meni 1. dan prosao bolje nego sto sam ocekivala!
navecer mi je bilo malo lose, popila jednu cedevitu i odmah mi je bilo bolje!!! ;)
Printable View
meni 1. dan prosao bolje nego sto sam ocekivala!
navecer mi je bilo malo lose, popila jednu cedevitu i odmah mi je bilo bolje!!! ;)
bucka,super :love:
cure, mene zanima da li se vi strogo drzite dijete ili ponekad nesto i "zgrijesite" i da li kile usprkos tome idu dole???? :?
U principu je bolje ne varati, naravno da čovjek dođe svako toliko u napast, naročito na početku dijete dok ti se organizam ne navikne na novi režim ishrane, ali baš tada treba biti najustrajniji.
Ako "zgriješiš", ništa strašno, nastavljaš dijetu tamo gdje si stala i kvit.
e sad, druga stvar je koliko kg želiš skinuti, ako je to puno, onda NIKAKO nemoj varati, jer kg neće ići dolje tim tempom kojim bi željela, ako je to svega nekoliko kg, tu i tamo možeš malo prekršiti.
ALi ponavljam, bolje je biti dosljedan, jer ova dijeta ima 2 zadatka;
1. regulirati tjelesnu težinu
2. ojačati vlastiti karakter
Naime, kako kg budu išli dolje, bit ćeš ponosna na sebe, ali ne samo zato jer si tanja, nego i zato jer si donijela neku odluku i dosljedno je provodiš, to jako godi vlastitom egu.
:)
Da, da ziva jesam..gledam vas tj. citam i dalje...i kao sto sam i obecala vratit cu Vam se..da i opet je ovo u buducnosti..Ma nisam htjela od ponedjeljka jer mi je sutra rodendan, a znam da ce mi MM nesto lijepo prirediti pa reko nema smisla da se zezam sutra ako mogu pricekati. Tako da mislim da sam od petka..pa sta, ne mora svaka dijeta od ponedjeljka poceti!! I jos jednom da potvrdim, one 3 kg koje sam izgubila u samo 4 dana (prva 4) dijete se jos uvijek nisu vratili :D
Javljam se u petak sa kilazom!! I cure drzite mi se..neka nam svima WM bude uzor i motivacija...zeno ti si MRAK!!!
:love:
Citiraj:
puppa prvotno napisa
Cure, s vama je stvarno puno lakše :love:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
W_M -10?! Ti si moj idol :naklon:
Iana27 ja krenula od srijede. Znala sam da bi do ponedjeljka dobila još 2 kile :mrgreen:
Evo me na brzinu samo.
Čestitke za skinute kilice :mrgreen:
(Iš kile, iš,iš sa mojih prijateljica)
Kod mene je 10. dan djete a - 3 kg ( 11 to go)
Ljubac svima
Cure jel znate u koji dan bi mogla ubaciti njoke? :mrgreen:
anea, mislim da bi to bio 3. Umjesto tjestenine :/
dobro jutro mršavice moje,
nadam se da ste mi sve žive i zdrave, i SITE!! :lol:
ja sam danas pred ozbiljnim izazovom, UH dan, i božićni domjenak u firmi..
a valjda će se na stolu naći i nešto primjereno za mene... :?
nadam se da je raspoloženje na nivou, kg padaju, a vi ste mi sve iz dana u dan zadovoljnije!!
ugodan dan svima!!
Evo me...da se malo javim...dosla sam u kontrolu skinutih kila kod Vas i da kazem...jako sam zadovoljna..samo naprijed, bez predaje :mrgreen: Ja cu danas malo ali malo gustati...mogu Vam reci da mi od jutros stoje kolaci pod nosom i jos nista...cudim se cudu...do kad cu izdrzati ne znam...ali i ovako je dobro, pa neka pojedem koji ali oko 13 sati..jer ako sad pocnem...do 13 nece nista ostati :mrgreen:...i jedva cekam sutra...pocinjem opet :D :D Ajde :* do sutra
Di ste strajkolomci ( :mrgreen: ) nema vas od jucer ujutro...sve je meni to sumnjivo..a da se niste sve otisle negdje naci pa na kolektivni caj?? morat cu ja to istraziti.... a ja taman pocinjem...evo me, caj ispred mene i to je to...Nadam se samo da necu zeznuti stvar...cujemo se :*
Ja tu. Još uvijek na -3 :roll: Ali stigla vještica pa se nadam da je to ono što je puppa rekla...možda zato stoji. Iana27 držim fige :*
Drage moje, samo da vas pozdravim i da vam viknem BRAVOOOO za izgubljene kile! :D Inače ja sam na dane...nekad se odlično držim, a nekad me osvoji pokoji grešni zalogajčić (pa i više njih) :oops: , ali ne dozvolim da me to obeshrabri.. :heart:
Aenea, meni je najduže stajalo na -3..Nemoj se predati, sad ćeš ti na -4! :*
fritulica1 ako smijem pitati, nisam bas u toku, koji ti je dan i koliko pises manje kg?
Draga Iana27, ja ti pojma nemam koji mi je dan, bit će negdje oko mjesec dana, a manje kila je 4,5 (s tim da se ja ne držim strogo od samog početka)..Još bi trebala 1,5 to go. Sutra mi je vaganje pa ću prijaviti i dan i kile.. :*
ma ti si mi onda u startu mrsavica :mrgreen: .....ja spadam u onu tesku kategoriju..ahahahha...ja imam jos 17 za kinuti a bilo je 20 pa ti vidi!!
Naravno kad joj mi sve fritulice pojedemo :mrgreen:Citiraj:
Iana27 prvotno napisa
aenea vidis ti kak ona nas zezne....i onda ja moram 17 gubiti a ona samo 5...e pih...koja nepravda :mrgreen: Fritulice a da pocnes i klopati te svoje slatje, mljaci fritule hahahah
meni je danas vocni dan i bas mi je nekako tesko!!!!
a lignje i blizva iz menze na poslu miriseeeeeeeeee...!
sutra cu se vagati!ali po hlacama kuzim da mi malo vise!! ;)
Neka nama fritulice ;)
Bucka, mene to i drži. Vaga ni makac, ali hlače da ;) Držim fige za voćni :*
Citiraj:
Iana27 prvotno napisa
:lol: Eto zašto ja vas volim! Ma smršavit ću još koje kilo, samo da se družim s vama! ;)Citiraj:
aenea prvotno napisa
Nema vas cure, ha? Pečete kolače? :mrgreen: Ja na -3,5. Ponovo je krenulo :dancingfever:
Evo da vam se javim da se meni zavrsila dijeta. Skinula sam 18-19kg, i jako sam zadovoljna, osim sto mi je pri kraju bilo jako tesko ponavljati sve, iako sam bila osmislila jako siroku lepezu mogucih kombinacija.
Sad sam u maloj pauzi od bilo kakve dijete par dana, samo uz uzdrzavanje, pa cu da krenem na post na vodi (kod nas se tu jede sve kuvano, ali bez ulja i naravno bez bilo cega ziv. porekla).
Ja imam da smrsam jos 8-9kg.
Nadam se da cu uspeti do proleca, pa ako mali sisavac dozvoli, onda da krenemo sa dozivanjem nove bebice!
Pozdrav svima i zelim vam uspeh u skidanju kilica!
kli_kli ja ti zavidim/šala/ :* .
Ma super si .Ja sam tek na početku i nevagam se a upravo mi je ta tvoja cifra "daleko je sunce -18 kg":kupila sam termos posudu za hranu tako da sam imam u čemu i na posao da nosim hranu jer mi je i to bila jedna od izlika da tu i tamo zgriješim.A kao tenk sam ,nosim hlače MM,depresivna sva čak mi se ni na frizuru nemili otići.Da mi je netko rekao da ću nekad u životu imati novca a neće mi se militi kupovati garderobu rekla bih da je lud.Ipak najbitnije je da sam počela ponovo a kad zapnem sjetit ću se tebe.jesi li to skinula u 9o dana i koliko se se točno pridržavala pravila/ja nevolim juhu/.
usput pitanje curama jeli neka od vas probala onaj Kilo stop što navodno popunjava želudac i stvara osječaj sitosti?
Nisam, al napade gladi pokušavam rješiti velikim količinama tekućine. Što vode, što čaja. Jedino sam mislila počet pit jabučni ocat ujutro. Mislim da ne bi trebao smetati..Citiraj:
laky prvotno napisa
Kli_kli :klap:
Prijavljujem 54. :bouncing: I javljam da je ovo moj zadnji krug (od 4 dana), meni dosta. :bye:
bravo!! :D ali nemoj nas sad "zauvijek" napustiti, dizanje morala uvijek dobro dođe :love:
drage moje, evo mene,držim se još uvijek 8)
ne mogu se često javljat jer sam u frci sa ispitima :no: ,
puno vas voli vaša WM :love: :heart:
Još vas nisam napustila. Danas UH dan, sutra voće i to je to, a vaga šta pokaže..Bila sam zacrtala 53 kg ali već sam sad prezadovoljna. Vadim odjeću od prije 4 god, iako sam sve to mogla (jedva) navući na sebe , sve me je stiskalo pa sam ju "umirovila", a sada sve opet na meni. Držite se cure.. :love:Citiraj:
puppa prvotno napisa
Samo da vas pozdravim i poljubim :*
Ja sam malo u gužvi pa zapinje i djeta i moje javljanje. Ali pazim ipak koliko mogu što i koliko papam :mrgreen: .
