Citiraj:
Budite sigurni da je, prema medicinskim shvaćanjima, slijepo inzistiranje na "imunitetu stada" daleko važnije od zdravlja vašeg djeteta (djeluje okrutno, ali je tako), koje se od cjepiva može ozbiljno, pa i neizlječivo razboljeti.
Društvo i oficijelna medicina ne pružaju vam mogućnost izbora. Ni u snu ne možete birati za i protiv cijepljenja.
Imunitet populacije ovisi o stupnju procijepljenosti, barem tako kažu.
razuman shvatit će da se radi o bezočnom gušenju slobode odlučivanja.
Hajde, recite, zašto se uopće propisuje obavezno cijepljenje, kada "imunitet stada" naprosto ne funkcionira onako kako je zamišljeno? Vidjeli smo da je to nesigurna i riskantna avantura. Zašto ga onda provoditi pod prijetnjom zakonskih sankcija?
Hoće li taj, koji je propisao obavezu, snositi odgovornost, ako se desi nešto loše? Hoće li isplatiti odštetu ako cjepivo pretvori zdravo dijete u trajnog bolesnika?
Jedan prijatelj liječnik nedavno mi je rekao: "Ako bi se dokazalo da cjepiva ne djeluju onako kako nam govore, ja bih prestao vjerovati u cijelu medicinu. To bi bio kraj mojih snova." Vidio sam crtu sumnje u očima, možda i strah od nečeg nepoznatog. Sve je otišlo predaleko. Ne dirajte mi snove... stvarnost je tako okrutna.