Annabell, nemam nikakvih trikova za spavanje. Kod nas je bilo ovako: A sa mnom na našem bračnom krevetu zaspe, ja ga prebacim u njegov krevetić, K sa mm u dnevnom boravku na kutnoj garnituri pa je on prebaci u njezin krevetić a L sam sa svojim medvjedićem u svom krevetiću, on je inače individualac. Onda nam je došlo da ih kad su pospani a vrijeme im je za spavanje samo stavimo u krevetiće, upalimo priču na CD-u i to je to. Tako ide već nekih godinu dana. Ali sad se već znaju bunit i najsretniji bi bili da navečer uopće ne moraju ići na spavanje. I moji su svi troje u jednoj sobi, i stvarno bude veselo, dozivaju se, znaju se i posvađat, bacat posteljinu iz krevetića, skinit piđamu. Kreveti od A i L su uz zid, u kutu, spojeni u obliku lova L. Kad idu na spavanje krevete razdvojimo jer prelaze jedan drugom u krevet. A to može napravit bez problema a L traži pomoć od brata. Jedan dan njih dvojica u krevetu od A, L se pokušava prebacit u svoj a A ga diže i gura za guzu prema gore. Veselo! Doduše ponekad mi bude preteško, i najradije bi da sam na Marsu, osjećam se kao da sam u crnoj rupi. Mi smo ovde sami, mama mi je nekih 400 km daleko, tu imamo samo sestru od mm koja je u Zg ( mi smo van ZG), ona puno radi i ima puno obaveza ali nam stvarno puno pomogne. Moja K je rekla da ide živit kod nje. Mogla bi pisat i pisat.......Kako se ti snalaziš annabel? Jesi sama s njima ili imaš pomoć? Nama pomaže jedna susida. Piši....