M@tt E to te ja pitam:DDD Čestitammmm :-D:-D:-D:-D
Printable View
M@tt E to te ja pitam:DDD Čestitammmm :-D:-D:-D:-D
I kako mogu stavljat 35 i 40 godina u istu kategoriju? Svasta! http://www.advancedfertility.com/ima...e-cdc-2010.gif
Matt dragi Bog zna..... On donosi radost nakon svega!!!!! Drago mi je zbog vas i ulijevate mi nadu!!!!
Želim vam samo najbolje!!!
vrtim stranice poliklinika i naiđoh da je poliklinici Škvorc produljen ugovor sa HZZO-om do 30.06. pa za sve koji duuuuugoooo čekaju po drugim klinikama na termin, stavljam link pa se javite:
http://www.poliklinika-skvorc.hr/ind...ovor-s-hzzo-om
M@tt, predivne vijesti! :heart:
Sretno do kraja!
Baš ste mi uljepšali mrzovoljno jutro....
:-(Pobjegli mi krivi znakici,htjela sam na kraju staviti:-(
Pa nazovite Skvorc i pitajte
Cure, zovite i pitajte da li će i dr Radončić raditi postupke preko HZZO-a u poliklinici Škvorc.
Pitajte i koliko je dr Škvorc imao trudnoća iz lanjskih 100 postupaka na teret HZZO-a, ne vidim da se je Poliklinika Škvorc oglasila glede te uspješnosti na svojim web stranicama :-(
drage moje ja sam trudnica iz IVF postupka na uputnicu kod Škvorca. Danas smo 16+1. Nemojte biti tako stroge jer ne pišu svi po forumima ,a što se tiče pojačanja ni to vam ništa ne znači jer i standarni tim je itekako kvalitetan i mislim da ih potcjenjujete na neki način. Meni ovo nije niti prvi postupak niti zahvat tako da vam iz vlastitog iskustva mogu reći da sam prošla cijelu Petrovu(mislim na cef) od prof.Šimunića,Vrčića,Kasuma,Baldanice,Crvenkov ića(koji više nije tamo) ,Vuk vrhovec davne 2005 kod dr. Lučingera ,privatno ivf poliklinika, u viliju kod tako vam dragog Radočića radila histeroskopiju,u Mariboru kod Vlaisavljevića...ma bilo je tu svega,no želim reći da sam se susrela sa poprilično MPO doktora i Škvorc je jedan od vrlo pristupačnih i korektnih doktora koji se stvarno trudi,a biolozi da ne pričam,vrlo ljubazni i dragi. Sve u svemu tamo vlada vrlo prijateljska atmosfera, meni osobno najugodnija od svih do sad. I usput da vam kažem da ne hvalim jer sam ostvarila trudnoću pa sad kao svima preporučam jer meni je ovo 7 trudnoća ( djece nemam),dakle ostvarila sam trudnoću u svim klinikama do sad sve iz ivf postupaka nijedna prirodna.
antalya, a tko su biolozi u Škvorcu sad kad Kniewalda nema?
ja, nažalost, čujem da nisu imali previše uspjeha :(
ali ako je vijest da će dr. R i Patrik Stanić tamo raditi točna, vjerujem da će se to promijeniti.
meni je prvi glas da njih nema jer ja sam bila kad su bili oni i jedna mlada biologica Sonja. Na transferu mi je bila gđa.kinwald i njen muž ,a samu oplodnju je radila Sonja sa kojom sam to detaljno dogovarala budući da sam isključivo htjela transfer blastica . Na kraju je i bilo tako ,vratili su mi 2 blastice peti dan ,a dvije blastice zamrznuli. Zamrzavanje se ne plaća prvu godinu jer ga pokriva uputnica (eto ako nekoga zanima). Mislim meni je i Patrik super i svaki put sam se uspjela sa njim u Petrovoj sve lijepo dogovorit tak da je i on super izbor ako je tako. Treba nazvat i pitat tamo,a vidim da na njihovoj stranici ništa nisu mjenjali po tom pitanju.
