da subote neidu.ali neznam kako si radila.jesi li radila 6 dana u tjednu po 6-7 sati.
oni računaju 5 dana po 8h tj cijeli tjedan 40h što je po zakonu.tako ti dođu do računice.kolko radnih dana *8h.
Printable View
da subote neidu.ali neznam kako si radila.jesi li radila 6 dana u tjednu po 6-7 sati.
oni računaju 5 dana po 8h tj cijeli tjedan 40h što je po zakonu.tako ti dođu do računice.kolko radnih dana *8h.
sjelo nekome u ZABI? :shock:
Citiraj:
Muca prvotno napisa
:evil: meni ne
Prosjek plaće nije cijela plaća nego se izračuna satnica po kojoj oni isplaćuju. Zbog toga varira iz mjeseca u mjesec. U 9. mj. je bilo samo 160 sati, ali zato je 10. mj. sa velikim fondom sati i meni ispada računica oko 4.440 kn ali dobiti ću samo do limita.
Ni meni :shock: :xCitiraj:
Ana29 prvotno napisa
Mene malo zbunilo. naknada za komplikacije u trudnoći za 9. mjesec mi stigla upola smanjena, a komplikacije prestaju 29.09. jer se 30.09. otvara porodiljni. Ne razumijem zašto mi je skresalo upola i podijelilo iznos i kad će mi isplatiti ostatak :?
opet ću ih morat zvat i derat se i objašnjavat im da krše zakon vrteći lovu na taj način :evil:Citiraj:
Brunda prvotno napisa
zadnji put kad sam tako napravila, sjelo mi je u roku 10 minuta.
:x
ni meni nije ništa sjelo (zaba), samo se nadam da bude sutra a ne tek drugi tjedan :/
Evo i ja opet potvrđujem NIŠTA u Zabi
evo sam upravo zvala, čekam da žena izvidi, rekla me nazvat...ovo stvarno nije normalno....sjelo je i u Špičkovinskoj banci :evil: , a u ZABI ništa...sad mi je neka ljubazna žena u mojoj matičnoj poslovnici rekla ić gledat dal je pušteno u noćnoj obradi, ako je, sjest će danas.Citiraj:
Ana29 prvotno napisa
ako ne - za vikend post. :evil:
UKRATKO, ZABA.................
REČENO MI JE DA ĆE LOVA SJEST DANAS POPODNE.žena mi je rekla (stvarno si je dala truda) da je problem bio u tome što je Hzzo dostavio podatke pola na disketi (majko Božja dobro da nije uklesano na Bapčanskoj ploči bilo :roll: ), pola na drugom mediju i da nisu bili kompatibilni, te da su ih morali spajati pa tek onda pustiti u obradu.
eto.
daj Bože veseli petak svima!!!
:D
sjelo mi je.
i proknjiženo s datumom 23.10. :evil:
500 kn manje!!! :shock:
Meni isto sjelo sa 23.10. :evil: , 3 dana kasnije
SJELA NAKNADA ZA BOLOVANJE :D
rba?
erste banka
rba jucer sjela
jel legla na Erste banci ili nije?Citiraj:
vlatka5 prvotno napisa
meni je.
da li je sjela i u ZABI?
:DCitiraj:
filip prvotno napisa
U PBZ jučer sjela :D
sada sam provjerila jućer je isto erste sjela.a uranili su valjda zbog izbora a idući mjesec božić.
ja već mislila po prićama da do vikenda ništa neće sijesti.
meni je danas sjela u zabi
Citiraj:
vlatka5 prvotno napisa
bas sam htjela komentirati jucer dali ce nam sjesti naknada prije izbora kao i penzicima..... :lol:
Baš sam si jučer razmišljala kad sam išla prema bankomatu da nam možda sjedne naknada ranije radi izbora i eto je :mrgreen: . Živjeli izbori :D
Zna li netko hoće li naknada (komplikacije) biti prije Božića?
ja se nadam sutra.šta mi znaći u ponedjeljak pa neću po najvećoj gužvi na bankomat
DA je već stigla, bilo bi kasno... :P
rba curke sjelooooooo!!!!!!!!!!ajmo u shoping.....
meni isto sinoć sjelo
Spasovoooooooooooooooo!!!!!
preko pošte još uvijek nije sjelo,možda spoje 12 i 1 mjesec :evil:
SJELA RBA....pozdrav
I u PBZ :)
jel svima sjela RBA da ne idem badava u grad po svoju mizeriju...
Sjelo,da , u RBA.
:D :*
:D :*
cure meni u pbz-u nije još sjela... :? ...jel ima netko da mu je tako bilo...kaj sad?