BigBlue prvotno napisa
Laumi, migulica, palčica - hvala još jednom na svemu, inspiracije ste :*
Evo meni pune ruke posla; jučer su dobili po 80 g na težini i stolicu, i odmah sam ih dobila u sobu. Jedu između 25 i 45 ml svaki po hranjenju i uspjevam izdajati potrebnu količinu; ponekad ostave 10tak ml, i onda to ostavim za slijedeće hranjenje u frižideru.
Dobila bi ih na kožu samo nakon što su bili van zbog prematanja, i to na par minuta, ali kad ne možeš do njih, i tih par minuta ti se čini i vječnost i sekunda u isti mah... bili su skupa u inkubatoru, skupa spavaju u onim plastičnim kolicima, a preko dana u mom krevetu. Ni ja ih nisam dala razdvajati; ona je možda i mogla dan ranije biti vani, ali meni je bilo bitnije da on ima uz sebe nju, nego da ju imam ja.
Što se tiče bočica, sad se ne želim opterećivati time, dan ili dva ne radi neku razliku; meni je važno da su na mom mlijeku, a najbitnije da nas čim prije otpuste doma (nadam se čet ili pet). Onda ću itekako trebati pomoć s dojenjem, pa mislim da ćemo se dosta družiti ;) (hvala na ponudi za pomoć, javim vam se ili ovdje ili na pp kad „zagusti“).