I ja sam danas cula da ce R raditi samo privatno...
Moramo uvesti smajlića s prstom dolje :\
Škvorc je odradio blizu 100 postupaka na teret HZZO-a.
ne vidim da je izvjestio na svom webu o broju postignutih trudnoća.
ono što smo čuli o uspješnosti tih postupaka ne djeluje nimalo ohrabrujuće.
za ovaj novi set postupaka koji idu na teret HZZO-a opet čujem da za te postupke nema "pojačanja" u smislu iskusnog mpo subspecijaliste i iskusnog embriologa.
cure, koje namjeravate u postupak preko HZZO-a kod Škvorca, zovite, pitajte koji će dr raditi te postupke, pitajte koji embriolozi će raditi postupke...
napišite nam što ste doznale ...
dakle, probat ću napisati kako sam ja to shvatila iz svega što sam čula. Ugovor sa HZZO-om ima dr Škvorc i njegov tim i nitko drugi ne smije u njegovo ime odrađivati postupke.
a što se tiče postupaka koje će tamo odrađivati dr Radončić, to su njegove privatne pacijentice i na sličan način je do nedavno radio u poliklinici Beti plus.
t.d. to je već drugi par rukava
antalaya pa što se dogodilo da si svaki put do sad izgubila trudnoću (ako sam dobro shvatila), želim ti sreću s ovom
ineszono što smo čuli o uspješnosti tih postupaka ne djeluje nimalo ohrabrujuće. od koga ste to čuli? mislim kad se već svi razbacivate informacijama onda neka se zna i od kuda vam te informacije jer na početku ove teme jasno piše da je ovo informativni forum ,a ne chat pa bi bilo fer da se iznose samo provjerene informacije ,a ne neka tamo nagađanja tipa rekla kazala.
I dalje ne kužim kako ovaj može gostovati u klinici od ovog drugog i time ne biti član njegovog tima, ali nema veze, ionako mi ne treba pa odustajem :lool:
antalya, pa u tome i je problem, što nema statistika pa nagađamo - kako za Škvorca, tako i za druge (mahom državne) klinike...Kada nisu transparentni naravno da se tada plasiraju rekla-kazala informacije, eto ja se nadam da im je u interesu da ih demantiraju i da će statistike osvanuti već sutra.
Cure bok,
ja sam nova ovdje, ne znam da li sam odabrala pravu temu ako nisam uputite me gdje da pišem ;)
Suprug (37 g.) i ja (34 g.) uskoro bi trebali krenuti na MPO (suprugov spermiogram je loš) imam sto pitanja ni sam ne znam od kuda da počnem pa ću napisati samo par.
Dobili smo preporuku da odemo kod Dr. Lučingera da li je netko bio kod njega?
Da li mi netko može u kratkim crtama napisati koja je procedura prije odlaska u kliniku, da li treba neke testove obaviti prije ili će nam doktor sve reći kad dođemo na pregled?
Hvala unaprijed
U principu će ti doktor sve reći kada dođeš u polikliniku, ponesi svu dosadašnju medicinsku dokumentaciju, a ono osnovno što će nakon toga trebati su cervikalni brisevi, PAPA test, hormoni, biljezi na hepatitis A, B i C, HIV, WAR (sifilis), nalaz Kg i Rh faktora, kopija osobnih iskaznica, kopija vjenčanog lista ili izjave o izvanbračnoj zajednici, OIB.
Sretno i javi kako ide! :-)
Ja sam bila kod Škvorca u 11. i 12.2013., 2xprirodni postupak ali ništa od trudnoće.Slažem se da je dr. i ekipa izuzetno ljubazna i profesionalna.Sad sam se ponovo naručila na full stimulirani postupak.Pitala za Kniwalde i zaista više ne rade, na moju veliku žalost. Biolozi su, kako ste naveli gore, mlada biologica i biolog iz Petrove. Ja sam odlučila ponovo pokušati, jer na neku drugu kliniku preko HZZO bi trebala čekati mjesecima a sa prisitupom u poliklinici Škvorc sam doista zadovoljna.
