ostalo nam je jos:
1 stimulirani i 1 prirodni preko hzzo.
aih i ne racunam jer s obzitom na dijagnozu ga nema smisla koristiti
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
ostalo nam je jos:
1 stimulirani i 1 prirodni preko hzzo.
aih i ne racunam jer s obzitom na dijagnozu ga nema smisla koristiti
O pa ja ovo nisam znala.
Znaci u 2012. je bio 1 stimulirani ivf i 1 prirodni-trudnoca i u 2013.porod.
Sada su bila 2 stimulirana i 1 prirodni. Znaci ostao mi samo 1 stimulirani??!
Ne idem ispocetka nakon poroda?
Hvala bubekica. Zivjela sam u neznanju. Sad sam zbilja sokirana. I ovako je to malo postupaka,a sad jos i to da se ne resetira. Strasno! Pa neke zene uspiju tek iz 6 pokusaja. I znaci gotovo,ako nemas smrzlica snadji se kako ces platiti privatno.
Zalostan je taj nas zakon. Ja sam ispucala 3 stimulirana, obzirom na dijagnozu aih ne radimo i ostaju mi 2 prirodna na koja gotovo i ne racunam jwr ni u stimuliranom ponekad uz svu silnu terapiju ne dobinem stanicu. I vec sad razbijam glavu odakle skupiti novce i krenuti dalje u borbu :(
Nije stvar u tomu što imamo malo postupaka, nego sfušaju i to na što imamo pravo.
I sto nisu omogucili ni ove na koje imamo pravo, vani barem kad su kod nas neizvedivi :(
to potpisujem , stavljeni smou nezavidnu situaciju, i u principu se moramo same snalaziti informirati.
vise sam saznala na forumu nego kod svih doktora izuzev privatno gdje sam samo odradila konzultacije i dobila more informacija !
zlosno ali istinito.
ja imam jos ovaj fet za odraditi a ako ne uspije idem privatno koliko god tesko je to izgurati financijski, nekako cemo se snaci!