Jeste li imali kakve dogovore za otkazane Pričesti?
Printable View
Jeste li imali kakve dogovore za otkazane Pričesti?
Nista se ne zna 100%...kod nas ce najvj. na jesen
Ima li kakvih novosti? Mi cemo imati u 9.mj. Rastuzio me malo clanak: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...alje/10337524/
Kod nas dan je izbor ili u lipnju ili u rujnu,roditelji bira mjesec u kojem želi
I da kod nas kad bude bit će na livadi
Nema haljina,zajedničke slike.....
Ukoliko neće se moći održati u rujnu bit će prebačeno na iduću godinu ili neku kasnije
Kod nas je 13.06. novi termin....ja sam vec bila sigurna da nece prije jeseni.
Evo, jutros prošla kraj naše crkve.
Pričest, djeca u haljinama sa vjenčićima. Nije bila gužva tako da su vjerojatno podijeljeni na nekakve grupe.
Da neki dan je bila obavijest da mogu haljineKod nas dio ide u ljeto dio u jesen prema izboru roditelja
Cathy možda je vaših i inače malo?
I kaj ak netko sad ne bi dao dijete na pricest, kao npr roditelji koji ne puste dijete u skolu, kaj onda?
Online pricest?
Ne treba dati
Može prolongirati za neko drugi doba,nije žurba
Nema pričesti online,
Hahaha
mislis da sam bila ozbiljna!?!:)
Gle ljudi svašta pitaju
Znači ako roditelj želi ne mora dete dati na pričest može nagodinu dati ili neku drugu,nije to tako nešto da se hitno i sad mora rješavati
Eto kad je nama došla obavijest da će vjerovatno ići u lipnju,par njih se odmah pobunili,
Na kraju je svećenik dao datume jedan u lipnju jedan u rujnu,uz napomenu ako ipak bude drugi val da se to događa valjda za svibanj iduće godine ili neke poslije
Iskreno ne znam točno ko sve ide u lipnju,i u jednom i drugom slučaju će biti na livadi,nadam se da će biti ne kišovito vrijeme
Kod nas su isto ponudili dva termina, tko zeli ide sad a tko ne zeli moze u rujnu.