Nolice kada točno krećeš u postupak, jesi li zakazala prve konzultacije i kod kojeg liječnika?
Ako jesi, kakvu stimulaciju si dobila?
Ja se takodjer premisljam za Škvorca ali me demotiviraju negativni komentari o uspješnosti...zna li netko kakvi su ti novi biolozi sto su dosli i nesto vise o doktoru?
Nisu došli biolozi, nego jedan biolog, Patrik Stanić koji je u Škvorcu vanjski suradnik, dakle očito je na ispomoći.
Radi se o biologu iz Petrove bolnice s velikim iskustvom koji iza sebe ima uspjeha.
Lilian, pitanje tamo planiraš postupke preko HZZO-a ili privatno?
Planiram preko HZZO-a...zasto pitas?
Pitam jer mi u startu nije bilo jasno. Svakako iskoristi termin preko HZZO-a, zašto ne, dapače,
i sretno!
Hvala amazonka,tebi takodjer sretno.Nisam bas sigurna hocu li tamo ici.Da mi je malo vise informacija o njima ali nitko ne pise..jesu li bas toliko neuspjesni?
Službenih statistika još nema ni za jednu kliniku (uglavnom ovdje govorimo o državnim klinikama) pa tako ni za Škvorca, pa se eto za sada o uspješnosti samo nagađa. Ne znam i ne želim sugerirati ovo ili ono, ali činjenica je da se na lijekovima štedi u većini državnih klinika a k tome se na stimulirani postupak čeka mjesecima. Sudeći po pisanju drugih kod Škvorca ako ništa drugo, nema tolikog čekanja...
Nisam bila kod dr. Lučingera, ne poznam ga, ali pratim prijateljicu koja je trenutno u postupku... i iako sam bila prilično skeptična forumskim pričama hvale, zbilja mogu reći da su njene priče porušile sav moj skepticizam. Osim profesionalnosti, tu je jedna visoka razina ljudskosti, brige i jednostavnosti u komunikaciji.
Ali, ja ne bi bila ja kad ne bi opet rekla: ako si to možeš priuštiti obiđi ih sve, pa vidi tko ti najbolje "sjeda". Meni je to jako važan faktor.
Sretno, javi kako ide!
I... Darkice, sretno s pojačanjem!
Ja sam isto čula za Lučija od sestre moga socijalnog ginića (medicinske sestre, ne sestre-sestre) da je Luči ljudina i da ga se moglo zvati na telefon u svako doba i to još i dok je radio u državnoj bolnici...
Što se uspješnosti tiče, to ne znamo jer khm, ni od koga nemamo statistike :mrgreen: ali selo priča da on svakako jest među najuspješnijima...
Darkice, kako je kod Lučingera?
Istina je da dr Lučija možeš nazvati bilo kada. Ako ti se na javi kada zoveš, on te nazove natrag čim vidi. Možšga pitati što želiš, uvijek je spreman objasniti. I fascinantno je koliko podataka drži u glavi! Sjeti se nekih postupaka od ranije i zna koliko smo stanica cca dobili...čak se sjeća i kada je bio uspješniji po dobivanju js. Ja idem k njemu, jer smo se našli, da tako kažem.I meni je ljudina i čovjek u punom smislu riječi! Bitno je da si nađete onoga koji vama najbolje odgovara.
Štoi se uspješnosti tiče, ne baratam podacima...mislim da nmitko ne barata točnmim podacima...ali mislim da je svakako jedan od najuspješnijih u RH...mislim, ne tvrdim:)
Inače, danas sam bila n punkciji...polustimulacija (Estrofemi, Klomifeni i Gonal)...dobila 10 stanica...naravno, nisu sve super...iznadio me je broj, jer inače iz polustimulacije dobijem 4-5 stanica...
Za transfer ćemo se čuti...ali sutra moja Lučingerica slavi 2. rođendan i sve je ružičasto! Barco ili seka bi bio savršen dar! :-)