-
Mi smo pokusavali oko godinu dana i vec sam bila polako u panici,razno razni pregledi i testiranja hormona koma.I ja sam mislila citajuci po forumima kako neke zene imaju srecu dali cu i ja biti toliko sretna ikad ali na kraju ispalo sve super dosla curica i sad je stara 8 mj sve jako dobro funkcijonira i svi sretni i zadovoljni.
-
mi smo nakon svadbe kao "čekali" da ja vidim hoću li dobiti posao, no u međuvremenu sam ostala trudna i dobila posao... potpisala ugovor dok još nismo znali... tak da se sve potrefilo :mrgreen:
-
I prvi put od prve,na zalost tu bebu sam izgubila,cekala cetiri mjeseca i opet od prve,a sexali se dva puta taj mjesec,doduse ja izracunala plodne dane,a sad jesve ok i cekam porod....
-
Ja sam ostajala trudna svaki put iz prve, ali sam uspjela iznijeti tek četvrtu trudnoću, nakon 2 godine pokušaja i neuspjeha.
-
Mi baš onako ko pravi vjernici :lol: nismo nikad koristili nikakvu zaštitu i uspjelo nam je iz treće.
-
Mi smo prvo hodali 6 godina pa smo prekinuli i nakon 3 godine smo se počeli viđati ponovo i ja ostala trudna nakon nepuna 2 mjeseca :)
Eto, nismo planirali, ali smo se zato oboje promijenili i veza nam je puno bolja nego prije. I presretni smo zbog našeg malog bebača kojeg očekujemo :love:
-
Nama je trebalo godinu dana... Šest mjeseci pošteno radili na bebi :lol: , onda se iživcirali i već pomalo odustali od svega, i onda kad više nismo mislili na to, evo je!
-
mi se nismo čuvali godinama,a zadnje 2 smo radili na bebi (išli na preglede itd..) nakon 2 inseminacije ,nekoliko desetaka tempiranih odnosa,
1IVF stimulirani :heart: evo trudna sam skoro 3 mjeseca!
-
Ja i MM smo 5 godina u braku i iza sebe smo imali 4 inseminacije i 1 laparaskopiju.
I mi smo poceli gubiti nadu da cemo ikada moci ostvariti nas san. Bilo je to razdoblje placa, stresa i svakakvih misli :/
E onda smo u junu/lipnju radili ISCI (prvi put) u Zagrebu i evo trudna sam 6. tj, i to nosim trojke :heart: :heart: :heart:
Samo ne smijes prestati vjerovati u sebe.
-
Ja sam ostala trudna 3 mjeseca nakon vjenčanja, iz 2. pokušaja.
-
nama je uspjelo neplanirano prvi put čim smo se s.. bez zaštite
-
Prvi put nakon tri mjeseca
drugi put iz prve :mrgreen:
-
ja sam ostajala trudna i kad sam htjela i kad nisam :mrgreen:
-
Ne znam samo tko bi imao strpljenja više brojati...nakon skoro osam godina upalilo! :mrgreen:
-
nama je uspjelo iz prve, iako sam ja bila uvjerena da ne mogu biti trudna ( mjerila sam bt, a i po lh testovima uopće nisam imala ovulaciju).
-
nama uspjelo od prve.
6 mjeseci nakon vjenčanja odlučili ne paziti se i sad očekujemo našeg malog miša za koji dan.
(napominjem da je 'zaštita' bila prirodna, pratila sam plodne dane jer imam redovite cikluse, i dok smo bili u vezi ta zaštita se pokazala djelotvornom) a čula sam da curama koje piju pilule treba malo duže dok organizam ne dođe k sebi :)
-
mi smo nakon 15mjeseci truda uspjeli, al smo se bome namučili, naplakali, natugovali.... nadam se da je to to!
-
Evo da konacno i sama odgovorim na ovaj topic :lol:
nama je trebalo 2,5 do 3 godine. Nakon tri godine zelje, pokusavanja, istrazivanja uzroka neplodnosti, pomirenja da nikad necemo - cekamo djevojcicu koja samo sto nije stigla :heart: I uspjeli smo to posve prirodno, na starinski nacin, kad smo se najmanje nadali :saint:
I sad se nekako osjecam ko da se to vrijeme cekanja dogodilo nekom drugom. Uopce nemam osjecaj da smo toliko pokusavali...