kaj su vam male?
ocem, ocem :zaljubljen:
Printable View
kaj su vam male?
ocem, ocem :zaljubljen:
Male, šmrc.
Dobio je dvoje nove, još kad bi se htio kupati, to bi bilo super.
Sad ste i mene zarazile za kupaće.... A svrbi me prst već DANIMA!
Sad ste i mene zarazile za kupaće.... A svrbi me prst već DANIMA!
:lol:
a jos su i predivne!!!
(mi smo se zapalili za crvene i zute)
leonisa, imaš pp
:/Citiraj:
Vodenjak prvotno napisa
sad ga nemam....al sam ga imala prije nekoliko sati i odgovorila ti. jesi ga dobila?
sorry, forum steka :roll:
Meni su OVE apsolutno prekrasne (hvala, Kailash, na linkovima). Pelene su od flisa, veličina small je za bebu 4-8 kg, a moja beba se treba roditi na početku ljeta. Da li će se skuhati u tome, ili da za ljeto nabavim od nekih drugih materijala?
Ja razmišljam o tome da kupim 2 pelene i vidim kako će nam se svidjeti, pa onda odlučimo dalje. Recite mi molim vas što sve treba kupiti - ulošci, gačice :? (npr ako pričamo o Rodinim pelenama)
Možeš kupiti dvije rodine uz koju dobiješ uložak, a gaćice npr MiB. Nisam ih još probala, al svi ih hvale.
Al na forumu ima dosta ponude i pelena i gaćica. ako ti smetaju korištene pelene, možda da uzmeš gaćice koje ne idu direkt na kožu. Preporučujem popolini ili motherease od 'stranjskih' gaćica.
Vjeruj, svakako će ti se svidjeti ;) . samo ih treba sve isprobati i naučiti rukovati s njima. recimo prije 5 mjeseci sam došla do zaključka da fb niš nevalja i da ih sve prodajem. :mrgreen: istina je, istina. Sad mi malo fali da upotpunim cijelu kolekciju, nedam ih za ništa :mrgreen:
Elinor meni su te AIO prekrasne, ali nema dostave u Croatiu, ali ima Yugoslavia. :evil:
Elinor - pelenice su prekrasne! A flis ti je inače dobar za ljeto!
Tek sad vidim link :oops:
Predivne su, samo nama flis uopće ne drži :(
Ja sam upravo bila brzoprstićka za lava, no s(kršitelj koda)ing je 23, pelena 31,5... :/ ODUSTALA!
stigao je paket od Vodenjaka!!!! :D :D
Lea je poludila!! prvo e sve povadila van, pa kad sam slozila nazad u kutiju, opet je vadila van i na kraju usla u kutiju i "kupala se u pelenama"!!!
evo fotke: Leina skrinjica
prve tri su Lein rodjendanski poklon od Tiwi i Patrika a ostalo je paket koji je jutros stigao i vec je u masini, jos malo pa ce na strik pa Leinu guzu!!
Vodenjak kissssssssssssssssssssssssssss :love: :love:
Elinor, pelene su ko iz bajke, predivne, ali stvarno predivne!!! :zaljubljen:
paket od koga? :? :lol:
Leonisa, lijepa ti je gomilica. Znaci i ti si se zarazila? :mrgreen:
Neka, neka...
A Lea, kako je ona narasla! :zaljubljen:
Ma zapravo ne: naše bebe u platnenim pelenama su predivne! Lea je preslatka!!!
paket od koga? :? :lol:
Hm, znači svidjele su joj se. Please slike s bazena u Imse Vimse. Puse ljepotici i nadam se da će joj bar nešto odgovarati.
Ma zapravo ne: naše bebe u platnenim pelenama su predivne! Lea je preslatka!!!
tnx cure!
Olivija- tako je, nase bebe :heart:
momze- aha....trese me groznica :)
Vodenjak, nadam se da joj se nisu TOLIKO svidjele da ce ih ko Marin skidati i drzati u rukama.
