Pretuzno i pretesko... Obitelji iskrena sucut :((
Printable View
Pretuzno i pretesko... Obitelji iskrena sucut :((
Užasno mi je žao. Neka anđeli počivaju u miru.
:cry::cry::cry::cry::cry:
pretužno i preteško,jako,jako mi je žao.....
Draga tikice, beskrajno mi je zao...
ne pronalazim rijeci utjehe
iskrena sucut tebi i cijeloj tvojoj obitelji; zelim vam snagu da uspijete ovo prezivjeti...
:cry:
Moje najiskrenije saučešće :((
Draga tikice,
nema rijeci kojima bih opisala ovu svoju zbunjenost, strah, ljutnju...samo ne znam kome svoju ljutnju usmjeriti?? Tako sam sa radoscu citala da se pripremas na porod i susret sa svojom bebicom! Nemogu vjerovati i ne zelim zamisljati kolika je tvoja tuga u ovom trenutku! Tek sada mogu znati sto moze boljeti vise od gubitka jednog djeteta, a to je gubitak dvoje ili vise njih!
Ne znam od koga izmoliti malo snage za tebe i tvoju obitelj! Od Boga?Hm, ne znam...kad bismo samo mogli razumjeti zasto???
Oprosti, draga, znam da ti ne pomazem svojim postom...Nek su ti barem tvoji Andjeli na pomoci i nek te cuvaju!
A njima nek je pokoj vjecni medju oblacima!
Prepretužno. Nemam pametnih riječi. Strašno mi je žao zbog boli s kojom se morate nositi.
nema tog slova koje bi mogla napisati a da ti opišem koliko sam molila za tebe i tvoju bebicu i kolika je tuga u mom srcu:cry::cry:.. nikad ovo neću shvatiti..nikad..
samo se nadam da ćeš ti kao i uvijek dignuti se sa dna i naći snage za borbu dalje..baš sad nemoj odustati ,sad imaš dva anđela koji te štite..
:cry::cry::cry:
uzasno mi je zao
moja sucut tikice, nemam rijeci za ovo
iskrena sućut!
Pretužno :cry:...Iskreno saučešće!
žao mi je... iskrena sućut!
O, Bože...:-(
Tikice, jako mi je žao...:love2:
o,Bože..zašto?? pretužno...
jako,jako mi je žao.. :cry::cry::cry:
iskrena sućut !
Iskrena sucut cijeloj obitelji.
Iskrena sućut obitelji...
moja sućut tikice :(
Draga tikice, nema riječi koje mogu obrisati suze..Iskrena sućut!!!
Neka tvoji anđeli budu ponosni na mamu hrabricu koja je uživala u svakom danu provedenom s njima!!!
Draga tikice, iskrena sućut. :cry::cry:
Iskreno saučešće, ovu tugu i bol nitko nikada ne bi trebao doživjeti, mali anđelu mirno sanjaj ;(
Iskrena sućut :(
:( :heart:
Tikice,iskrena sućut tebi i tvojoj obitelji :(
Iskrena sućut jedinstvenoj tikici_69 povodom gubitka djeteta.
Kao da ste mi pročitali misao, zatvarate temu na foruma na jedan dan u znak suosjećanja.
Strašno...strašno..:-(
Iskrena sućut...:cry:
:cry::cry::cry: iskrena sućut cijeloj obitelji, ovo je pretuzno
Iskrena sućut.. prestrašno
Svemire,zašto to dozvoljavaš??????????
...jednostavno nema riječi...:cry::cry::cry:
Iskrena sućut tikici. :( ...i puno snage da prebrodi ovu tugu.
Neizrecivo...strašno mi je žao.
Najdublja sućut :cry:
ovo je pretužno, iskrena sućut cijeloj obitelji :cry:
drži se
Najdublja sućut :cry:.
Prvi Tkičin blog sam čitala nekoliko tjedana prije svog prvog IVF-a i dao mi je snagu..jer 22 postupka nisu mala stvar, a to znamo sve koje smo ih prošli.....
Čitala sam njezin blog...da se razumijemo, ne poznajem ju osobno, ali ta snaga koje je ulijevala kroz svoje blogove, i postove na forumu je pomagala...tužna sam, trenutačno i uplašena...
draga Tikice, ne znam dal ćeš čitati ovaj post, ali šaljem ti silnu ljubav i nadam se da ćeš pronaći snagu u sebi...
:cry::cry::heart:
Tikice tako mi je žao
iskrena sućut...
prestrašno....tako nepravedno... :cry:
Jako mi je žao, iskrena sućut cijeloj obitelji