ovako moja none zove moju šeficu (svoju praunuku) jer ni nakon tri godine od kad se šefica rodila none ne zna izgovorit njeno ime :lol: :lol:Citiraj:
emira prvotno napisa
ili je zove LOLE :heart:
Printable View
ovako moja none zove moju šeficu (svoju praunuku) jer ni nakon tri godine od kad se šefica rodila none ne zna izgovorit njeno ime :lol: :lol:Citiraj:
emira prvotno napisa
ili je zove LOLE :heart:
Misika, bas mi je drago! (vidi potpis) :DCitiraj:
mišika prvotno napisa
Uvijek to ispocetka govorim, ali jednostavno moram: jako me veseli da se ime siri. Kad se moja Erin rodila, njeno ime je bilo jos "cudno" i "neobicno", a sad vec znam dvije Erin uzivo i dvije virtualne. :heart:
Tc, tc, tc :roll:Citiraj:
Elly prvotno napisa
:*
Tc, tc, tc :roll:
:*[/quote]
:lol: :*
MI se nikako dogovoriti - za curu imamo tri imena Ivona, Lucija i Paula, a za deckica ovaj put nemamao ni prijedloge
Ja sam tek saznala da sam trudna drugi put,pa sam počela opet mozgat o imenima.Za dečka znamo ali za curicu su mi nakon početnog još neka pala na pamet a onda još čitam ovu temu pa sam u još većoj nedoumici.
Kad sam bila trudna s Grgom za dečka je u planu bilo ime koje je Grga i dobio a za curicu sam htjela da se zove Tonka.
Prošlo ljeto mi se dopalo ime Megi.
A sad mi se dopalo i ovdje pročitano Erin!
Što vi mislite o Tonka i Megi.Tonka mi je više domaće da mi ide uz Grgu.A i Megi i Erin su mi slatka.Samo da ne naletim na još koje!
Bok, evo i mene prvi put na ovom topiću. Trebala bih roditi za dva mjeseca i sad muku mučim s imenima. Ne znam da li bude curica ili dečko, ali imam nekoliko imena pa vas molim mišljenje. Meni je za curicu prekrasno ime TONJA i ARVENA. MM se isto odlučio za ARVENA ali ne znam baš, malo mi je to nekak previše neobično, pa se bojim kak bude okolina reagirala (previše se brinem?). Ne znam, što vi mislite? :?
a zasto se brines ako se tebi svidja? usput, sta to znaci? mislim na ime, ima li neko znacenje? meni se bas svidja tonka, danas je previse tih neobicnih imena....
Meni ovisi o tome kak paše uz prezime. Ako ti je prezime neko u stilu Kukec, Picek, Čuček i sl. onda bi moglo zvučati smiješno. :mrgreen:Citiraj:
Gemelli prvotno napisa
Prezime nam je isto malo neobično, nema hrvatski "štih" pa bi se dobro pasalo sa Arvena. Inače, to je ime vile iz Gospodara prstenova, samo je u originalu Arwena. Jako mi se dopalo čim sam ga čula ali svi se okolo mršte kad velim da bude mi se kćer tako zvala.
Zvala se Arwen :mrgreen:
čestitke :heart: :love:Citiraj:
bobaibeba prvotno napisa
Grga i Tonka mi ide super jedno s drugim.Citiraj:
bobaibeba prvotno napisa
Grga i Megi ne bi bilo loše ali i jedno i drugo imaju G pa mi je malo "preagresivno" Mada mi je Megi samo za sebe slatko ime.
Grga i Erin mi nikako ne idu skupa, mada mi je i Erin za sebe lijepo ime.
A od sva tri imena ipka mi je najljepše Tonka (pogotovo jer me odmah podsjeti na pjesmu :) )
Tak smo mi stalno pričali samo o ženskim imenima, o muškima nismo ni razmišljali...ja sam znala da bu bila curka :mrgreen:Citiraj:
knatkaj prvotno napisa
Ana.m i malena beba,mogu vam reći da ste mi i pomogle.Tonka nam je i bila prva opcija pa su onda od silnog razmišljanja iskrsnula i ova druga imena koja su isto lijepa ali uz Grga ipak najbolje paše Tonka.
Tako da će definitivno biti Tonka .... još samo da bude cura :mrgreen:
Hvala cure!!!
Moja curica se trebala zvati Zara, to mi je krasno ime.
A Tonka mi je također krasno :)
Bude Dunja ili Katja!
da :mrgreen:Citiraj:
Frida prvotno napisa
Moja dva favorita za djevojčice su Luka i Ida :heart:
naša cura će biti Kala :saint:
Samo da dodam još koje lijepo žensko ime:
Magda, Maša, Matilda, Martina, Morana,
Aurora, Dora, Franka, Vida, Anita,
Mi ćemo ostati u hrvatskom duhu - koliko-toliko. Vidim da će ta stara imena biti gotovo rijetkost među tom generacijom.
Sviđaju mi se: Martina, Maja, Mirta, Karla, Bruna, Magdalena. Uži izbor zadnja dva.
Ja 23.10. saznala da cu rodit curicu pa sam luda od trazenja imena..Mi jedno mi jos nije favorit!! Ne znam st cu. Imam vremena jos..al opet?! Jel vama to uzivancija?Trazenje imena? Ja se bas mucim jer hocu da bude super!!Pomagajte!!
moja se cura zove Rea
preeeedivno :love:Citiraj:
ninochka prvotno napisa
a meni sa Sammah :heart:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
:love: :* ;)Citiraj:
vlac prvotno napisa
ko ono bi Maša harambaša,sve mi se čini da je to Lut pisala :mrgreen:
Maria, nadjosmo se oko Mase. :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
To mi je predivno ime. :heart:
Dali se vama svidja ime Gita? Moj muz odusevljen!! ja iz dana u dan mjenjam misljenje..Onako mi je malo pre"napuhano" ali slatko..Znam da je najbitnije da se nama svidja ali ako se nekom da nek komentira!!
Meni se, iskreno Gita (skraceno od Brigita?)ne dopada previse :/ .
A: Lana, Lara, Ela, Zara, Sasa, Mia, Ines...
meni nije nesto ali mi se zara jako svidja
Moj ženski favorit je KATJA..
i mom budućem...
Baš mi je to dobro ime, kratko ali slatko
naša curica će biti EMA :heart:
oko tog imena smo se oboje složili na prvu i dalje nismo ni tražili ni razmišljali.
oko imena za dečka se nikako nismo mogli složiti pa sva sreća da je doc rekao da 98% će bit curica
LUCI :zaljubljen: i LOLA :zaljubljen:
Ema, Franca, Sara, Leona, Marita, Nika, Karla... naravno Zara... volim neobična imena ali opet ne volim strana imena
Dijete mog prijatelja se zove LUKA, i bas mi je cool
Meni se jako sviđa ime Tara.
moj sin je rekao JULIJA
Julija je lijepo ime! Ja opet citla katolicki kalendar pa mi se svidjelo ime Felicita. Moji posizili! Nikom se ne svidja! Ajd sad vi iskreno!!! I Leticija mi ok.Tara mi super al imam u obitelji pa nista od toga.Mia mm super meni je ok al ja bi nesto originalnije! I Rebeka mi je :heart: pisite!!
Rebeka :heart: