CB mozda al samo onaj digitalni.
Printable View
CB mozda al samo onaj digitalni.
Znaci: gravidnost ultra,geratherm i cyclotest...?
Znaci da vec sutra mogu napraviti ovaj clearblue i da mi nece bitu zao?! Hahhahha toooo....:D
Samo napravi. Meni nije bilo zao. Ja sam ga smatrala najboljim testom jer eto bas mi je ona pokazao plusic prije skoro osam godina. Sad imam neki viola pa ako ne dobijem do ponedeljka cu probat. Mada po kalendaru plodnih dana bi vec mogla jucer. Al reko necu iz principa.proi mjesec sam napravila test ujutro i navecer dobila m.
Al dali je tko probao viola test iz Mullera?
Prvi put cujem za taj test. Valjda ce se netko javiti tko zna nesto vise.
Mona natuci cu te. Vidis ovaj valjak :oklagija: (sad ja kao Jagodica)! Vec pricas od drugom AIH-u i otpisujes ovaj ciklus, a ja ti vec sad zelim jedan debeli + i bozicno cudo. I da te nisam vise cula da cekas ivf jer ces i prije toga ti nas iznenaditi. Malo vise vjeruj u sebe. :*
Ma ja samo volim unaprijed biti spremna na sve. Nisam otpisala ovaj ciklus :)
I ja tebi uskoro zelim plusek :)
Ja da sam beba sad bi joj iz inata dosla i mucila bi je svih 9mj sa mucninama,grcevima,lupanjem i sl. :D
Prvo cestitam na novom odbrojavanju! KONACNO!
Neka bude kratko i plodno.
Od testova CB mi je zadnji na popisi. Gravignost je na prvom mjestu uz Geratherm.
Baby Check izbjegavajte jer daje lazne plusice.
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
♥ Lista za: 09.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~29.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~19.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Jutroooo!
Kavica je kuhana!
Suncokret dobro došla u ljubičice!
Jutroooo cureee...:)
Mami hvala na kavici... Nego,ja moram podijeliti ovo s vama... ja sam prilicno sigurna da se dolje nesto dogadja...da li je nekakva upala,da li miomi rade party ili je beba ne mogu reci,ali definitivno nesto je... bas osjetim nekakvu "tezinu" unutra.
I mogu vam reci sta god da bude biti ce mi drago jer u svakom slucaju sam na dobitku.
Jutro...
Ko nudi kavu!!! Hvala ti bas je fina....
Natalie38 tako je i kod mene bilo prišlo mjesec ja napravim test ujutro a navečer dobijem... Bas sam bila loše volje..... Tako da ovaj mjesec budem čekala dok god mi moja psiha bude dozvolila...
Giovi neka ti je sretno, bez negativne energije, neki kazu sto vise želiš to ce prije doci( mislim da mozda ipak nije tak) inače bi bilo puff odma...
Ja moram reci da ni nezz koji sam test radila al svakako sam čitala i CB da je skup a vrlo nepouzdan... Mislim da su to novci Bačeni u vjetar... Ajd još nekak predem preko 20-30 kn... Inače jako škrta ( jbg neeeedammm pare) :D :D
Sretno u novom odbrojavanju... Šaljem ~~~~~~~~~~~~~ svima...
Sinoć me je probadalo vise nego inače, odmah mi se čini da ništa od moje bebe... Tak me sam boli pred M...:(( :(
Ma kakva negativa... rijetko je to kod mene... :)
U slucaju da nije bebica onda idem kod gin. Kampirati svaki dan dok me ne primi (jer ako se natucim moram cekati do 3mj) da obavim standardni pregled jer sam tokom ljeta i zadnji put u 9mj. Bila samo na ultrazvucima,ostalo se nije gledalo, a taman je sad blizu god. Dana od zadnjeg normalnog pregleda pa cu bar u tom pogledu biti mirnija. Zato kazem kako god,na dobitku sam... imam plan i za plus i za minus ... :)
Meni je to standardno, kasni M jedan dan, kupim test i navečer procurim....ako imate LH trakica viška, možete nju koristiti kao prvi test. Mojoj seki je on pokazivao II, dok su svi T testovi bili -.
Jutroooooooooooooooo može kavica!
Mi smo jučer 2x bebili (odnosno samo se hm hm jer sad milijun posto nisu plodni dani hahaha), i to dosta grubo, obično mi nakon toga krene spoting, kad ono ništa!!! Nema ni kapi ma ni crnog zrnašca, sve kao suza. Sad sam već pomalo živčana. Kako je to teško kad se navikneš na spoting i onda ga nema.
