Divlje ljeto u ZOO Zagreb
jutarnji program od 8 do 14, poslijepodnevni od 14 do 20 sati
jutarnji termini su uglavnom popunjeni
Printable View
Divlje ljeto u ZOO Zagreb
jutarnji program od 8 do 14, poslijepodnevni od 14 do 20 sati
jutarnji termini su uglavnom popunjeni
Divlje ljeto u ZOO odnosi se na stariju djecu,iznad završenog 2 razreda,pa se na žalost ne uklapamo.Otkrili smo udrugu Vestigium na Vrbanima, imaju dnevni kamp,druzionicu,sa zanimljivim aktivnostima po povoljnoj cijeni.Klinac bio jučer i svidjelo mu se pa ide i danas.
Sela, jel možeš please malo više reći o tim radionicama u Vestigiumu. Od koliko do koliko sati su, koje su teme i koliko košta...plaća li se pojedinačno ili skupno za tjedan dana
hvala ti
Vestigium je osnovao jedan prekrasan bračni par kojima je smetao manjak aktivnosti i lokalnog druženja u kvartu.Nude raznorazne tečajeve,imaju eko plac subotom,razmjenu dobara ,i eto prigodno, ljetni kamp za klince do 12 godina na dnevnoj bazi uz prijavu na email.Cak nude i vrtić, čuvanje djece.
Cijena dana je prilog od 100 kn,dijete dobije doručak i ručak, voce iz eko uzgoja, bave se njime cijelo vrijeme,vode u park,dokaze im raznorazni edukatori ..moj mali prvi dan bio oduševljen:skakanje na trampolinu,hodanje po elastičnoj traci, duboka hladovina u parku,trazenje blaga ,ciscenje vrta pred udrugom(donio mi je buket smilja i lavande )došla im teta učiti ih sivati,pa su sami radili zdravi slatkis od koji.ulja, meda i kakaa..umakali u nj smrznutu bananu.,.tete donijele sladolede..Drugi dan su radili sami pizzu i još koješta..
Kamp je od 8 do 16 sati,po dogovoru do 17 a djeca se sakupljaju do 9,pol 10 ujutro
https://www.facebook.com/events/3386...5563/?sfnsn=mo
jučer ostavili dijete u kampu
presretna sam jer stvarno treba odmak od ove priče, a tam je stvarno drugi svijet...:-D
nigdje, ali nigdje ni traga osjećaja korone..., i drago mi je zbog toga!
dete presretno, imat će konačno i odmora od nas!
a i sama jedva čekam odlazak na more u Dalmaciju...
pa da skupimo sunca i mora za jesen...
Sela hvala ti puno
Nažalost kamp je još samo ovaj tjedan i zatvara se. Taman kad sam htjela ga nekud dati...
Ovaj tjedan krenuli u Olimpice.Osam sati čiste akcije, osim dok su ručali.
Čini se da ti kampovi rade dobar posao.
Nevena,Vestigium radi do 24.7.,a raspitaj se još u Laboratoriju zabave ili Maloj sovi na Jarunu.
Nevena moja J. ti je sad drugi tjedan u kampu u Waldorfskoj.. Imaju razne aktivnosti, izrađuju svašta, kopaju vrt, sade, imaju i sat engleskog kroz igru s izvornim govornikom i 3 sata bazena. Znam da ima još slijedeći tjedan.
Dolaze oko 8 a kupimo ih do 17 na bazenu na Utrinama.
Plivački klub Delfin na facebooku reklamira dječji kamp za djecu od 5-12 godina. Ne mogu staviti link.
Cure, hvala vam svima...
Molim iskustva s međunarodnim engleskim kampovima za djecu, po mogućnosti u UK. Hvala!
Mislim da ove godine nema tih inozemnih
Ima i kod nas - evo jednog iz mog kvarta: https://www.sunnyvillage.hello.hr/
Ja ne bih svoju djecu u uvjetima korone slala u Englesku, jer bi mi bilo teško otići po njih u slučaju hude sile.... Aliiii poslala bih ih na more - recimo ovamo:
https://www.euroclub.hr/hr/termini-i-cijene
Ima i ovo: http://www.activocamp.com/hr/
je l netko slao tinejdžera u takav kamp?
marta je svojedobno pisala o tome. Sjećam se da je spomenula kako to puno manje košta ako se dijete prijavi zadnji čas, ali to je lutrija, jer nisi siguran da će dobiti mjesto.
