nemam se puno vremena javljati u poslijednje vrijeme ali pokusavam vas pratiti...
totalno me puca krativa i akcija... prekrasno mi je s lukom samoj... puno lakse nego prije dok je mm bio s nama... ali u poslijednje vrijeme i on je sve cesce s nama... i sve nesto opet gugucemo...
bila mi je mama ovdje na tjedan dana pa sam casce znala smugnuti na par sati... a na godisnjicu braka (josie, nama je 15-og) smo mm i ja imali svoj PRVI date... :lol: kad smo prohodali odmah smo silom prilika poceli zivjeti zajedno bilo u hr bilo ovdje... pa odlucili napraviti luku, pa se vjencali, pa sad date... huh... sve nesto naopako...
on bi se i vratio ali ja sam skuzila da mi treba jos malo vremena ovako... i da si dozvolimo 'ocistiti' komunikacijske kanale koji su se poslijednjih mjeseci prilicno zagadili... ljubav i privlacnost nikad nije prestala ali za nas brak, nazalost, nije dovoljna...
sto se mene tice, kako god bude, sasvim sam ivjerena da ce biti dobro... i tek sad vidim koliko su moja i lukina sreca povezane... s kojom lakocom obavljam stvari kad sam sretna... a dugo to nisam mogla reci... nisam se prepoznala u opisima postporodjajne depresije ali nikako ne mogu reci da mi je bilo lako do sada i jos preseljenje u drugu zemlju kao slag na kraju...
i, jos se jedna nevjerojatna stvar dogodila ovih dana... mislila sam da je s tim gotovo, nekako sam si to izbrisala iz glave ali kakve god da su prilike u zivotu nekako ti se tvoj san uvijek valjda nacrta pred nosom koliko god htjela cak i pobjeci od njega... naime: pocela sam opet plesati!!! :D mislila sam da ce sve ostati na yogi i jednom tjedno radionici/rastezaonici koju vodi frendica a mozemo dovesti i djecu... no ovaj tjedan kad mi je mama bila ovdje otisla sam na class 5ritmova u bern... uhhhh, gusta...
i dolazim krajem prvog u zg i vec sam se prijavila na kontinuiranu radionicu od 6tj... taman kad mm odlazi na turneju u australiju...
ma cure, morala sam to podijeliti s vama...
a sto se lukinog pricanja tice - nevjerojatno je!!! vec sam pisala da pocinje lupati rijeci k'o lud... svaki dan nauci ih masu... postoje i naznake spajanja rijeci poslijednja 2 dana... imamo i biser: mm bio nedavno na turneji po irskoj i uk... kaze kako ljudi tamo ne psuju puno i, jelte, spomenuo nekoliko puta f¨¨k... kad je luka poceo!!! :lol: sigurno je par sati psovao 'f¨¨k, f¨¨k' mm je uspio, kao, ne obracati paznju ali ja sam sigurno pola sata vristala od smijeha i tek onda se uspjela skulirati... a samo kojim je to intonacijama uspio izgovarati!
tjesi me sto bar nije jedini psovac medju zpb-icima, hehe...
puse cure...
citam vas i javim se opet kad stignem...