijek vodim za onim- ako ja ne vidim da mi smeta, onda mi ne smeta. No, uvijek se treba siroko raspitati i uzet sve u obzir pa odlucit sam na kraju.
Naravno da dojim, pa tko je vidio prestat ( tako misli moja signorina :mrgreen:).
Jedino ja imam dijete koje je vidjelo prestat :drama:
Gura sisu i viče "banaa,banaaa" ... Tako da sam spremila sisu, dala mu bananu, nisam ju više vadila i on ju nikad više nije tražio :durise:
No, sad bar ne moram čitat što sve ne ide uz dojenje :mrgreen:
E pa s mojim happy pillsima nema kontraindikacije...doduše, današnji entuzijazam nije kao jučerašnji, pa bit će da mi se jučer posrećilo.
možda si manje stavila?
Haha, uskoro ću na šeflje pit ashwagandhe
Već 2 tjedna pijem ashwagandhu pa je red da izvjestim o učincima...mogu reći da je ashwagandha nešto tipa tiha voda brege dere, nije seksualno ludilo ko onaj Zenofem (nikad više takvog seksa:( ali nešto se ipak dešava, imam želju češće od jednom mjesečno.
Super, i to je napredak :).
Sex je na prvom mjestu u glavi i u stabilnom odnosu sa suprugom, onda je ovo secer na kraju.
Ako su problemi i zamjeranja u odnosima, bit ce problemi i u krevetu, a ovakve biljke su onda super ne samo zbog sexa nego umire covjeka, pa mirnije rjesava te probleme. Pa se posexa.. I super :mrgreen:
No, casica vina i nemoj rec da nikad vise onakvog sexa :D
Doktor mi je čudno pičku sašio tako da me boli/smeta/neugoda pri odnosu i četiri mjeseca nakon poroda.
Hahahaha e nasmijame..pa kaj ak je malo ušreg, reci muŽu da i a zavoj nakon ulaza
:lol: :lol: hahahaa
Kod nas i dalje jaako slab pomak
I ja sam se osjećala kao da je mala napravila nepopravljivu štetu pri izlazu (ko kad rock zvijezde unište hotel) il da su me zašili di treba bit otvoreno. Jedino što sam ja rodila na carski, pa mi niš nije bilo jasno. :lol: Sve nekak tijesno, suho i bolno.
I kod nas slab pomak. Još nisam kupila čarobni prašak. Ionak sam imala zdravstvenih problema pa nisam bila ni stanju zadnja 3 tjedna. Sad sam imala 2. mengu pa su se hormoni unormalili i sve bude išlo "glađe". Kad se uspalim od fuk-praška.
Tijesno, suho (a kod nekih i bolno) ima veze s manjkom estrogena i s dojenjem.
Meni ovo baš fizički smeta. Napravio se brabonjak od mesa jer je stegnuo koncem veći komad dok je šivao i sada je to tako zaraslo. Ne ide mi se na operaciju zbog toga, najradije bih samo otrgla.
I ja imam taj brabonjak al mene ne smeta..al je sve dolje rašireno, ajme meni
I ja to imam i ruzno mi je... a moja dr bas komentirala kak je lijepo sve zasiveno i zaraslo.. kak tek onda bude kad nije "lijepo"? :-/
Iako meni je gin rekla da nije puno do loseg sivanja,nego i do nacina na koji nam koza i mesi zaraste i obnavlja se. Ja sumnjam da mi je mozda neki sav puknuo jer mi bas cudno izgleda
Kupila sam ovaj praškić. Meni je to traumatično za piti. Stavila sam u čaj, sa šećerom, praškom za sladoled od vanilije. Ufff, tak ga dugo pijuckam da mi se napravi talog na dnu. Bljak. Do sad sam ga popila možda 3 puta. A baš me veselio i antistresni učinak.
Da ne otvaram novu temu, zanima me ima li itko iskustva sa strahom od seksa nakon poroda na psihickoj odnosno emotivnoj bazi. Stvar je u tome da sam neplanirano ostala trudna i decko me ostavio (iako sam mislila da nam veza funkcionira i da to nikad ne bi napravio). Naravno zadrzala sam bebicu i presretna sam sama s njom. Medutim, eto dogodilo se neocekivano da se jedno prijateljstvo razvilo u nesto vise, medutim mene je panicno strah upustiti se u seks bez obzira na zastitu jer sve stiti 99%, a onaj 1% je uvijek rizik da zena ostane trudna. Dok ne prestanem dojiti necu se upustati u nikakve kombinacije s pilulama, medutim kako stvari stoje cini mi se da me ni pilule ni kondomi ni nikakva sredstva nece uspjeti opustiti da se ponovno upustim u odnose. Nadam se da netko ima bar slicno iskustvo i neki savjet :)
Mamite krenula citat ovu temu jer eto otkad sam dosla kuc iz rodilista ja imam tolku zelju za sexom da sam vec pocela i razmisljat o tome da se i upustim u tu avanturu...prosla su 3 tj krvarenja skoro pa i nema al zato sve veca zelja je tu...treci vag.porod bez ikakvih problema ,pucanja i sl.nakon prva dva sam cekala pregled jer i nisam imala zelju,al sad se nemogu docekat tog pregleda.iz vaseg iskustva krenuti u tu avanturu ili opet jos cekat?
Da li ste cekale prvi pregled kod ginekologa ili ste se vec upustile u odnose prije?
I ja sam bila rezana i sivana i neznam kad to otprilike zaraste rana..