Moji su nisu išli na učenje jezika izvan Zagreba, ali su išli na druge vrste kampova (glazbene i filmske ljetne radionice i kampove). I danas održavaju kontakte s ljudima koje su tamo upoznali. Bilo im je super.
Od frendice sin je išao u Hrvatskoj u takav kamp,a onda dvije godine i u uk, bio zadovoljan.
Ne mogu vjerovati da Euroclub i dalje postoji :)
Bila sam tamo u 7. osnovne, samo na Šolti, i baš nam je bilo super
Ako nekome treba imam kod za 10 posto popusta za eklata ljetni kamp za djecu od 7-17g.
Drage cure,
S obzirom na pandemiju i sva događanja jel imate neku svježu info koji su aktualni kampovi za djecu na moru, hvala.
imaš nazor, tamo je čak već jako puno termina popunjeno
Nazor - Organiziramo odmor za djecu, mlade, obitelji i umirovljenike u vlastitim objektima u Zagrebu i na moru
Da li Nazor ima organiziran prijevoz iz ZG?
Ima netko iskustva sa Internacionalni ljetni kamp za djecu i mlade 2022 - Euroclub Brodarica?
MBee, nemam konkretno iskustvo za internacionalnu organizaciju ali sin je bio prošle godine na košarkaškom kampu sa svojim klubom. Jako je zadovoljan, smještaj je ok, hrana isto, bira se jelovnik unaprijed za svaki dan. Imaju dobar zabavni program, navečer zabave, disko. More je blizu, imaju i bazen gore na otvorenom. Planira opet ići ove godine.
joj cure zlatne ste, hvala vam punooo.
Taman tražim da ću pitati za neki kamp na moru.. Kad Lili već pitala :-)
J. je par godina u Waldorfskoj pa joj je već malo dosadilo.. Sad gledamo da ju otisnemo u svijet... Malo neki kamp na moru.
Gledala sam taj Euroclub... Čini se super. Cijene bome jesu paprene.
svježe iskustvo iz kampa Waldorf. šk; ljeto 2022: PRESKOČITI
prostor neadekvatan; nema klime, tj klima jedinica nefunkcionalna, djeca su iscrpljena od vrućine
def nije za djecu iznad 7/8 god , sadržaji i pristup učiteljica su primjereniji djeci predškolskog uzrasta, max do 8 god
drugi dio dana na Utrinama na bazenu vodi Dupin, i djeca fakat imaju ful tečaj plivanja. Do Utrina ih voze kombijem koji se mora vratiti x puta (prevelik broj djece na takav vid organizacije, a vani +35)
Trening plivanja u konceptu kampa nije najsretnije rješenje jer klinci iscrpljeni od prvog dijela dana nemaju ni sage ni volje, šteta što nisu našli bolji balans vođenog treninga i slobodnog kupanja/igre u vodi.
hrana: vrlo dobra, domaća, kuhana, ima je dovoljno
slj godine mijenjaju prostor (Siget čini mi se), i to je donijelo danak jer se u prostor na Kamenarki nije uložilo kune valjda godinama. Dvorište je lijepo, zeleno, ali ako krivo zapuhne vjetar, itekako znate da je Jakuševac blizu.
sve u svemu, cure izdržale 4/5 dana
tražila sam iskustva na forumima prethodno, nažalost nisam našla, pa možda ovo nekome pomogne
moji su više puta išli na Mladost na ljetni kamp plivačkog kluba Mladost (Žabac) i bilo im je odlično, jedino pretpostavljam da je sad već kasno za prijave jer brzo popune termine
Pozdrav, svima, evo nova sam na forumu...Zanimaju me iskustvima za ljetne kampove za djecu iznad 12 godina. Moj sin će u kolovozu napuniti 13 te me zanimaju neki zanimljivi ljetni kampovi. Mi živimo na moru pa ne moraju biti nužno na moru...
Zna li tko za kakve online satove spanjolskog za skolarce, ne mora biti skola stranih jezika, mozda netko privatno, polusluzbeno...? Sat vremena jednom tjedno bi bilo dovoljno, hvala.
Pogledaj na instrukcije.hr - ovo sam doslovce prvo našla: https://www.instrukcije-hr.com/predm...njolski-jezik/ Inače, moj mlađi sin je svojevremeno htio na ljetni tečaj ruskog jezika, ali je odustao jer mu se jedini raspoloživi termin preklopio sa radionicom Hrvatskog filmskog saveza. Sjećam se samo da cijena baš nije bila zanemariva.