jutreko :*
tiki - zvala,sestri nisam dala do riječi :lol: i naručila se za danas tjedan :D .
Printable View
jutreko :*
tiki - zvala,sestri nisam dala do riječi :lol: i naručila se za danas tjedan :D .
I šta ti je žena kad je uvati pms - rasplakala sam se od nježnosti na ovu poruku :heart: .Citiraj:
mu prvotno napisa
Mu, kikica :love: ~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u laboratoriju
Shanti :love:
I pošto nešto zadnje vrime slabo stignem pratit ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ malo kolektivnih dobrih vibri da vas što prije napadne trudnički virus :heart:
dOBRO JUTRO.
sVIMA ~~~~~~~~~~~~~~ZA SVE I SVAŠTA!
Odlično alec :D , za uspješan dogovor u utorak~~~~~~
Jutrekoo....
Kao prvo: ZO stvarno si me odusevila jutrosnjim postom jer si prvenstveno mene motivirala za dalje posto mi vec ide na zivce da nemam ama bas nikakvog znaka.. i da si mi napokon dala povoda da vibram za TEBE!!!!!!! :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od sveg :heart: da tvoj put ne traje dugo i da ubrzo postanes nasa draga, busasta ZO!! :love:
bijeli ljiljan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepi + nakon 14 dana!!
alec :klap: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan pocetak i pozitivan zavrsetak postupka!!
tiki,sekica...........i sve ostale moje suborke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!! :love:
bebomanka, saljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se bar jedan :saint: zadrzi kod mamice (ma ti si za mene vec trudnica, tocno to osjecam).
tiki_ a jel se drzis, kakvi su ti planovi, nisi se predomislila?
ZO, bravo za planove :D
alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh
MU, kikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
shanti, bijeli ljiljan, ww, iva_luca, ginger, snoopy, maya, sonja, dodirko, sonja, visibaba, enya, suncem, dodo, martina .......... ma svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
fjora, draga nasa trudnice puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude savrseno
neznam gdje da pozdravim moje drage splicanke koje se vise ne javljaju a saljem im puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadda, myra, garfi - da cuvate svoje bebice i sebe,
mvrcelj, siky, prima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bete budu ogromne
petrili, regina, pepita puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
sekice :shock: zar to sve imas u glavi??!! :naklon:Citiraj:
sekica prvotno napisa
MORAM POTPISATI!! 8)
sekica, ostajem kod svog plana, znači stimulirani početkom prosinca. Sada i da hoću, ne mogu. Bolesna jednako već tjedan dana. Ako ciklus bude ok, imat ću sreće, biti će točno po planu, oko 1.12.07. prvi dc. Ja više sa dr. ne dogovaram početak jer se kod mene zna protokol (samo nazovem sestru) - 3 dana po 4 menopura, ostale dane po 2 ampule, i suprefact, naravno.
Tebi sretno u ovom postupku, da nam javiš lijepu betu~~~~~~
A Sekica se stvarno potrudila.
Potpisujem ju u cijelosti i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ za nju.
Sekice :naklon: ti stvarno sve konce pohvataš. Morat ću te potpisati i tebi zaželiti da što prije zagrliš svog malog :saint:
Imam i ja vijesti , u četvrtak u 7,30 sam naručena kod Baumana na konzultacije sa svim nalazima , tako da sam sada zvala dr.A na VV da mi napiše sve tako da Bauman ima bolji uvid u sve moje situacije u postupcima . :D
sekice :klap: svaka čast potpisujem..
kbegicsi :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno..
kbegicsi za kvalitetan dogovor i uspješan novi postupak kod dr. B.~~~~~
Bok cure!
ZO svaka čast na pokretanju za :saint:
Ja sam danas 7dc i bila na kontroli, doktor je nabrojao oko 10 folikula, ali to opet ništa ne znači ( mogu biti prazne, prestat se razvijati...). To me podsjetilo na zadnji postupak gdje je također bilo 10 folikula, a svi prazni osim 2. Svejedno, prvi put sam laički rečeno " suha", sluznica maternice baš i nije nešto, stoga sam dobila flasteriće koje lijepim na određeni dio tijela ;) . Estradom, tako nekako se zovu. Jeli ih koja forumašica kada koristila? I dali pomažu ?
Kikica svaka čast :D
Svim ostalim curama puno vibri ~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem negativnu betu, i puno planova za dalje.
prima draga :love2:
Bit će drugi put. :heart:
Bravo Zo! Samo hrabro dalje, bez straha i bez oklijevanja. Tvoja bebica te čeka. :heart:Citiraj:
Zo prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~ svima kojima trebaju!
Prima, samo hrabro, ovaj naredni skupni ce nam objema donijeti srecu aBd :love2:
A ja se prijavljujem na odbrojavanje do koječega. Jer ako ovi luđački bolovi u mome trbuhu nisu T onda definitivno idemo na umjetnu :lol:
Žao mi je prima......... :heart:Citiraj:
prima prvotno napisa
Prima draga znam kako ti je :love:
Izgleda da je moje čekanje završilo. Danas se pojavio krvavi trag,nije još pravo krenulo ali mislim da je to to što se tiće mog postupka.
Sad ću se dobro odmoriti a onda opet akciju vjerovatno tek sljedeće godine.
Ostalim čekalicama bete šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i da dočekaju velike brojke :*
prima, sonja29 :cry:
Prima; Sonja29 :(
tiki_a ajde ti sutra kuhaj kavicu, može? iako mi laska što si se ujutro prvo mene sjetila :P
bebomanka ma ti si nama trudna i gotovo, vidjet ćeš :*
iva_luca, sekica, LO, fritulica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
bijeli ljiljan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je bio uspješan
alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ super :D
kbegicsi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
prima :love:
ANKARA potpomognuta ~~~~~~~~~~~~~
sonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nemoj tako, ništa nije gotovo
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
hvala od srca na podršci
prima :love2: zao mi je,draga ali idemo dalje! I super za planove!!
Sonja29 a jesi li vadila betu?? Ja jos nebi digla ruke od svega....to je tek par kapi koje mogu nestati..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kbgecsi :klap: za termin!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za konzultacije i pocetak postupka te njegov uspjesan zavrsetak!!!!!
LO ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih zila da ce ovi folikulici biti svi puni!!
Jesi li imala istu stimulaciju kao u proslom postupku i koje obrazlozenje si dobila na to da su folikulici bili prazni?????
ja isto potpisujem sekicu i šaljem njoj, a i svima drugima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prima, sonja :love:
ZO drago mi je da je krenulo
pusa svima
prima, monita :( ... to više nije normalno, neznam što se događa, vjerojatno statistika radi svoje. Da bude uspješno u slijedećem postupku~~~~~
Sonja, nadam se da još šanse postoje i zato~~~~~~
bebomanka, ti sad ne smiješ razočarati, za veliki plus u petak~~~~~~
ZO, moram ujutro požuriti :mrgreen:
Ginger, gdje si ti sa svojim postupkom?
Uh...tiki, al si me pozurila....test je planiran 22.10 tj. u ponedjeljak! Eventualno ako ne izdrzim i M jos ne dodje, mozda ga napravim u nedjelju.. :roll:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Neznam kak' "zapamtila" taj petak? Onako sam sa sigurnošću natipkala :mrgreen: . Nek' ti nama javiš veliki plus to će nama biti dovoljno~~~~~ :heart:
tiki nemas pojma koliko si zelim da vas razveselim njime....a tako isto zeljno ocekujem plusice od sviju vas!!! :love: ~~~~~~~~~~~~~
jedva sam se dovukla do kompa da vam se javim.
zvala sam danas u kliniku i oplodile su se 4 JS.
:D
u četvrtak imam transfer.
uglavnom, upoznala sam dvije cure u sobi, jedna nas prati na forumima iz prikrajka i žena je bila na 16 IVF-u, i ovom prilikom ju pozdravljam, jer u totalnoj frci nisam niti zapamtila kak se zove :heart: . poslije punkcije nije ju niš bolilo, nakon sat vremena je otišla sa M na ručak i zapalila u split. daklem: heroj u mojim očima. svaka čast na upoornosti i volji. :*
ja sam još potrgana, boli ne trbuh, ali živim za četvrtak.
MM je divan, sinoc sam mu rekla da vam javi rezultate, i sad me zeza da će se registrirat pod Mu MU ili MUM.... :lol:
ah, idem leć. puse vam šaljem :* :*
i svim ~~~~~~~~~~
Bok curke!
Evo da vas izvijestim! :mrgreen:
Bili smo juče na prvom UZV. Malac se dobro uhvatio, drži i nepušta! :lol:
Vidljiva je čak i cirkulacija. Po veličini izgleda da mi je O bila dva dana ranije i to iz drugog jajnika nego što sam očekivala.
Neka čudna izmjena je tu bila... :lol:
Nego nema veze malac je pravi! :lol:
Pozdravljam vas puno i svima želim uskoro da dobiju ono što toliko žele...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Sweety :D i :*
Kaj se smije raditi test u kucnoj radinosti kad se ide na ivf?[/quote]Citiraj:
Uh...tiki, al si me pozurila....test je planiran 22.10 tj. u ponedjeljak! Eventualno ako ne izdrzim i M jos ne dodje, mozda ga napravim u nedjelju..
Mu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju uspjesnu cetvorku!
A jesi ti bila u IVF poliklinici i da ta zena nije crne kratke kose, lijepa? Kad sam ja bila tamo, takva zenska je bila na 15. IVF-u i cim su je doveli iz sale (a punktirali su joj 8js) ona se digla, obukla i veselo odskakutala vani :naklon:Citiraj:
mu prvotno napisa
Na zalost, nisam ni ja zapamtila ime, ali ne mogu da vjerujem da postoje dvije takve :mrgreen:
mu ~~~~~~~~~~ da se malci prime (jel' vraćaju sve?) pozdrav za mu MU
sweety kako dr. zna na kojoj je strani bila ovulacija po položaju malca?
Maya ZG zašto se nebi smio radti test?Kad prođe dovoljan broj dana od štoperice test je OK, samo ipak ne znaš broj, pa je bolje radit betu.Ja sam ovaj put napravila brdo testova i stvarno sam mislila "evil pee stick", kad -nije test evil nego istinit :lol:
Pa nesto mi je mutno da sam citala da zbog te sve terapije ti testici iz apoteke ne pokazuju pravo stanje. Ocito krivo!
Nego jel vama doktor znao vec 7. dc reci koliko imate stanica ili tek na punkciji?