:lol: Rikavam od smjeha!
Ja sam ugl. vidjela hrpetinu fotki, neke sam cure upoznala, pa baš i ne zamišljam, ali sam na neke opise odvalila...
Printable View
:lol: Rikavam od smjeha!
Ja sam ugl. vidjela hrpetinu fotki, neke sam cure upoznala, pa baš i ne zamišljam, ali sam na neke opise odvalila...
joj sto nas Bosanke kliseiraste :PCitiraj:
MajaMajica prvotno napisa
Ja ću samo o tome koje asocijacije budi nick kod mene, iako sam nečije postove dosta čitala pa to sigurno utječe na mene.
Romina - visoka crnka, dugokosa, tamnoputa i vitka. Malo ciganske krvi u žilama...
Apricot - rumena, "sočna" u oblinama, svud se nađe, svakom loncu poklopac, svijetlo smeđe kose
Ninet - visoka crnka, stroge frizure (iz doba charlestona), s cigaršpicem u ruci i obavezne rukavice do lakta; voli izlaziti, okružena tipovima
Cekana - punija blonda, nakićena, u minjaku, dugi nokti roza nalakirani, glasno se smije, koketira (e, sad, ja te se sjećam s radionice dojenja i znam da sam fulalaaaaa)
MsIvy - ne mogu pobjeći od slike imenjakinje iz Zvonili ste Milorde
Lutonjica - skakutava, dječačkog izgleda, kratke frizure, sitna
Mama Juanita - majčinskog izgleda,velike grudi i guzovi, u šarenoj kućnoj haljini, s viklerima na kosi jer nema vremena otići kod frizera na trajnu, rumena i glasna
Andrea - pjegava i sitna, al kad progovori - brda se tresu
Snorki - ko neki veseli simpa lik iz crtića, voli zbijati šegu, smije se zarazno i glasno,
Vishnja - visoka crvenokosa, duge kose i sva prozračna, u šarenoj haljini (podsjeća me na Balaševićevu "Sve su višnje bile svevišnje")
Tigy - mršava, okretna, mladolika, slatka mala
Zrinka - romantična duša, prozračna plavuša, tiha, oko 30 g.
Ma ima još meni zanimljivih
Ninet - visoka crnka, stroge frizure (iz doba charlestona), s cigaršpicem u ruci i obavezne rukavice do lakta; voli izlaziti, okružena tipovima
:D To Miki!
Citiraj:
odra prvotno napisa
sa apricot, cekana i ms Ivy se slazem...
al mama juanita meni zvuci kao ona tamnoputa kubanka koja plese po stanu dok hoda, punasnih guzova
zrinka...stroga, tip profesorice mrgud (uvijek mi je na nekim postovima kad sam nekaj pisala tak strogo odgovarala tipa "to ne..."
i da beso znaci pusa :love:
imam viška,al ne baš tolikoCitiraj:
aleta prvotno napisa
a trenutno i jesam malo znojna ispod pazuha :lol:
nego Dolega, znas li ti kad si nam obecala fotkeeeee. Nije fer da toliko cekamo :roll:Citiraj:
dolega prvotno napisa
cure, lude ste :lol:
MsIvy - ne mogu pobjeći od slike imenjakinje iz Zvonili ste Milorde
:lol: Jest bas :lol:
Više sam klasika, nisam baš za neobične krojeve, a boje su ljubičasta i zelena :mrgreen:.Citiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
Hm, avatar? Pa veći dio familije jesu umjetnici-ja ne baš, a ovaj avatar je izabran zato što sam u trenutku registracije bila tužna pa sam htjela da to bude tužni pajac.Citiraj:
Vodenjak-netko te baš opisao kao što bi ja-umjetnički tip po avataru, avangarda
hehehe, i ja, naravno uvijek imam sliku o nekome... a najvise sam fulala kod ivarice. mislim nju znam od njenog prvog posta jos na m&b, pa na rodi, ruku u vatru bi dala kako ta zena izgleda, a kad sam je vidjela i kad su mi reki da je to ivarovamama, ja sam rekla - nije :mrgreen:
dille me toliko nasmijala prosli tjedan i od tada imam sliku o njoj kao o maloj okrugloj i dozlaboga simpaticnoj curici.
odra mi je npr, visoka, turbo moderna i zgodna zenska.
ivancicu sam vidjela na slici, i nije ni priblizno onakva kakvu sam ocekivala (isto kao sto netko vec napisa, okruglastu slavonku), zena prelijepa!
brunda mi je tu negdje, nju sam povezala sa slikom od sina joj pa tak nekak mi se uklopila (isto je znam samo po slici).
apricot je trebala biti puno militantnija i cvrsca, a ispala neka njezna visoka i mrsava zenica
i tak...
pa jel bolja il gora?Citiraj:
egemama prvotno napisa
inače, meni si ti, egemama, najnježnija i najdobroćudnija na forumu. onako - za ravnotežu aprikotici.
aleta, egemama upravo tako i izgleda :love:
egica je meni miss foruma
aleta, na svu srecu nesto sam bolja nego sto je ona zamisljala :mrgreen: ali ne zato sto sam ja nesto dobra
goooooooollll!!!Citiraj:
zrinka prvotno napisa
i ja te tako vidim. Plava, dugokosa, visoka, dugonoga, vitka, nešto kao Morwen iz Gospodara.Citiraj:
aleta prvotno napisa
A meni se svidio tvoj opis mene... ;) Nisi baš strefila, ali svidjelo mi se!
Cure super ste... priznajem da imam nekakvu sliku, ali nema detalja u mojoj glavici "s puno šljokica" - na ovo sam pala sa stolice...
Bar da nam djecu pokaže ako već neće sebe. :PCitiraj:
snorki prvotno napisa
Ege, vidjela si me ti i to ne samo jednom, ali eto, nikada se nismo stigle i upoznati.
e,vidiš-ja sam nabavila fotić,al fotke neznam stavit.Citiraj:
snorki prvotno napisa
šta ćeš,totalni seljo :roll:
kak si ti dobra :)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
istina da si me totalno pozitivno iznenadila kad smo se upoznale,al se još uvijek pitam gdje je taj šmajser :lol:
a ja a ja a ja???
:oops: Sto je avatar?
A nickovi, nisam bas puno zamisljala. Evo par prvih asocijacija-
Apricot-rumena i okrugla, poslije mi u sliku upale i neke germanske karakteristike, pletenice na glavi, ostar pogled koji zapaza svaku mrvicu i sl., pa gumene rukavice i veledine krpe (otkud mi to, pitam se pitam?).
Lutonjica-buntovna studentica, mlada, polukratka kosa, mrsava, marte i zive boje odjece.
Luce2006-mlada dalmatinka,plava i sitna,topla i drustvena, negdje izmedju nesigurnosti i cvrstih tradicionalnih stavova, lebdi mi i ideja da slusa svog muza-tipa poslusna zenica (ajd reci da nije istina, please).
Zorana-meni sve zorane niske, smedje i odlucne. U mislima mi se potkrada i omanji brk.
Snorki-jasna i glasna. Neke plavo-ljubicaste boje odjece mi padaju na pamet, crna kosa.
Sabaleta-ko hasanaginica,marama na glavi, sjedi uz sofru-dok ceka sabah sa sejtanom (znam da fulam, ali to je slika uz nick).
Davor-s naocarima, u pregaci, s kuhacom mjesa jogurt, alternativa. Mali truscic i fratarica.
Andrea-zgodna, sportiva, nasmijana, smedja, flegma.
Kad malo bolje razmislim, ipak jesam zamisljala.
e stvarno ste si dale truda, ja ono što sam vidila na slikama znam, a ono što nisam uopće nemam neku sliku
ja nikad ne bih mogla biti pisac
a josie, ti stvarno imaš talenta :*
Stvarno imaš!Citiraj:
aries24 prvotno napisa
:* hvala dragaCitiraj:
coccinella prvotno napisa
nakon što si me vidjela na televiziji, rekla si da sam krupnija :lol: pa sam te morala uživo razuvjeriti :mrgreen:
zorana- isto mršava, tanki nos, obrazovana, na rukama srebrne narukvice, stalno pije kavu
:lol: rikavam
cocci sam zamišljala puno nižom i debljom, žena izgleda kao da je 10 godina mlađa a ne starija od mene :shock:
mlada dalmatinka jesan, plava isto, sitna e bome nisan ima me, topla i drustvena :oops: pa valjda jesan, ovo sljedece je poluistinito, a poslusna zenica-tu i tamo. slusa on mene... ;)Citiraj:
tanjads prvotno napisa
ali san odvalila na onaj neki opis mene sa 36 god lol
e i josie definitivno ima talenta
Sinoc sam gledala Z.Ogrestu i pade mi napamet da sam tako zamisljala Ivaricu.
ja ću samo napisati na koga me asocira osoba iza nicka;)
Lutonjica-Jeniffer Garner
Apricot-Heidi Klum
ms.ivy-Britany Murffy
ivarica-Michelle Pfeiffer
anke-Julia Ormond
Romina-Reese Wheterspoon
Mama Njojzu ynam i izgleda u potpunosti onako kako sam je zamišljala
Mamita-Kim Bessinger
ovo se odnosi na ono, tip tog i tog ;)
morala sam ići vidjeti tko je ta brittany, evo što sam našla:
http://www.topp.no/upload/BrittanyMurphy_1280x1024.jpg
:D
Vidi sve neke ljepotice i glumice, jedino ja ispala s dugim čarapama, izbočenim zubima i u marami.Citiraj:
white_musk prvotno napisa
Ja vam sigurno ličim na Bette Midler :mrgreen:
evo me, hvala vam, curke, na pohvalama.
ajmo probati još:
lali- bebi ton glasa, kada zovu oni dosadni anketari, uvijek pitaju:"dušo, jel ti mama doma?", na što ona, iscrpljena od takvih pitanja ima univerzalan odgovor:"tušira se..", voli pjevati tolikom snagom da je muž sa posla na drugom kraju grada zove da prestane urlikati, jer se opet sused penzić žalio da rastjeruje golubove koje on na svom balkonu hrani mokrim kruhom.
aries24- uvijek u pravu, brzopleta, i tvrdoglava.nju natjerati da prizna da je u krivu je isto kao uvjeriti zlatnu ribicu da stvarno može ispuniti tri želje.
snažna osobnost.
paulita-mirna, plašljiva, vozi bicikl sa košaricom punom tulipana i 20 deka sira, dok joj poluduga kosa viori na vjetru i oči suze od sve siline da vidi kuda ide jer joj sunce piči u iste.
vodenjak- vrlo nježna i sentimentalna, ali to će pokazati drugima tek kad bude smak svijeta. prije bi skočila sa šibenskog mosta vezana koncem, nego plakala pred ikim drugim osim svog muža.
8) jako blizu istini, svaka častCitiraj:
josie prvotno napisa
josie, ovo je super!I ja bi neki opis!!! :smajliću iz očiju viri PLEASE:
:lol:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
ja još brišem suze :lol:
i meni.. :love:Citiraj:
odra prvotno napisa
pa zato je link i... ispran :lol:
odra, ja sam tebe zamišljala kao ASTRU, kratkokosu crnku, sitne građe, žustrih ali nježnih pokreta, živog pogleda i velikih toplih očiju.
toliko o tome koliko to ima veze sa stvarnošću...