Mali trojac ostavlja nas bez daha, nešto slađe i posebnije neznam dal sam vidjela. Trojac na djelu mi je najbolja, a Lara ti je pravi mali bombon.
Bravo mama Val!
Printable View
Mali trojac ostavlja nas bez daha, nešto slađe i posebnije neznam dal sam vidjela. Trojac na djelu mi je najbolja, a Lara ti je pravi mali bombon.
Bravo mama Val!
Val, preslatka je Larica! :heart:
Mamasch, šaljem vibrice ~~~~~~ ~~~~~~~~
val~~~~~~~~ predivno!!!
Preslatki trojac!
Val prezgodan trojac :heart:
Val, klinci su ti premedeni :love: . Kako si, kako ide cijeloj obitelji, jeste li zdravi?
Svima vam šaljem puse, čuvajte se ovog promjenjivog i čudnog vremena, vrebaju prehlade i prehladice :love2: .
Operacija je 09.05., eventualno prije ak se neki zahvat otkaže.
Val - pre-pre-preeedivni trojac!!!
jesi živa ti?
ljubac tebi, mamasch, Stelli, Svenu.... svima!
pozdrav svima i od nas,evo u nedjelju ćemo 11.mj vrijeme leti ko ludo a cure su sve zahtjevnije,svi smo dobro,puse
puse, duškice! ljubi male mrve od mene....
Dobili smo raniji termin - 22.04., u ponedjeljak idem sa curom u bolnicu.
:(
Bit će sve dobro...drži se :love:Citiraj:
mamasch prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~~~
Bit će sve dobro...drži se :love:Citiraj:
mamasch prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~~~
Bit će sve ok~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Bolje sad, dok nisu počele velike vrućine.
:love: :love:
:* :* :* :*
Btw. Mija kaj veliš na trapke?
~~~~~~~~
trapke su super :)Citiraj:
mamasch prvotno napisa
Mamasch - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love:
Val - preslatki su!
malo ~~~~~~~za nasu stelu!!! :love:
p.s. cure, hvala na komplimentima :*
Vibrice za Stelu :love:
Još smo danas u toplini svoga doma, sutra ujutro odosmo u bolnicu tak da me neće biti tu, a možda više ni danas neću stići na komp pa vas sve ljubim i hvala vam na vibricama.
:love:
mamasch samo da znas da niste same u bolnici, svi mislimo na vas, puno,puno,puno :*
Evo da vam se i mi ovdje pridružimo. Danas imamo 2,5 mjeseci. Počeli smo gugutati. :D Noa je imao operaciju obostrane kile, operaciju je odlično podnio. To je sada iza nas. :D Sutra se trebamo naručiti kod fizijatra. Drugi tjedan će nas zvati iz rodilišta za novi pregled kod neuropedijatra. Inače smo živahne bebice. Točnu kilažu ne znamo jer smo se vagali prije 15 dana, ali smo negdje oko 5kg. toliko za sada od nas, uključila se sirena, vrijeme je hranjenja. Pusa svima! :*
Kod nas su novosti da smo dobili vrtić i od jeseni krećemo u jaslice. Nadam se da nećemo odmah nemilice poboljevat. Za curicu se ne brinem ona ionako jedva čeka među djecom biti al braco je teški individualac i neznam kako će mi oprostiti što ga ostavljam u pretrpanoj grupi nepoznatih lica, no tko zna, možda sve prođe bezbolno, kakva su vaša iskustva s blizićima na adaptaciji?
plakale i bile nesretne mjesec dana i onda sve prestalo. sad se jako vesele ići u vrtić i svojim prijateljima, ali početak je bio pakleni. treba izdržati i biti dosljedan.
Kod nas je Boris preuzeo ulogu tešitelja i primarna zanimacija prilikom adaptacije je bila da se ne odvaja od Matije i nudi mu svoju tešilicu i svoju dudu :heart:
U posldenja dva meseca ima istu 'obavezu' jer Matija diže revoluciju kod svakog predavanja tetama. Pre neki dan ja ga dajem teti u ruke a on se otima i urla:''Ne volim te!!!Mama, čuješ li me? Ne volim te!!!''. A Boris se provlači pored tete i šapuće mi:''Neće nikada više to da ti kaže, mama. Slučajno je rekao!'' :heart:
Cure samo da vas pozdravim i pošaljem :*
odoh na more i nema me do (valjda) 01.07.
javim se kad se vratim
Marči će vas maziti i paziti :mrgreen:
Biti ćemo fiiine :saint:
Ups...Lepo se provedite :*
I mi smo upali u vrtic u koji sam htjela :D.
Ja pocinjem raditi nesto kasnije nakon njihovog polaska u vrtic, tako da ce vremena za adaptaciju biti i vise nego dovoljno.
Radujem se sto ce ici u vrtic, mislim da im ipak fali malo raznolikije drustvo: neki dan su uzivali kad smo bili u vrticu na razgovoru.
Decko voli drustvo, tak da mislim da ce se bez problema uklopiti, a curica je dosta sramezljiva, ali se obicno nakon nekog vremena i ona opusti i ukljuci, tako da bi sve trebalo biti OK.
clumsy mom - baš su super rasporedili uloge tvoji BiM!!
:heart: :love:
ma vezano za vrtiće, blizanci, trojčeki...zaista imaju sreću...jer nikada nisu sami, uvijek imaju jedno drugo. Mi smo to skužili kad bi jedbnu posla u vrtić a druga bi ostala doma, taj dan bi vrtička dama bila tužna, potištena ne baš zainteresirana...pa sad to više ne prakticiramo.
ako vam tate mogu uskočiti odraditi odlazak u vrtić ujutro, moglo bi pomoći, meni se srce slama kad bi gledala tu silnu tugu zbog ostajanja u vrtiću prvih mjesec dana. tata je bilo isto teško no izdržao je i urodilo je plodom!
Mi nijednom nismo pokušali da zdravog odvedemo u vrtić a da bolesni ostane kući - imam utisak da bi obojica presvisnuli od tuge. Druga priča su šetnje u kojima se ponekad razdvojimo pa jedan ode samnom a drugi sa tatom ali u vrtiću se podrazumeva da su par.
OT ali vezano za 'par'. Prekjuče su imali konacicu i krompir-pire za ručak.Između njih se vodio sledeći dijalog:
B: Maki, ti voliš pire?
M:Aha
B: Ja ne volim a kobasica mi je sva umazana
M:Daj je meni da ti je sredim
B: Hoćeš da mi poližeš pire? Joj, super si :heart: !
M: (vraća mu obrađenu kobasicu) Evo izvoli :heart:
B: Ima još malo ovde
M: Uh, izvini, odmah ću ti to skinuti...
Kaže teta da im je žao što nisu imale kameru da ih snimaju :lol:
A sad on topic - ja sam imala to zadovoljstvo da ih vodim u vrtić od početka. I moje prisustvo se podrazumeva makar morala da idem i sa temperaturom od 40C kao pre mesec dana kad sam bila bolesna. Tata je u početku bežao od nas kad krenemo dok nisu prestali da plaču kad ih ostavljam. Znam da je jednom izjavio da će on otići po njih (a ja ih ostavila ujutru sama onako tužne i uplakane) na šta sam mu sasula takve gadosti a sve na temu ''ja sam majka nemajka a ti si tata spasitelj'' da je odmah shvatio poentu i krenuo da se nudi da nas vozi
Ajoj, šta me čeka..
Kod nas tata vodi u vrtić/školu.
Kad je stariji sin kretao u vrtić, prvih tjedan dana sam uzela godišnji, prvo bila s njime stalno, pa ga malo ostavila, pa još više itd. dok se nije adaptirao. Poslije je išao bez problema.
Kada je kretao u školu, mm je uzeo godišnji.
Ja sam ionako bila na porodiljskom.
Tek toliko da dijete zna da smo uz njega.
I s njim nikakvih problema nije bilo.
Nadam se i sblizićima tako, da bar!
:*
Ovo je apsolutno fantastično!!!Citiraj:
clumsy mom prvotno napisa
Drage moje, totalno sam izvan događaja ovdje na pdf-u, ne znam više čiji klinci kreću u vrtić, tko su nove duple mame...
Uglavnom, drago mi je da se družite, ja više baš i ne stižem na forum jer sam počela raditi prije dva tjedna. Sretna sam jer sam se u ta 2 tjedna psihički stabilizirala nakon 4 godine izigravanja kućanice (malo gruba fraza, neka se nitko ne uvrijedi ali već mi je bilo dosta i kuće i djece i kuhanja, spremanja, pranja, odgajanja................).
Sada kad se vratim s posla imam puno više entuzijazma i volje za sve te radnje, strpljivija sam s djecom, a i strpljivija sam sa samom sobom. Eto, preporodila sam se, imam sreću da mi je posao blizu kuće, treba mi pola sata od izlaska iz kuće do ulaska u ured.
Klinci su dobro, upisani su u vrtić u kvartu, već im je krajnje vrijeme za drugu djecu, jedva čekam 9. mjesec.
Stela je još u gipsu, nosit će ga najvjerojatnije do kraja 8. mjeseca, barem je ovaj put samo do koljena pa lakše spava i igra se. Ne boli ju više noga, jedino je povremeno isfrustrirana što je manje pokretna od brata ali nekako se snalazi, borac je.
To su ukratko novosti od mene, nadam se da ste svi zdravi i da planirate godišnji, more, odmor, uživanje...
Pusa svima :*
Mamasch,
bas mi je drago da ste nasli posao i da vam se sve super poslozilo. Cetiri godine je suuuuuuuper dugi period za biti doma s dvoje klinaca i samo rijetki bi to izdrzali.
Moji ce najesen krenuti u vrtic, i koliko mi je zao, toliko mi je i drago jer ce se druziti i s drugim klincima.
lola, mogu ti reći da zaista uživam na poslu, kolege su uglavnom mladi ljudi, svi odreda zanimljivi i normalni, posao je interesantan i dinamičan, ma uživancija :D
Mamasch,
ma bas mi je drago :D. Bas zvucis osvjezeno i oporavljeno :).
Jer koliko god covjek zelio biti doma sto duze uz klince i pruziti im sto vise, ipak pase malo i promijeniti sredinu i raditi i nekaj drugo osim kucanskih poslova i odgajanja.
Super!