Čekam utorak, ako do tad ne dođe, piškim!
Jutro!
Ja spadam u one koje ne traže simptome, pogotovo ne nakon određeneog vremena koje je prošlo.
Moja M lagano se privodi kraju. Vikend mirisi na zabavu :)
Bok curke. Mami hvala na kavici. Mene je nocas toliko bolio trbuh, onako kao da cu dobiti M, mislila sam da sam dobila, ali jos nista.
Neces je ni dobiti... ;)
Giovi ustajala sam preko noci da provjerim jesam li dobila jer me bas boljelo.
Ta bol ti moze biti i prilagodjavanje tj sirenje maternice zar ne?! :)
Moze biti. A mozda dolazi vjestica.
Već sto puta napisano da simptomi PMS i moguće trudnoće su isti., ajd pa sad znaj...
I ja sam u istom razmišljanju, da li se tijelom prilagođavam za trudnoću ili pripremam za m..
O Jooj :/
A sta nije da se to moze vidjeti kroz temperaturu? Mislim ne znam,negdje mi nesto zvonca da sam procitala/cula,bo...
To mozes znati ako si cijeli mjesec mjerila bazalnu temperaturu i ako je nakon ovulacije ostala povisena temperatura, doslo je do trudnoce.
Aha...nisam ta... :)
Znate sta meni sinoc nije dalo zaspati? Lupanje srca!! I sad se sjetila i isla guglati predinfarktno stanje i sl pojmove pa mi lijepo izmedju svega i svacega za usr.. se otvorilo i forum gdje trudnice raspravljaju kako je to normalno u trudnoci...eto cisto da znate da vam je i to jedan od mogucih simptoma koji cisto sumnjam da se mogu poistovjetiti sa M. :)
Ja sam primijetila da nama sto se god događa mi to interpretiramo kao nesto dobro i kao simptom trudnoce, a da ne radimo na trudnoci to ne bismo ni primjecivali. Jel testic spreman Giovi?
Chiara,mi zene smo poznate po analiziranju,objasnjavanju i tome slicno. Hahhaha...ja mislim da nam u tome nema ravnih...
Jos uvijek imam samo CB,jos nisam isla van kuce da kupim jedan od pouzdanijih... :)
Onda se nadam da ce ti Clear blue donijeti + pa da festamo. :ghug::rock::mama:
Ma kupiti cu ja danas neki dobar pa cu odmah 2 napraviti...hahhhaha :D
Jel se tebi isto tako cini ili samo na dvije tipkamo na ovoj temi? :mrgreen:
Mi ostali pomno pratimo i čitamo... Ja kad god dođem nikad nikog nema... :D
Vas dvije Ko na kafi...
Giovi znaci ti sutra pisas...
Chiara pa mi samo o tome mislimo i tješimo se da su nas svi simptomi pogodili... Al bas svi... Od umora previse spavanje lijenosti i sveg čeg se možemo sjetiti ... Hahahah
Cini mi se da smo najaktivnije zapravo nas tri... :)
Nivana i CHiara isto sutra piski... double +... :)
Ja sam preko moba ovdje pa mi zazvoni mail svaki put a nije da nesto pametnije radim... taman dok cekam da mi se skuha rucak,osusi pod,na poslu da dosju gosti itd ...
Povišena temp nakon ovulacije ne znaci trudnoću, povišena temp nakon ovulacije je znak da je bila ovulacija. Temp ostaje povišena sve dok ne dođe M, ukoliko M ne dođe nego je testic pozitivan onda temp ostaje povišena i ne pada.
Skok temp se moze uočiti ako se mjerilo i prije ovulacije i nakon.
Znaci po temp se ne moze znati jesi li trudna, ali je pokazatelj da je ciklus dobar i uredan, jer ako nije doslo do skoka temp tesko moze doci i do začeća.
Citam vas i ja, ali nemam kaj pisati, boli me trbuh i tak... to je od hcg-a valjda...
Nije ti to od hcg-a... to te tvoj embrij vec poceo maltretirati cisto da ne posumnjas da ga nema... :)
Hahhah malo je rano za embrij, ili nije?
Ajde moze onda da je to, pristajem :-)
On je na putu kuci pa te obavjestava putem da znas da ide doma i da se ne brines... ;)