Još se nisam navikla na činjenicu da sam opče trudna,da smo uspjeli napraviti bebu sami,bez pomoći...i onda pljas.
Sad dok je sve prošlo,čini mi se ko da sam samo sanjala u biti.
Printable View
Još se nisam navikla na činjenicu da sam opče trudna,da smo uspjeli napraviti bebu sami,bez pomoći...i onda pljas.
Sad dok je sve prošlo,čini mi se ko da sam samo sanjala u biti.
žužy, jako mi je zao :(
Zao mi je Žužy :-(
I sama sam prosla slicno, spontana trudnoca i onda gubitak bebe
Grlim
a joj zuzy :-(
jako mi je zao :-(
Zuzy :heart: ova tema je bolan podsjetnik. Probode me svaki put kada vidim novi post :(
Znam Kris,sječam se kad si prolazila to sve..:love2:
žužy, žao mi je....:love2:
žužy, jako mi je žao :love2:
žužy jako mi je žao :love2:
Draga žužy jako jako mi žao, baš sam se veselila tvojoj trudnoći.....grlim jako!
ja sam jucer bila na redovnom pregledu, nasem prvom vecem uzv pregledu u 11 tt (11+5) i prva recenica koja me je sledila je bila: meni se uopce ne svidja kako ovo dijete izgleda :O srce je kucalo toliko sporo, da uopce nije mogao izmjeriti brzinu otkucaja, mozda je bas tad i prestalo kucati.... nuhalni nabor 5 mm :O oko bebe, dakle od stomacica, glavice, ledja, je bila samo voda. poslao nas je danas kod strucnjaka koji je utvrdio da je beba velicine za 12 tt, da je pun vode i da nema srcane aktivnosti. u ponedjeljak su me narucili na vakumsku aspiraciju. stomak me polako pocinje boljeti. ne znam da li je to zato sto znam da bebe vise nema, tj da nije ziva ili je tijelo samo prepoznalo, strah me samo da ne krene pobacaj prije ponedjeljka. kaze da je najvjerovatnieje uzrok down sindrom?! znacemo vise jer me poslao u kliniku koja salje plod na patologiju, jer on nije uradio amniozentezu danas zbog te srcane neaktivnosti.
drzim fige i sebi i svima koji kroz ovo prolaze jer su se nasi snovi srusili u jednoj minuti. ovo ne bih pozeljela ni najgorem neprijatelju.
sophia.n,jako mi je žao:cry:strašno je to za prolaziti...nadam se da vam bude phd nalaz pokazao uzrok,ja po svoj idem ovaj tjedan no ne očekujem ništa jer nisu slali na citogenetiku. Realno,nije mi ni bitno..
pozdrav cure ,pisem vam ovdje da vam kazem kako ima nade i kod groznih nalaza.. sa 10tt bebi izmjeren septirani cisticni higrom 7mm, prognoze jako lose, sa 12tt i dalje NN 7mm ,spusta se niz cijela leđa i siri u trbusnu supljinu, pocetni hidrops. napravljen CVS ,stizu nalazi zdravi muski kariogram.2 tj nakon cvs-a na uvz vise nema NICEGA, sve se povuklo i hidrops i cisticni higrom, organi svi uredni, bebac raste tocno u dan ,srceko zdravo .. sam dr.Miskovic kaze da je to cudo :heart: ,sada sam 29tt i guramo polako ali sigurno.
Viki88,jako mi je drago zbog tebe! Eto,i čuda se događaju:zaljubljen:
Drage sve…. Evo mene OPET sa hidropsom… ranije sam pisala na ovu temu.
Dakle, 1. trudnoca, 2019. fetalni hodropa, CVS stigao uredan, 46xy, spontano odumro fetus - 14. tj kiretaza
2. trudnoca, 2020. rodila zdravu curicu
3. Trudnoca, 2021. missed sa 9 tjedana
4. trudnoxa, 2022. opet higrom i hidrops, CVS - trisomija 16 xx
Radili smo genske testove - uredni. Ginicka me jos salje na TORCH.
Htijeli smo svojoj curici dati brata ili seku.
Znam da se treba pomiriti s time sto imas, no kao da se tamo neki dio mene jos uvijek nekako nada da cemo imati jos jedno dijete.”
Molim VAS, da li je koja imala vise puta fetalni hidrops?
Forumasica dugo nije aktivna, ali imala je iskustvo koje te zanima.
http://forum.roda.hr/threads/60163-I...ma-sretan-kraj