Kalemice, koliko si na kraju trudna?Kaj je rekla?
Printable View
Kalemice, koliko si na kraju trudna?Kaj je rekla?
a trudna sam 7+2 tako je rekao :-D
Jutro!
Kalemica :klap: za :heart:
Žužy iskoristih lijep dan, ako na to misliš ili...?
Meni se pojavio jučer sticky, ali stvarno sticky isjedak. I moji plodni dani odoše... Po nekim kalendarima ovulacije, označili su mi O upravo jučer, ali fizički pokazatelji govore za sebe. Moj vrhunac bješe u pon/uto. Zadravom razumu to je jasno... :predaja:
P.S. Evo kafica!
Jutro!
Klemice super!
Žuži piši 2dc.
Mami, :cry: Opet.... Miša mu.
jutro
Kalemice odlično za :heart:
Mami :love2:
lista za 21.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutroooo,pa da i ja jednom kavicu zakuham! :-D:coffee:
Viki88,Tayla,dobro došle u ljubičice!
(ne)čekalice,ima kakvih novosti,gdje ste?
viiiibrrrrrrrrr!
MAMI draga,grlim...
Dobro jutro :-) ! Hvala ti Zuzy! Mene par dana cice i trbuh bole jako a i imam vodenasto sluzavi iscjedak.. Obicno u ovo vrijeme imam neki kremasti iscjedak
I nakon O mi je cervix bio nisko a sada je dosta otisao gore.. Mislim cak bi i posumnjala na mogucu T da smo pokrili O :-(
Viki,eto...taman si mislim u dobro zvuči,a kad ono vi niste pokrili :unsure:
Moja tempetura pak u banani...taman sam ono mislila da mi je 15.dc bila O,al šipak..
Uzasna noc,probudila se placuci u histeriji totalnoj.Otisla na wc i kod brisanja imala obojanu sluz i grceve.Vadila betu,sluz se opet pojavila,svj.smede,sad idem na pregled ali nemam neku nadu
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Kris, drži se............ :(
Uf kris :fige: da je sve ok! A zuzy nismo pokrili .. Keksali se 4 dana prije O i onda muz otisao na put .. Jedino ako nije koji prezivio u meni :-D ipak jos imam efekt "prosirenih jajovoda" nakon hsg-a :lol: :lol: :lol:
KisZg drži se, ne mora to ništa ružno značiti
krisZg drzi se biti ce sve dobro
Sve je ok,nema hematoma,sve je na pravom mjestu,cak je i kucanje pozitivno.Kaze da je to implantacijsko,dobila utrice i mirovanje
Mami :love2:
Vikki pa 4 dana mogu stajati, kaj ne?
Cure, hvala...mislim da se nikada nisam tako u zivotu isprepadala.Gusilo me, izmjenjivale se suze i histerican smijeh a ja kao da stojim sa strane i sve to promatram.I onda sok, za koji sam znala da ce usljediti, znala sam da cu nekaj naci i opet suze....kaze gin da je to mogla biti navala hormona.Inace me muce suludi snovi, jos i u prosloj ali nocas je zaista sve pretjeralo.Prvo budenje jer su neke bube hodale po meni(izbezumila sam se) a drugo budenje da sam izgubila bebu i ne samo to nego sam i bez djece ostala i bez dragog.
I sve bi to bilo lakse da sam ikada imala ista od ikakvog krvarenja u proslim T pa da znam sto je to...
Beta je danas 15.980, vidljiva i gestacijska i zumancana i otkucaji...sada me sve umirilo.
~~~~~~~~~~~~~~ svima
Super KrisZg!
Baš mi je drago da je sve u redu. Znaš i sama da je spotting čest u ranoj trudnoći, čak i kod onih
koji ga u prethodnim T nisu imale.
Htjela bih ti reći da se smiriš i misliš pozitivno, ali vjerojatno je meni lako reći, a tebi teško
učiniti.
Nadam se da ću biti u tvojoj situaciji pa da i ja malo "ludim" (a joj što to govorim)
Bas je zabavno ovo odbrojavanje, ja odbrojavam samo dane do M.. :lol:
Ali ste mi bas super, pa i da mi vrijeme brze prodje...
KrizZg dobro da si otisla na pregled, vjerujem da ti nije lako, ali bitno da ke sve na svom mjestu ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nemas vise sokova!!
KRIS ZG drago mi je da je sve u redu! ! A ja sam negdje citala da mogu i do 5-6 dana prezivjeti ali se ne zelim nadati !
Viki, ako si 88-mo godište onda je kod tebe stvarno sve moguće.
znaš ono: teenageri se keksnu jedan jedini put, negdje u ciklusu i odmah naprave bebu,
a ti si malo malo starija.
sad šalu na stranu: čitala sam da se taj fertility window tj, plodno razdoblje u mjesecu dosta skraćuje
s godinama, tj. da do polovice 20-tih ono doista traje par dana, a da onda s godinama smanjuje pa
koke sa 35+ ko ja moraju loviti tih 1 ili pola plodnih dana u mjesecu.
to se vidi i po duljini trajanja eggwhitea, mlađe ga dame u principu imaju više dana, a starije puno kraće.
Hahaha da jesam 88 god. Tj imam 25 god ali ono krajem godine mi je rodendan :lol: :lol: .. Neznam vidjeti cemo znam samo da su me par dana nakon O pocele grudi jako boliti :-D
A i AMH mi je 39,8 :-D :-D
Kris ne daj da te ružne misli more...i neka je sve u redu....samo pozitivno dalje!!!!!!!
:-o..
...sad sam bila na pipi...na dnevnom ulošku neki sluzavi trag..malo ,neka točkica krvi....uffffff...ma još je prerano za dobit m?????luda sam....
Techna ja sam prva koja smiruje.I da se nisam tako probudila,fakat scena kao iz filmova.Ne bih ni trepnula...
Pozdrav, curke moje! Samo da vam javim da danas ovuliram. Muz i ja smo oboje bolesni. Ja sam na antibioticima, a on ima temperaturu, no, rekla sam da ocekujem akciju i bome me posteno iznenadio. Djelovao mi je poprilicno nepokretan, a kad tamo-pastuh :)
Sada se samo mozemo nadati najboljem :)
Jutro cure evo kavica :coffee:
Jutro, napokon subota, ubio me ovaj popodnevni tjedan. Bože kako ne volim radit popodne.
Kris HB da je sve ok, mogu si mislit u kojoj si panici bila.
Curke dobro jutro,
mi bili ovaj tjedan na UZV, nuhalni nabor uredan, nosna kost +, narasli smo lijepo, sve nam stima, ponovno druzenje za 4 tjedna :):)
lista za 22.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
bubicazubica ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se radi o implantaciji,taman tako bude u tim danima nakon O!
Asper, :-D za mrvušku!
Yummy_mummy, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su mali pastuhi odradili svoje!
Viki88 ,lijepi ti je grafić...ma garant je malcima bilo lijepo u tvojim idealnim uvijetima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su poživjeli i doživjeli gospođicu jajnu stanicu!
Mene jučer i danas nekak dolje struji neka bol...temp. porasla,ma pojma više nemam :drek:
Hahaha Zuzy legenda :naklon: iz tvojih usta u Bozje usi.. Iako se ne zelim nadati ! Danas temp. Jos raste :-D
Asper you go girl!!