-
Evo da podijelim s vama svoje iskustvo, nakon skoro TRI godine svakodnevne patnje i isprobanih svih mogućih preparata, i faktu, i hadensa, i nekih drugih iz apoteka i mimo apoteka, čajeva, krema, nema šta nisam probala, čak i sve kreme što za dijete koristim, ama sve osim onog svrdla za mikser za miješanje tijesta a i to mi je nekad padalo na pamet. :x
Naizmjenično mazati svinjsku mast i jekoderm, više puta na dan, ne samo nakon velike nužde. Naravno prati, ja sam crkavala i od pranja običnom čistom vodom :( ama, za poludit!
Prva 4 dana nisam osjećala veliku promjenu, al onda, odjednom stvar je naglo krenula na bolje :D
-
Samo da podignem temu, ne mogu da odolim, jer sam se nakon skoro tri godine muke, od čega je posljednja godina bila PAKLENA, naprosto preporodila :D
-
.. a meni sve gore :(
Jekoderm je krema? Koja se kupuje u apoteci?
-
Jekoderm ti je riblja mast, Nataša će javiti je li koristila od nekog određenog proizvođača. Inače meni su Pilex kapsule zakon. Pila sam ih već u rodilištu, ali sam uzela pakiranje od 7 kapsula za 387kn. :)
-
Majuška, ne daj se :love: Ja sam CRKAVALA zadnju godinu, da iz kože iskočiš a ne možeš ama za svisnut od muke.
Najobičniji jekoderm, možeš ga kupiti u svakoj apoteci. I ta "nesoljena" svinjska mast, ja je kupila na tržnici gdje inače kupujemo "svinjariju".
I onda naizmjenično mažeš jedno pa drugo, ja sam prvih 7 dana mazala neprestano, znači ne čekajući veliku nuždu, nego svakih....sat npr. ili tako nešto, ali kod mene je sve bilo otišlo u helać + što sam i ragade imala svuda ama baš da svisneš od muke :cry:
Prvih 4 dana nisam primjećivala neku promjenu, kao jest mi bilo malo lakše ali ništa spektakularno, a onda odjednom sam se PREPORODILA.
Probaj. U svakom slučaju ne može ti odmoći.
A što se tiče lijekova - krema, masti i ostalih preparata - nema šta nisam probala i učinak je uvijek bio kratkotrajan
Cure sretno!
-
ovo za svinjsku mast sam već negdje čula, ali nisam vjerovala.... hm, treba sve isprobati. ja imam unutarnje hemeroide. krvari kod tvrde stolice i zna me dosta svrbiti. čak sam čula da se može masti i zamrznuti u obliku čepića, pa staviti unutra. jel to tko probao?
-
meni su obijasnili al nisam napravila :(
onoliko koliko ie žlićica svinjske masti i toliko svježeg domaćeg meda i oblikuju se čepići i i smrzavaju se,2-3 puta na dan...
ja sam jednom pokušala napraviti al je ispalo koooma,jer nisam imala domaći(onaj tvrđi med)već sam imala kupovni iz dućana,,,,i sve se razlilo+što se mora smrznuti a ne u frižder-a ja jesam :()
-
MM ih je operisao prije dva mjeseca. Nema sta nije koristio, od cepica, masti, praskova, kremica, ali stanje je bivalo sve gore i gore dok nije kulminiralo akutnom operacijom jer mu je hemoglobin pao na 80 :shock: .
Muke je prozivljavao a i ja sa njim. :( Svaki dan u toaletu najmanje sat vremena a nakon toga jos sat u krevetu da dodje sebi. :(
Nakon operacije koja je bila zahtijevna on je drugi covjek i boravak u toaletu mu se sveo svega na par minuta. :D
Inace su ovdje povukli iz apoteka te kreme i kremice protiv hemoroida jer ne mogu puno pomoci, pogotovo kod unutrasnjih.
-
Ja sam prve dobila na porodjaju,dva-tri spoljašnja,i jako su mi pomogli čepići koje moja mama sebi godinama pravi,jer joj to jedino pomaže-prave se od svinjske masti i cvetova nevena.Sutra pišem recept!
A,da-i neka mošusna mast,kupljena u apoteci,čini mi se-neki kineski narodni lek-savršeno ohladi guzu :mrgreen:
-
Dobar proktolog
Curke, prijateljica mi mora hitno kod proktologa.
Imate li možda kakva iskustva, kakvu dobru preporuku?
Hvala!
-
da li netko zna smije li se koristiti dolokain gel za ublažavanje bolova dok se doji
-
felix kojoj homeopatici si išla?kak se zove pripravak koji si dobila za hemeroide?pomagajjjjj
-
katja ajd mi pošalji broj tog travara od kojeg si nabavila kremu za hemeroide, mali ih dobio već sam luuuda-danci3107@gmail.com hvaalaaaaa
-
svinjska mast čini čuda..nakon dva dana su se svi povukli (poslije poroda buknuli). probala sam par kremica gore spomenutih, patila se par dana i na kraju saznala za mast.idući put u bolnicu na porod nosim mast
-
Imam pitanje.
Muku mučim s hemeroidima od prve trudnoće (2009), i prije nekih dvije godine počela koristiti Pilex tablete, pa me zanima jedna stvar, s obzirom da sam opet trudna ( u 6 mjesecu trudnoće) Pilex je zabranjen za trudnice. Mislim, nije mi to jasno s obzirom da su te tablete na biljnoj bazi, a stvarno mi nema boljeg za hemiće od tih tableta. Pa me zanima ako itko zna iz kojeg razloga su Pilex tablete zabranjene za trudnice.
Tnx
-
Kako se koristi svinjska mast?
-
Jesi probala Hadenza kremu? Meni je u par dana riješila grozd hemeroida nakon poroda, ništa drugo nije bilo djetvorno, a Pilex nisam htjela uzimati zbog dojenja.
-
Ja sam rodila prije deset mjeseci i još uvijek ih imam, ne bole, ali su prisutni. Ima li tko riješenje za takvu situaciju?
-
krema narucena online LION M -ja sam rodila prije mjesec dana, hemoroidi su bili grozni, i sada iv vec nema... samo treba biti uporan i mazat svako jutro i svaku vece ...i nakon sto se povuku jos barem 1 tjedan mazat ...mene je spasila ( cijena 40.00kn), da ne kazem da sam prije nje probala svasta od domace nevenove masti , faktu i inih ...ali nista ne mogu usporediti sa djelovanjem ove ( smrduckave) kremice ...vise je kao mast
-
Mene spašava nevenova mast...poslije svakog odlaska na wc se operem u sapunu za intimnu njegu i namažem nevenovom masti i da savjet moje mame mi odviše pomaže da dok mažeš probaš prstom vratit hemeroid koliko se da i to mi pomaže full kroz par dana se povuku skroz...sorry što sam ovako iscrpno opisala :oops: