Su1 prvotno napisa
Pozdrav svima.Mi tantrumamo od 10mj, sad je 14mj. Nema pločnika koji nije obrisao, ali to ignoriramo i sad se polako smanjuje i brze prode.Nas je problem vrištanje i plakanje, koje ne staje. onda ga odnesem u sobu na hlađenje i nakon 45min..on i dalje ne prestaje, pa puknem , pa ga uzmem,pa je već umoran od dernjave,pa ide od umora tantrum na tantrum i tako od 15do 21h. A teti na čuvanju med i mlijeko. Samo bi mi visio po rukama, a ne može, pa ga spustim, pa on tantruma cijeli dan. Kad čujem tantrum brzo prođe, čupala bi kosu sa glave..jer ne staje ni nakon 1h.ako ga ne uzmem, a on bi se nosio, pa opet dobije sto želi. Ne pali ne, ne pali deranje, ignoriranje, time-out, objašnjavanje...Ja sam na rubu..žešće. Tražila sam savjet prihologa, više njih..kao nosi ga, mazi, ignoriraj ispade....Od toga svega nema koristi.on vrišti , a te visokotonce ne možeš slušati dugo, pa ga uzmeš i završi ti po rukama i ideš ga spustiti, iopet tantrum i u krug, pa po guzi, pa se mrziš. Blaženi bili oni sa 10tantruma na dan.