cvijeta73 prvotno napisa
a ja ne i skroz sam na seninoj strani. :mrgreen:
i stvarno je dobro koji put pogledati statistiku, ovdje nas na forumu, koje smo većinom zaposlene i muževi su nam zaposleni i imamo djecu. i ne radimo od 8 do 19 i ne provodimo dva sata u autu.
a opet, da postaviš anketno pitanje - većina bi bila u stresu od tog ubrzanog života.
ne znam, u širem društvu gdje se krećem, poznam samo jednog s tom visokom visokom karijerom, član je uprave jedne velike banke. i imaju troje djece i žena je doma. i taj je primjer da ponekad to i nije tvoj izbor, jer jednom kad kreneš u te vode, nema nazad.
a ovi ostali, svi ulaze više manje u ovo:
ponekad vuku malo i bake. evo, moja sestra ima bebu od sedam mjeseci i svoj biro zajedno s dečkom/mužem i prošli tjedan je radila od jutra do mraka, s pauzama za dojenje, na nekom natječaju, pomogla im da predaju na vrijeme. danas smo se našle na kafi, i baš mi je zadovoljno izgledala, zadovoljna s poslanim nakon neprospavane noći, zadovoljna da je radila, zadovoljna da su do 4 stigli u zg predat. u 15.51. :mrgreen:
a mama je isto zadovoljna došla na kafu jer joj je puna kapa bila nosanja i sad se riješila :mrgreen:
danas su svi sretni, a da ste ih jučer vidjeli i prošli tjedan... svi u stresu. i to debelom.
al, to je ono što seni kaže - život.