Držite se, dolaze opasna slavljenička vremena.
Bok curke, ja sam nova na ovom području.....čitam vas onako na brzinu i divim se kako imate toliko snage i volje. Ja sam odlučila da vam se pridružim. Trebala bi skinuti od 5-10 kg. 10 bi bilo idealno ali ne zanosim se previše. Ma ustvari, meni je cilj začepiti usta već jednom i prestati jesti. Stalno nešto žvačem...karakter 0. A možda i nisam izabrala dobar period....mislim bliže se blagdani. A mogu ja početi pa onda malo više griješiti drugi tjedan??? Evo već sam počela....:-)
Ono što me najviše brine je kako ću ja to uspjeti sve izorganizirati i nakuhati kad dolazim doma oko 5-6h i onda treba to sve pripremiti. Da li vi svoj meni nekako kombinirate sa ostalim stvarima što kuhate ili sebi spremate posebno. I imate li negdje neke gotove menije i kombinacije sa normalnim menijem.....
I još jedno pitanje: da li obavezno ručate na poslu ili jedete kada dodjete doma (i ručak i večeru)? Nekako mi se nezgodno čini kuhati ujutro prije posla za taj dan,a popodne dodjem prekasno da bi stigla skuhati i pojesti ručak i večeru... :/
Poštovanje,
spremam se MM-a podvrgnuti ovoj dijeti nakon svih ovih blagdana. S obzirom da ima 30 kg viška, cilj mu je skinuti minimalno 20.
E sad njega muči slijedeće. Kaj je s mlijekom? Nigdje se ne spominje mlijeko (ili sam ja zrela za veću dioptriju :oops: ).
On strašno voli piti mlijeko, ali veli da ga se može odreći u svakom obliku, no ne i u kavi. Veli da nikako ne može piti kavu bez mlijeka, a bez kave ne može započeti dan. Dakle kaj je s mlijekom?!??
Evo i ja se javljam - nisam UN-ovka al sam na dijeti :mrgreen:
I inače nemam baš previše povjerenja u taj tip dijeta (ključno pitanje - što kad počneš opet normalno jesti?), a i prevelika mi je tlaka toliko misliti na hranu, planirati i mučiti sebe i familiju.
Ja sam samo izbacila junk food i kraj pekarnica samo prođem (inače sam bar 3 put dnevno i ušla), kuham si za ručak "čarobne" juhice od povrća i zrnja (sviđaju se većini ukućana), trudim se jesti 5 obroka voća i povrća na dan (najjednostavniji način da zamijenim lošu hranu dobrom) i u planu mi je ostati na takvoj hrani zauvijek. Ne lišavam se ni čokolade, ni majoneze, ni pomfrita - ali rijetko i malo. I za 6 tjedana sam skinula 6 kila, rješila se žgaravice i opet počela nositi remen :) Moram skinuti još barem 6 kg da dođem na bmi 25, a san mi je doći na staru predtrudničku kilažu od 68 kg (što je 13 kg manje od ovog sad).
E da, i počela sam svaki dan pješačiti, u prosjeku pola sata brzog hoda.
Računam da će u jednom trenutku doći u ravnotežu unos i potrošnja kalorija i da će kile stati. Probat ću tad pojačati aktivnosti, ali ako neće ići dalje računam da je to kilaža koju mogu održavati, jer mislim da ne bi bilo dobro jesti manje nego što sad jedem.
Ma i ja inače ne vjerujem u dijete i nakon prvog poroda mi je to i uspjelo. Izbacila sam suvišnu hranu, ubacila malo više zdravoga i that's it. Ali ovaj put ne ide. Već 6 mjesece razmišljam o dijeti ali nikako da krenem. čak sam na porodiljnom i povećala fizičku aktivnost (šetnja minimum 1h dnevno ali ništa). Nekako sam u ovoj dijeti vidjela spas....kao ipak ću se nečega uhvatiti i pokušati se pridržavati. Ili se samo zavaravam.....vidjeti ćemo.
oj, Nani, gdje si ti???? :naklon:Citiraj:
Nani prvotno napisa
mi se bas pitale sta je sa tobom (mi tracerice) :P
:*
I'm back again. Prije tjedan dana vratila sam se na posao pa i na forum...i kao što vidiš pokušavam se vratiti i na staru kilažu....