Evo, jučer su nam stigle i Preschoolians cipelice. Čine mi se ok.
Inače, N. nosi Robeez papučice makar su mu malo prevelike i moram reči da sam jako zadovoljna jer su to jedine koje mu se ne izuvaju.
Printable View
Evo, jučer su nam stigle i Preschoolians cipelice. Čine mi se ok.
Inače, N. nosi Robeez papučice makar su mu malo prevelike i moram reči da sam jako zadovoljna jer su to jedine koje mu se ne izuvaju.
isuse i mene to izuvanje izluđuje. :roll:
obuj joj štramplice, kod ans jedino to pomaže :lol:Citiraj:
emanina prvotno napisa
Jučer stigle naše Gucio cipelice i papučice Shoo Shoos. Krasne su oba dvoje :D. Jedino što sam fulala broj cipela ali nema veze bit će za kasnije kad nožica naraste. Naručit ću ponovo ali broj koji treba :lol:
i koliko te izašla poštarinaCitiraj:
lailah prvotno napisa
Žena je išla na Pag pa mi je i od tamo poslala paket tako da mi je sve skupa došlo 466 kn.
Naše Shoo Shoos su nam na knap :( . Moramo naručiti XL veličinu. Pa ako je tko zainteresiran neka se javi pp-om.
Evo i sličice (5. po redu, na slončeke) Shoo Shoos
:bye:Citiraj:
lailah prvotno napisa
Dobila sam 2 para predivnih tenisica br. 22, a Karlo ima broj 19 pa me zanima hoće li ih moći obući sljedeće zime? Koliko brojeva otprilike noga naraste u prvoj godini?
Ako je netko slučajno zainteresiran za GUCIO cipele mi bi ih ipak prodali. Naručila sam manje jer su nam ove prevelike i nema smisla da nam stoje. Na slici je drukčija boja, nije tako jaka plava. Kombinacija sa žutim đonom i gumom na peti je odlična. Vrlo su mekane i lagane.
Boja: navy
Vel: 24
Cijena 290 kn.
[quote="YoungMummy"]meni je ortoped rekao ovako: dok ne prohoda nek bude bos, a kad prohoda prve cipelice koje bi trebale ispunjavati ova 4 kriterija:
ravan djon
savitljive
tvrda peta
visoke preko gleznjeva
i meni je isto ovo rekao, a znam da sam pročitala, da nema potrebe djetetu kupovati cipele, dok ne prohoda kako treba
to ti je individualno. znam da se moja seki sekirala da njenoj maloj raste noga rapidnom brzinom. sada ima 5 god. i nogu veličine 35, usporedbe radi mala od brata ima 4 god. i nogu broj 26 ili 27 (nisam sigurna), a ja recimo na visinu od 174 cm. broj 38. pa kada usporedimo odnos mene i moje 5 god. nećakinje sve ti je jasno....Citiraj:
M.a.r.t.a prvotno napisa
Danas je na poklon dobio preslatke male nike shox patike.. Sad, mene zanima kad on prohoda jel smije u njih? (trenutno je u robeez i hodanje mu nije na kraj pameti, osim uz namjestaj). Nemaju ulozak ali djon im je poprilican, vec kakve i jesu shoxice. Je li to za hodace pocetnike?
Pošto dolazi zima, razmišljam o kupnji čizmica. Interesira me kakve čizmice kupiti jednogodišnjaku? Iskustva?
stigle predoodles- frank fish i doggy dough :D . Preslatke su ali su mu još malo velike-uzela sam 18-24.
Mi smo dobili Bambi čizmice i super su mi. Višlje su od gležnjača, fino podstavljene, savitljivog, ravnog donjeg dijela, a boje su smeđe pa može nositi i dečko i cura. Dođu oko 450 kn.Citiraj:
dmagi10 prvotno napisa
Fairy, ove godine ste dobili te čizmice? Naime, ja sam zvala u Bambi u VŽ-u da pitam dal ih imaju pa mi je prodavačica rekla da imaju samo visoke cipele i da čizmice tak malih brojeva (22) ne budu ni dobivali.
Da, dobili ih sad prije par dana. U Karlovcu ima taj jedan model za kupiti još od kraja 9. mjeseca. Šifra ti je 34630-9 pa pitaj. Na deklaraciji piše zimska čizmica, a na cijeni gležnjača. Definitivno su čizmice jer su višlje od gležnja.
Fairy, možeš možda staviti fotku tih čizmica?
mi smo prve cipelice kupili Frodo jos ne hodamo potpuno sami ali puzemo i dizemo se na nogice.
bili smo u frodovom tvornickom ducanu u Ivancu-Varazdinskom itamo sam Tari kupila 2cipelica i 1papucice i 1 par ćizmica(malo sam se polakomila) za nekih 680kn. i sad si stalno mjenjamo cipke
Ima i kod nas shooshoos cipela!!!
Sramote! Evo dobar link shooshoosCitiraj:
enela prvotno napisa
Ima i Pedoodles :D
(ne znam staviti link kak se spada :oops: , ali su u istom shopu)
I kaj sad? Shooshoos ili Pedoodles? Ove prve imaju kožni, a druge gumeni džon - to je glavna razlika koliko ja vidim, a i ove papučice Pedoodles su visoke. Ako bi mogli kupiti samo jedne koje bi kupili (za novopečenu hodačicu od godinu dana)?
