Ti imas zasadjene jagode :-o di ja zivim :predaja:
dudse ja ne znam ni sta mi imamo zasadjeno, cini se da je MM nesto stavio u onu moju nezivu prirodu :lool:
Printable View
Ti imas zasadjene jagode :-o di ja zivim :predaja:
dudse ja ne znam ni sta mi imamo zasadjeno, cini se da je MM nesto stavio u onu moju nezivu prirodu :lool:
kaj je tak teško se nagnuti nad plot???
Ja idem danas brati jagode (šumske) na svoj grunt. Odustali smo od vrtnih jer ne idemo dovoljno često, pa smo ih uzgajali više za puževe nego za nas. Šumske ne napadaju toliko.
Ogradila sam područje veličine bračnog kreveta da mi to ne pokosi radnik koji nam inače održava travu, a jučer je zvao i rekao da jagoda ima... Dok smo imali vrtne, meni je obično svaki tjedan 1,5 jagoda ostala, a šaku bi pojeli puževi.
King size krevet:mrgreen:
Krenula sezona branja golaća: u 4 dana oko 300. Macani su 3-4 cm. Jao, odoše nam jagode ove godine kad krenu haračiti!
pored rjesenja susjeda s boljim izborom, ima jos jedno. kolega ima visoke gredice a oko njih kadife. kaze da zadovoljava apetite napasnika. bar za sad.
A ovi moji nisu izbirljivi - sad navalili na korov po travnjaku.
Jednu večer iza kiše sam ih pobrala 300tinjak. Pred 2 dana nabrala kg jagoda i samo 4 jagode pojeli. Isplati se branje puževa! :)
Naberem više puževa nego jagoda! :lol:
hahaha nera
nisam samo shvatila, tko je pojeo 4 jagode, puževi ili vi :lool:
mi doma isto često kažemo da se s puževima otimamo za mladi špinat i salatu, a s jagodama imamo i mrave u konkurenciji i još kojekakva stvorenja, svi vole jagode! (osim moje djece)
Postoje li neke novosti u borbi s puzevima? Vidjela sam danas prvog ovogodisnjeg i vec sam ljuta
Tak rano????
Kod mene se prvi pojavio 15.3. Debljine 2-3 mm i duljine oko 3 cm.
Ove godine našla prvog pod listom salate 11.3.
Imao 2 cm. Nadam se da je ježić bar kojeg pojeo.