(btw. meni L. skida jednokratne nadam se da ce cicak biti jaci :mrgreen: )
:zaljubljen:
Lea je prekrasna, a i Tyler voli svoje pelene, pogotovo kad ih tek stavim, pa me gleda u oci dok ja govorim ne, ne, i skida cicak. Pocela sam kupovati samo pelene s drukerima...
jao isprobali SB pocketice i odusevljena sam!!!
1. ovaj materijal (jel to flis?) propusti mokracu u ulozak ali on nioje mokar i guza nije mokra.
2. tako su mekane i male i slatke i guza je manja nego u jednokratnim i ona je slobodnija.
3. totalno sam odusevljena!!! jest da nije za dugu upotrebu, ali i onako jedno pisanje po peleni, ne :)
Ako ću sebi naručivati, naručim ti lava, nema frke! :love:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Olivija, s(kršitelj koda)ing 23 čega?!
pa kaj ih šalju s olovom?!
Te koje sam ti poslala su stari model jer im je logo naprijed pa tu puštaju, ali nove imaju logo iza i fenomenalne su. Najmanje pelene ikad viđene. Brzo se suše, lijepo izgledaju, ma :heart: Na sb stranicama uvijek imaju neku akciju pa svrati koji put tamo...Citiraj:
leonisa prvotno napisa
I da mislim da je uložak mikrofibra ili nešto takvo
da, SB su se prve osusile.
bas surfam njihovim siteom :zaljubljen:
jako su udobne i meke!
Mi imamo 8 mjeseci i isto bismo tako rado bili platneni. Mi bismo prvo naručili par komada da isprobamo i da uvjerimo taticu i baku da je to super. E sad pitanja:
Koje su najjednostavinije za korištenje (možda AIO) i gdje ih naručiti u HR?
Spominju se često HM pelene, kakve su te , i u kojem HM-u ih ima?
Uz ove Rodine znači bi nam nedostajao tzv Cover, a gdje se to kupi?
Najesen ćemo u jaslice, kakva su iskustva u vezi platnenih u jaslicama?
Hvala
Ispravljam se, sad mi je odjednom sinulo da HM nije čuveni HM nego "home made" :lol: Učimo sporo ali sigurno
bez brige MARIE, taj HM je česta početna zabluda.
govorim čisto iz iskustva. :mrgreen:
meni su sad sve jednostavne, i zaštitne mu stavljam bez probema - ali inače uz AIO skroz jednostavne su i pocket pelene. njih u Hr, i jednih i drugih imaš u www.babyshop.hr dok poketica imaš na www.pahuljica.hr
odličan cover tj. zaštitne gaćice ima ti www.smib.net , imaš dobre isto u babyshopu i u pahuljici
s vrtićima još nemam iskustva
btw. welcome!
MARIE :D
Pogledaj malo ove linkove, sve je u Hrvatskoj:
www.smib.net
www.pahuljica.hr
www.babyshop.hr
Na ovoj prvoj adresi imas hvaljene covere, i nisu skupi. Preporucam da uzmes nekoliko razlicitih rabljenih koje se prodaju na Forumskoj Burzi (a stalno se nesto prodaje) cisto da vidis koje vam pasu, a i dodje ti jeftinije.
Nama je 7 mjeseci i uglavnom koristimo kombinaciju fitted+cover, kakica je jos uvijek tekuca, nekako su nam najpouzdanije. Ne treba ti neka filozofija da ih naucis namjestiti, samo malo prakse.
Vimmerby, pisale smo u isto vrijeme!
Btw, ovaj ti je novi avatar bas ce-ce!
vimmerby ja bi natrag puheka u avatar!!! :*
hvala, selimo na burzu u potrazi za pelenicama :D
leonisa kako je narasla :shock: nemoš vjerovat kako vrijeme leti....
:love: preslatka je! :heart:
čisti OT;
Dolisa, tnx!
iako ga jako volim, ovo je trenutačni zamjenski!Citiraj:
kailash prvotno napisa
vratit će se puhovski samo kad sredim photoshop jer mi je muka od ovih mutnih i zrnatih slika koje mi ispadaju...