Imala sam shooshoos i bila sam prezadovoljna (80% kuće nam je parket pa joj se i u čarapama s ABSom nenormalno skliže). Sam ima Robeez i one su mi isto super.Citiraj:
MartyM prvotno napisa
s. je prohodao s 11 mj. i do tada je nosio mekane cipelice s platnenim đonom.
nakon što je prohodao kupili smo mu chicco cipelice s flexi zonom za prve korake.
zadovoljni.
malo da podignem. imamo robeez i super su mi, sad imam priliku naruciti nove koje ce me doci jeftinije nego kod nas, pa sam trazeci naletjela i na Pediped™ cipele. moram priznati da su mi :zaljubljen: . mozete ih vidjeti OVDJE ima neko iskustva s njima? uf od kad imam balerinu malo sam postala izbirljiva, jer nekih stvari ima tako slatkih :roll:
ajme, znala sam da mi je bilo bolje dok nisam otvarala ovaj topic!
ove sve cipelice su prekrasne!
a baš sam mislila držat ju u čarapama dok ne prohoda ali ovome je teško odoljeti!
ništa, štedit ćemo drugi mjesec!
Evo ja sam u dilemi i tko ima iskustva, svi savjeti su dobrodošli. Imam curicu od 10 mjeseci koja više nego dobro stoji i hoda uz namještaj, e sad što kupiti shooshoos ili peedoodles? Bilo bi super kako vidim, za po kući shooshoos, a vani peedoodlees. Kako ih naručujete, jer dok stignu mislim da neće tako brzo, poštarina, carina? A ove pediped su savršene, i to bi i starijoj od 5 god i mladoj iste, kako su dobre, samo kako do njih?
i trebas je drzati u carapama dok se ne pocne dizati i koracati ;)Citiraj:
ninik prvotno napisa
mozes i s njima ili bez njih u carapam kako je leonisa i napisala. BC je i danas doma bez cipela u carapicama s ABS-omCitiraj:
Bepina55 prvotno napisa
pored ovih dvojih, imas jos i robeez, koje su jako mekane i zapravo kao carapice. mozes ih naruciti tu u HR i vec je neko stavio ovdje link pa ti ga ja ponovo tu stavim VIDI OVDJE.Citiraj:
Bepina55 prvotno napisa
a robeez ima u CC1, ako si iz ZGB-a u steefelkoeningu (valjda sam dobro napisla)
ja sam sad imala priliku naruciti ih i platiti sama a dofurat ce mi ih frendica cime smanjujem malo trosak. a mozes i sama. o iskustvu narucivanja preko neta imas OVAJ TOPIC pa tamo mozes vidjeti sve o postarini, brzini dolaska i carini.Citiraj:
Bepina55 prvotno napisa
ma poznavajuči mene i urođenu škrtost...vele da je najbolje kad su djeca bosa!!!!!!!! :lol:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
ma šalim se, kupit će mama cipelice kad bude vrijeme!
ili mama ili baka!
Hvala ti spajalice na info, pomoglo mi je da se skuliram, jer kakav sam tip sluditi će me sve te cipelice, stvarno su super i sve bi ih, a onda minus na kartici... Mislim da ćemo sa carapicama po kući, a vani jedne od shooshoos, nisu preskupe. Stvarno su mi ove pediped slatke, eto samo za pogledati, ništa od naručivanja za sada. Thanks jos jednom!
Ovih mekanih papučica za puzanje sam vidjela u Deichman-Avenue Mall ;) I to po 130kn,pa ako netko treba.
Nama su slične bile izvrsne za puzanje a i još ih nosi :D
Baš sam mu kupila ABS čarapice, i stalno ih skida s nogu. Jesmo li osuđeni na štrample ili ima još koje rješenje? A kak ima kobasičice, ako čarapice imaju čvršću gumu, onda mu se urezuju.
Meni su nekako uvjek bile bolje šlapice-jer i kad je prohodavao ABS kao da mu je prenaglo kočio a šlapice s brušenom kožom kao đon baš taman koliko treba koče a opet ne previše :trep:Mi imamo jedne od ovih i super su nam :DCitiraj:
Vivica prvotno napisa
I da, njih ne skida ;)
A evo ima ih sličnihCitiraj:
Ovih mekanih papučica za puzanje sam vidjela u Deichman-Avenue Mall I to po 130kn,pa ako netko treba.
Nama su slične bile izvrsne za puzanje a i još ih nosi
marin ce za 3 dana napuniti 10 mj....ne hoda sam ali se vec odavno sam dize na nogice i hoda uz namjestaj. kuci je samo u carapama, a za vani smo mu kupili patikice osh kosh. da li sad kad prohoda trebam kupovati "prave cipelice" ili su i te patike ok, navodno su za hodace :?
Ma ja sam totalno sluđena više od silnih informacija o cipelama!!! Nikako da odlučim što kupiti, a definitvno ću morati iako Borna zasad ni ne razmišlja o hodanju. U kući nam je parket koji se u čarapama kliže, čak i u onim s gumom ispod, a osim toga, odmah ih skida. Bosog ga ne mogu pustiti jer nije dovoljno toplo, mislim da ću se odlučiti za neke od ovih mekanih. IAKO, bila sam u CC-u i vidjela Robeez...malo sam se razočarala, ljepše su mi na slici. Nekako mi se čini da mu ih ne bih mogla navuči zbog prečvrste gume (nije ni čudo da ih djeca ne izuvaju :lol: ), jer ima visok rist... Gledam ove Pedoodles, ove visoke, npr frank fish, možda bih takve... I još jedno pitanje... Sviđaju mi se jako i ove Pedoodles Ranger, ali ne mislite li da nisu dovoljno visoke za prve korake?
Nika zadnjih tjedana dana napravi po 10-ak koraka, da li da joj kupim prave cipelice i jel' bolje da po kući bude bosa ili u papučama (koje isto još nema)?
po kući bosa
vani u najmekšim koje možeš naći
to sam i mislilaCitiraj:
Lutonjica prvotno napisa
može nešto od Froddo, Bambi, Ciciban?Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa