Ajme kako mi je sad žao da je sve završilo.
Potpisujem sve što je tang napisala vezano uz casting.
A koliko je sladak najmlađi Lilin brat!
I oni preblizi kadrovi Donata Sarrattorea, kao da ga je Vinko Brešan snimao, pravo karikiranje.
Printable View
Ajme kako mi je sad žao da je sve završilo.
Potpisujem sve što je tang napisala vezano uz casting.
A koliko je sladak najmlađi Lilin brat!
I oni preblizi kadrovi Donata Sarrattorea, kao da ga je Vinko Brešan snimao, pravo karikiranje.
E da, nije mi se svidjelo što je nestala distinkcija Lina/Lila
Pet dana, cetiri knjige. Licno mi je najdraza prva knjiga, djevojke su toliko obecavale, kasnije su me obje razocarale. Lenu mi je mediokritet, a Lila suvise komplikovana da stane u jednu rijec. Mozda budem u stanju napisati vise kad mi se dojmovi slegnu.
ja nisam došla do 4. te, na pola 3 sam jednostavno zaklopila korice i vratila je u knjižnicu
nisam je mogla čitati, doslovno
možda ću joj u jednom trenutku opet dati šansu, moguće da je i do mene...
serija mi je potresna i lijepa
Nemam pojma. Ja sam odgledala samo prvu. Ne mogu ja to gledat, ne mogu gledat Lenu kako si uništava život fascinacijom Lilom i miljeom rajona, jedva sam i čitala (mislim... gutala sam ja to, ali taman nešto krene, evo ti opet Lile, pa Lila ovo, pa Lila ono, pa je spašavaj i vodi doktoru itd., a za hvalu samo kritiku i "bolja sam od tebe" stav), pa sad još opet jednom da gledam - no :mrgreen:.
Ovako nekako sam i ja doživjela knjige. Lenu mi je sva ko magla, malo bi, malo ne bi, opsjednutost Ninom je na granici gadljivosti. Pretpostavljam da je njena nesigurnost odraz majčine okrutnosti, ali, opet, nije ništa mijenjala pa je slična bila prema svojoj djeci. Lila-prihvaćam da je bila frustrirana, ali ona je ko tornado, nakon nje pustoš.
Seriju nisam gledala, vrebam neko vrijeme da ulovim više epizoda od jedne.
ja sam na 3. epizodi ili 4., ne znam
glumice su mi pogođene, baš kako sam ih zamišljala
i rajon & co
grozno mi je koliko nasilja i okrutnosti ima unutra
učiteljica me užasno živcira, nedostaje joj topline i sva je u banani
kad pogleda onim užarenim očima, mene presječe...
Lenu mi je trenutno draga, u knjigama me puno više živcira
ta njena nekakva neizgrađenost, nešto njeno što joj nedostaje
Lila je odlično prikazana, prkosna, borbena, fura svoj film
na momente nemilosrdna.
Dokumentarac o Ferrante:
https://www.theguardian.com/film/201...te-documentary
Druga sezona od 11.2.
Super, baš sam nedavno mislila kad će više.
Ajme, tema <3
Samo pročitala sve knjige, a seriju ću pogledati na miru na ljeto, kad završi ova školska godina .
Nisam pogledala seriju, pokušala sam ali nije išlo. Knjige sam pročitala, i mada su mi se svidele i uvukle me, ne bih im se vraćala. To mi je sve ostalo tako na jednoj gomili, kao da sam uživo odgledala sve njihove živote na ubrzano, i to je to. Nema ispočetka.
Da, identično i ja, osim što sam pogledala prvu epizodu serije da procijenim jesu li dobro odabrali glumce. :-)